Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 305
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Скрит текст:
като не говоря за бг масло или пък Президент.
Маслото "Президент", което се предлага тук, рядко е произведено във Франция. Обикновено е полско или украинско.  А във Франция марката "Президент" е от нискобюджетните.
Ползвам предимно Президент. Френско производство. Купувам от Била, Фантастико. Полско е в ТМаркет. Украинско? Не съм чувала.
Президент да е нискобюджетно? Евтино е във Франция, това е нормално. Месно производство е. Или пък визирате, че не е качествено? Има в нета инфо колкото искаш за това. В топ 5 е за 2022. 😆
Скрит текст:
Иначе в Лидъл не намирам био масло вече. Хубаво беше. В последно време пазарувам от тематичните седмици предимно. Италианските колбаси държат качество. Сега от алпийската взех торти Сахер. Предстои ми пътуване във Виена, ще сравнявам.😆
Хм, не знаех, че маслото има общо с месото, но винаги може да се научи нещо ново.
"Президент" във Франция е евтина марка.
Имат широка гама продукти, които произвеждат в малки разфасовки, зареждат хотели.
"Барилла"  е евтина марка в Италия.
Цените и на двете марки в България са високи,  но всеки сам преценява какво и на каква цена да купува.

# 616
За съжаление не са само тези марки така - в други държави са на по-скоро или направо ниски цени, а тук са от по-скъпите.  Приятелка беше в шок като се прибра в България от цената на кетчуп Heinz в тукашния Лидл, каза че до скоро си го купувала пак от Лидл на по-ниска цена, в страна с по-висок стандарт. Кикоман пък дето тук са скъпи соеви сосове, в друга държава бяха наред с евтините варианти, само собствени марки на веригите бяха по-евтини...
Това са първите две дето ми идват на ум, не че са само тези две марки де. Има си нещо много сбъркано в ценообразуването у нас, това не е от сега.

# 617
Шоколад Своге не знам дали има в нашия Лидл, но по повод горното мнение - Своге в Лондон е 2 пъти по-евтин от тук. Не мога да си го обясня. Българската лютеница Олинеза е с около 20 стотинки по-евтина в Лондон. Дъщеря ми направо беше онемяла в английските лидъли.
А нали се сещаш, че докато се транспортира от тук до Англия, цената набъбва заради транспорт и съхранение. И пак е по-евтина там.

# 618
  • София
Е нали обясняват че нямало как президента да е на цената му във Франция у нас...а Своге защо не е по скъп там тогава? Едва ли го поръчват с вагони...

# 619
Подарявам този купон, изтича днес

# 620
Здравейте, някой откри ли зъбния душ от брошурата? Днес ходих в лидл и имаше съвсем различен вид на по-висока цена от обявената - 65лв.

# 621
Да, понеделник го купих за 44.99, още не съм го ползвала.

# 622
Здравейте, някой откри ли зъбния душ от брошурата? Днес ходих в лидл и имаше съвсем различен вид на по-висока цена от обявената - 65лв.
Това е станцията, тя е от преди месец.

# 623
Ох миличките те пак се отплеснахте Грешното позициониране води до проблеми и фалити. Не го мислете. Пакетирано ли е в БГ от един казан е сипвано. Стоките са като беЗанците днеска от Афганистан утре от Сирия.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 04:02 от netman71

# 624
  • Sofia
Портокалите за сок - йок.
Ама взех още масло и Роте,  шпецле, цеденото мляко и изварата с купони (и всички останали са ми ненужни), ягоди, луканка, яйца, червено зеле и др.  и пак хвръкнаха едни пари...

Звъначе, ей го Ротето  и към пържени филийки (идея за готвене Simple Smile ), а и всичко останало е Лидл и кутията даже. Simple Smile  Саламът Милано се оказа вкусен. 

Скрит текст:

# 625
  • софия
Грютцето свърши. Не знам как 🙃
Ще ходя за още тези дни и може и да остане за нещо.

# 626
  • София
Тези цени са ми странни (чета в брошурата на Кнд), в началото кашкавал Болярче...на 18лв. А гауда от Нидерландия на 16лв?!

Кое мляко купувате вие (аз като отворя карам по 1 седмица, главно за кафето...)? Последно Пилос в картонена, изкара 10дни. Рядко пазаря от магазин, та нз дали е читаво.

# 627
  • Sofia
Кое мляко купувате вие (аз като отворя карам по 1 седмица, главно за кафето...)? Последно Пилос в картонена, изкара 10дни. Рядко пазаря от магазин, та нз дали е читаво.
Ние увеличхме кафето (вместо да го намалим...) и понеже  и ние основно за него млякото... та от 1л Пилос минахме на 2л Верея.
"Читаво" не знам какво имаш предвид... за мен са все едно и също - Пилос, Верея, Олимпус... 
А Май дей 3 или колкото е там процента ми мирише на домашно.

# 628
  • София
Само червеното УХТ мляко купувам, ползвам го само за кафе и понякога за палачинки. Идеално е за тази цел.

# 629
  • София
Не само Своге е много по-евтин в чужбина.
Не виждам обаче намеса за регулиране на цените.

Общи условия

Активация на акаунт