Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 295
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 645
О да, много права е Долче, много важна подробност, като намалее размера на продукта, който се стърже става вече рисково (и аз веджък-дваж се опарих, по-точно орендосах, въпреки че внимавах), отделно че и понякога запъва, ако е по-твърд продукта. Както казах- компромисно, колкото да имаш някакво подобие.

# 646
  • Sofia
Края на зеленчука (на тиквичка де, с морков не става) с вилица успявам да донастържа още малко, пък фирата хрупам и не я мисля. Simple Smile
Иначе комплектът (острилки) е от два размера жулиени и едно шайба... по спомен, че аз само ситния жулиен (нали съм маниак,  имам няколко уредчета Simple Smile ) съм си оставила, останалото дреме в някой шкаф.

# 647
Тези цени са ми странни (чета в брошурата на Кнд), в началото кашкавал Болярче...на 18лв. А гауда от Нидерландия на 16лв?!

Нищо странно няма, и тези "вносни" сирена и кашкавали ги реже и опакова спомената по-назад компрометирана фирмица. Неслучайно няма и стара задраскана цена, явно пак е "някаква" партида.

# 648
Термосът за храна не беше ли доста по-евтин миналата година?

То май все едно, че нали тогава пък го нямаше навсякъде, а имаше и кутии с липсваща лъжичка... JoyJoyJoy
Дано поне този път са заредили както трябва.

# 649
  • Sofia
Термосът за храна не беше ли доста по-евтин миналата година?
Сигурно, както всичко останало...

От новата брошура малко неща набелязах, а в магазина и още ще ги редуцирам най-вероятно. Обаче харесах новите сметанови йогурти на Милбона и бадемовата напитка. Simple Smile

# 650
От острилките и аз ползвам основно тази за тънките жулиени. А на тиквичките- избирам да са с дръжки, не ги отрязвам, а с тях държа тиквичката, докъдето успея да я рендосам, обикновено малко остава, но така към края от престараване да използвам продукта съм си порязвала пръстите. Пробвала съм с виличка или шишче да ги държа, но не ми се получи.  
Прегледах сега новите оферти, като цяло за щастие нищо интересно.

# 651
Мисля в някой комплекти има, а и отделно се продават "държачи" с които се захваща продукта за стъргане.

# 652
Може и да има такива комплекти, но в али-то съм виждала, в Лидл не си спомням да са били с държач. Не съм сигурна дали всеки държач би ставал за техните острилки, тогава ги взех от любопитство, бяха евтини и ги запазих, правя основно спагети от тиквички с едното ренде.

# 653
Тия острилки и на мен ми се струват опасни колкото пъти ги видя. Белачка имам дето прави тънки жулиени от едната страна, идеална ми е точно за спагети и струваше даже по-малко от острилка. Не съм мяркала такава в Лидл де, има ги по домашните потреби.

# 654
Много съм разочарована от бельото - нарочно отидох рано, за да има размери. Взех и го отворих в количката, за да проверя отговаря ли си. Не забелязах да има какъвто и да е ластик - просто парче плат, освен това дантелата беше защита зле, даже в моята опаковка не беше защита частично и изглеждаше като отпрана.
Отказах се.
Гледам, че другата седмица има по-малки комплекти, но ако са същите, пак няма да взема.

# 655
Отново дежа вю и идентични артикули с кауфланд. Кутиите за съхранение от другата седмица.
Скрит текст:

Този път поне цените са им уеднаквени, а не както с металното чукче за месо. В лидл беше 12.99, а в кауфланд на 5.99.

# 656
От новата брошура си харесах таймера за баня. Дано да се захваща здраво, някой ползвал ли го е или за пръв път го пускат?

# 657
Отново дежа вю и идентични артикули с кауфланд. Кутиите за съхранение от другата седмица.
Скрит текст:
Скрит текст:

Този път поне цените са им уеднаквени, а не както с металното чукче за месо. В лидл беше 12.99, а в кауфланд на 5.99.

Не са. Аз скоро взех цедките от Кауфланд за 9,99 лв.

# 658
  • София
Зарадвах се много на баничките с локум, които са един от продуктите затвърдяващи ми убеждението, че дори еднакво изглеждащи продукти в различни магазини, въобще не са.
Преди около 3 месеца купих от К. Нищо общо нямат - бяха постни, сухи и в сърцевината като сбито, сушено а не печено тесто.
Днес ще мина за плодовата извара с купон - малките кофички х6. Харесва ми много, надявам се да има. И от следващата брошура 1+1 ми харесва 👍

# 659
Две неща само купувам от френската седмица - салам подкова и бланшираните картофи. И двете ги няма. ☹️

Общи условия

Активация на акаунт