Математически турнири 1-4 клас. Тема №61

• 92 292
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Моето дете е 4 клас, от първи клас не е пропускал кръг,  винаги е имал бронзов или сребърен медал и винаги са били кръгли. Негова съученичка е със сребърен и също е кръгъл.Наистина интересно 🤔🙂

# 256
Не мисля, че има значение каква форма е медалът, нали съответства на какъвто трябва да е - златен, сребърен, бронзов...?!?

# 257
Момичета, нали Емилия Гигова е ОК като вариант за школа? Тя ни е най-добрият вариант времево и като местоположение, но има само 2-3 коментара към нея преди години, че са доволни родителите.

# 258
Не мисля, че има значение каква форма е медалът, нали съответства на какъвто трябва да е - златен, сребърен, бронзов...?!?
Разбира се, че няма значение. Дори на мен лично визуално кръглите повече ми харесват. Важното е децата да имат хубави резултати и е добре измислено да им се дават медали. Лично за моето дете, особено като беше по-малък, това беше голяма радост и стимул.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 22:28 от Sunny#day

# 259
А ние имаме един кръгъл и няколко правоъгълни:) от две години събирани. Явно наистина е различно

# 260
Нашият от миналата година е кръгъл, от тази година - и от есен, и от зима са правоъгълни.

# 261
Аз търся мнения за курсовете при Ваня Данова.

# 262
Момичета, нали Емилия Гигова е ОК като вариант за школа? Тя ни е най-добрият вариант времево и като местоположение, но има само 2-3 коментара към нея преди години, че са доволни родителите.

Благодаря на двете дами, които ми писаха на лични. Ще запиша детето при Гигова и дано да се сработят.

# 263

Благодаря на двете дами, които ми писаха на лични. Ще запиша детето при Гигова и дано да се сработят.

А къде ще го запишеш? В курсовете към СМГ ли?

# 264

А къде ще го запишеш? В курсовете към СМГ ли?

Не, към Междучасие. Харесва ми идеята да са по-малко деца - 12деца в група, а се провежда събота/неделя. И в СМГ има маломерни, но само една в почивен ден, а за другата учебна година за нашия клас би трябвало да се води от много желан преподавател и най-вероятно всички от тази година ще си продължат в групата и следващата година.

# 265
Здравейте,

Най-вероятно ще карантинират класа на дъщеря ми заради скарлатина. Това означава, че не може да се яви на ПМС в събота.

Знаете ли, дали има някакви варианти да не пропусне състезанието - стаи с карантинирани или нещо подобно?

# 266
Може да се обадите да питате в училището, но ме съмнява.

Миналата година пролетта, когато още имаше карантина за ковид, не пусках детето на училище една седмица преди всяко състезание, което се включваше в балообразуването. Бях питала и ми казаха, че няма начин да се яви, ако е карантиниран като контактен.

# 267
  • София
Не мисля, че карантинират класове заради скарлатина. Помня, че при едното ми дете в първи и втори клас имаше болни съученици на няколко пъти - нито веднъж не са били под карантина. Най-добре пуснете един тест на детето и ако е здраво, спирайте го отсега от училище, за да избегнете разболяване.

# 268
В класа на дъщеря ми имашие поне 4 случая на скарлатина от началото на тази година, но никой не ги е карантинирал. Просто болното дете си беше в къщи. Само К19 има истинска карантина.

# 269
И аз мисля, че детските градини само могат са под карантина от скарлатина (и то конкретната група). Вижте наредбите в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт