Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 087
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Влизам за да попитам Ted Lasso - 3, качват ли го някъде с бг суб?

# 571
Мистериите на Мърдок - сезон 16, еп.23:
Скрит текст:
Томас Бракенрийд и семейството му изглежда напускат сериала - така го изпратиха, все едно ролята му повече няма да е активна, дори да се покаже някой път.

Което ме навежда на мисълта, че тъпата история със сина му Томи беше 1000% излишна - не доведе до нищо и не беше интересна за гледане. Предполагам, че идеята беше да се покаже, че по-мъжественият му (макар и по-малък) син, е лош и агресивен и мястото му е в затвора, а извънбрачната дъщеря афроканадка е прекрасна. Интересно, че впоследствие дъщерята (след няколко напъна за активизъм) напълно изчезна - още една безсмислена сюжетна линия.

Харесвам Бракенрийд като персонаж и ако сериалът продължи без него (т.е. повече от няколко заключителни епизода), приключвам с него.
Новият инспектор е като злобен пинчер, накрая Мърдок не издържа и напусна - предполагам, че скоро ще го сменят, или най-после Уилям ще получи отдавна заслужения пост и ще назначи Крабтрий за детектив (което би било подходящ финал). Силно се надявам разтягането на локуми да приключи скоро!

# 572
И "Гранчестър". Пак е за свещеник-детектив...
Deaf, Гранчестър ще е! Simple Smile Тъкмо изгледах първата серия, и мисля, че точно това търсех. Благодаря!

По-нанатък може да пробвам Отец Браун, като ще съм на вълна отчета хаха.

# 573
Влизам за да попитам Ted Lasso - 3, качват ли го някъде с бг суб?

Във filmisub са качени четири епизода до момента.

# 574
Крепостната Катя сега изглежда много по-добре, не знам дали е само от прическата (преди беше като разбридана дамаджана в главата) или я гримират по-хубаво. Мисля, че още не са стигнали до смяната на актрисата - пропуснах няколко епизода.

# 575
  • София
Аз се сетих за един Мистериите на сестра Бонифас. Дано не бъркам името.
А къде го намери за гледане? Доколкото знам е спиноф на Отец Браун и много го издирвах, но не си го намерих никъде.
От зелка го теглих и е бг аудио.
Не знаех че е спиноф на Отец Браун.  Не съм го гледала, но явно трябва.
Благодаря! Сега ще си го дръпна и аз и ще се гледа ☺️

# 576
  • Sofia
Да благодаря тук, но не помня на кого 😂, че споменахте Берлин-Вавилон!
Уникален! Игра, обстановка, костюми - абе всичко му е изключително изпипано! И музиката да не забравя.

# 577
  • София
Приключих с Ню Амстердам
https://www.imdb.com/title/tt7817340/

Сезон 5 бе последния за сериала, като това бе обявено предварително.
Снощи излъчиха последния епизод по Фокс Лайф, а от следващата сряда отново по същия канал започва сезон 5 на Милион малки неща.

Като цяло този сериал бе силно предвидим и дразнещ с куп клишета и супер досадно четене на морал, запращан директно в лицето!
Имаше изключително слаби епизоди, но и такива, които те хващаха за гърлото и се помнеха.
Последния сезон бе стегнат, но финалния епизод някак си ми стоеше като част от нещо по-голямо и изрязано... Все едно са направили 90 минути епизод от който са изрязали 45 мин.
Доволен съм от последния акт, но не съм доволен от случилото си преди това.
Не мога да разбера защо почти винаги авторите се правят на интересни и правят някакви претенциозни или изсмукани от пръстите финали. И почти винаги оплескват нещата. Не конкретизирам с какво се подразних, за да не издавам нищо.
Но пак, като цяло приличен финал на един добър финален сезон. Но изпуснаха шанса с един по-добър финален епизод да изчистят многото слаби моменти в предните сезони.

Финална оценка на сериала:
6.5 / 6.0

# 578
Догледах корейската версия на Хартиената къща - еми, не беше зле. Пак харесвам повече испанската (без втория обир - така и не го догледах, той е правен от друг екип и не ме интересува).
Имаше и позитивни неща - образът на противната Ариадна е изцяло премахнат и Токио е много по-симпатична.
Корейският вариант на Артурито прилича на дебело морско свинче (извинявам се на актьора, но в този образ изглеждаше така, може иначе да е по-симпатичен).
Скрит текст:
Имаше комична афтъркредит сцена с него - Професорът му праща кашон с пари, защото имаше уговорка да изпратят пари на всички заложници, които избраха да останат вътре до края на обира, а директорът, който се местеше, замина пратката на улицата без да я погледне, защото хамалите били тъпи и това не било негово Joy

# 579
Здравейте,
бихте ли ми казали къде мога да догледам "Гениалната приятелка"? Стигнах до сезон 3, епизод 7 и във filmi7 няма повече Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 580
Днес приключих с Carnnival Row, като цяло вторият сезон повече ми хареса от първият. За мен сериалът си заслужава да се гледа, такъв тип фентъзи викториански нео ноар надали ще направят скоро, не мисля че е правено нещо такова и до сега. Актьорите са на високо ниво, историята е интересна.

# 581
За 8-ми епизод на Picard -
Скрит текст:
отново не научихме какво му е на Джак, вече не вярвам, че ще се случи и в следващия епизод.
Поне е ясно, че тъмницата е метафора за неговото душевно състояние. Пък и така изглежда с 15 години по-млад...
Райкър и жена му мразят хипарското си убежище - изглежда е вярно, че Маталас презира първите сезони и иска да ги заличи. За мен е тъпо да живееш 10-15 години по този начин и после да твърдиш, че го мразиш - излиза, че отношенията със собствената им дъщеря са били лицемерни... Но и на мен мястото ми се виждаше налудничаво (както и поведението на детето, впрочем), въпреки че обичам природата - ок, няма хора, но буквално НИКОЙ, освен тях тримата, е потискащо.

Догледах сезона на Квантов скок - финалът беше ок, но така и не засегнаха истински темата за ядрената война - все едно е нещо маловажно. Което доказва, че не трябва да се надскачат, защото стават смешни.
Мисля, че е подновен за втори сезон, но не съм напълно сигурна. И да не е подновен ми е все едно (въпреки че ако е, ще продължа да го гледам).

# 582
  • Sofia
Здравейте,
бихте ли ми казали къде мога да догледам "Гениалната приятелка"? Стигнах до сезон 3, епизод 7 и във filmi7 няма повече Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

Само 3 сезона са засега. Не знам дали и кога ще го продължат, но и аз го чакам.

# 583
  • София
Днес приключих с Carnnival Row, като цяло вторият сезон повече ми хареса от първият. За мен сериалът си заслужава да се гледа, такъв тип фентъзи викториански нео ноар надали ще направят скоро, не мисля че е правено нещо такова и до сега. Актьорите са на високо ниво, историята е интересна.
Ок, след този коментар ще дам шанс на втори сезон ...
Спойлер!
Скрит текст:
понеже нямах търпение и видях края Neutral Face и се разочаровах от политкоректната развръзка за двамата главни

# 584
Аз почнах "Наблюдателят" ,засега върви много интересно.

Общи условия

Активация на акаунт