Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 229
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 870
  • Велико Търново
Zenata eto

Гофретник е супер, аз Пека по колкото дойде, но поне 7мин.

# 871
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз днес взех за проба от безкофеиновото кафе и ми хареса. Малко по-наситен ми идва вкусът, но става.
От вината и аз взех розето за проба, дано е хубаво на вкус.
И ние купуваме от жълтите пилета, по-вкусна ми е манджата, когато се готви с тях.

# 872
  • In transit
За това вино да уточня, защото сравних преди малко бутилките, че това, което имам е реколта 2019. Новото е 2021. Може да има разлика във вкуса.

# 873
Определено жълтото пиле ми е по-вкусно. А и е по-мазно и с едно пиле от тези мога да сготвя повече неща, отколкото с едно от другите, защото и бульонът става по-силен, и месото е по-хубаво. Според мен си струва по-високата цена. Е, ако беше по-евтино, нямаше да е зле.
Ползвам само жълтото пиле или едно румънско от Метро.

# 874
  • София
Ще пробвам вече и безкофеиново - това става ли на ЛАваца?
Скрит текст:

Не ти разбрах въпроса...  безкофеиновото на снимката пробвахме и оттогава него ползваме, вместо синята Лаваца заради цената ѝ.
а, то било лидълска марка, обърках го с Лаваца декоф...а.
Ще взема и от виното.

# 875
Ние много харесваме жълото пиле. По-вкусно ни е и откакто го открихме, почти не купуваме друго. Единствено не ми харесва, че цената му е колкото на четвърт агне... Grinning

# 876
Само да покажа как плейтват шпецлето в хубав немски ресторат.
Скрит текст:
Минах днес много бързо и купих намалено вино сира. ММ много го харесваше докато беше в Германия.

# 877
  • Sofia
Това гъби със сметана ли са само, или има и мръвка към тях?
Много вкусно изглежда, крада си идеята

# 878
Ще се надере тиганът така. Всеки път ли слагат нов...
Иначе вкусно изглежда Simple Smile

# 879
Има и месо. А в бекончето са увити шушулки зелен боб. Снахата е очарована от немската кухня.

# 880
Козунак си е...доста богат състав има за каквото и да е, по принцип. Grinning
И богата цена, за това....нещо. 🙄

# 881
  • In transit
Козунак си е...доста богат състав има за каквото и да е, по принцип. Grinning
И богата цена, за това....нещо. 🙄
Леми, тя и химията поскъпна Joy

# 882
Подарявам
Скрит текст:

# 883
Този кекс-козунак ме потресе със съдържанието си!🤪
Днес взех от кроасаните Jean Pierre, от двата вида по един. Много са мекички (на пипане- не ги ям аз), т.е. каквито бяха и преди. Много рядко купувам кроасани, а от известно време само такива. Оказа се, че при нас имало и с пълнеж череша, но са поставени най-отгоре и може би затова не съм ги видяла предишния път. По 85 грама са, по 32% пълнеж имат и двата вида. Не мисля, че са произведени от Победа. Пише, че е произведено за Lidl Stiftung & Co. KG, Stifsbergstr. 1, DE-74167 Neckarsulm, Germania.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 03:51 от dolce miele

# 884
  • Хасково
Тези са при нас за които писах вчера 110гр. 28%пълнеж и 0.79лв.

Общи условия

Активация на акаунт