Така ми се ходи и на мен някъде на топло...Филип оздравя, вчера го водих на лекар, всичко е наред, много съм щастлива. Само че сега аз пък съм болна и се притеснявам да не го заразя отново, а пък не мога да пия лекарства, защото кърмя, само хомеопатия, абе много ми омръзна с тия болести вече.
За закуска аз давам овесени ядки или елда със сирене или настърган пресен плод, грис и май само това. Нещо не съм фен на попарата и разните му там кисели.
А пишката си я откри преди около 3-4 месеца. Не съм се притеснявала, открива тялото си, вече май не се занимава толкова с нея.
За яслата не знам, много се чудя какво да правим. При всички положения искам да е навършил 2 г. , обаче това е февруари, а дотогава групите ще са запълнени и няма да искат да го вземат. Така че явно ще трябва да е на 2 и половина, и може направо на градина. Бях се примирила, че ще правим "дарения", обаче ми казаха, че трябвало и връзки. Просто е абсурдно, откъде да намеря връзки с директорка на детска градина или ясли? Не стига, че пари им даваш, ами и връзки...

, а то се оказа, че готвят всичко с прясно мляко и яйца, които още не съм давала и единствено, което бебо яде беше един постен гювеч. Аз съм по сладкото и доволно си хапвам кремчета. Чудя се дали имаше смисъл да го записвам, още повече, че и аз като
Държавниците се оплаква от ниска раждаемост, а не можеш да разчиташ нито на кухня, нито на градина, нито да гледаш дете със парите, които ти дават.
, че иначе незнам 
.
. Има моменти, в които ми иде да си ударя главата в стената, направо нямам сили да гледам, даже и малчо немога да приспя от нерви. Уж спокойно му говоря, но нервата ме друса и той усеща. Кажете някаква рецепта, че

. Калоянката освен търсенето на бибата посред нощ, започна от седмица две да мрънка и стене на сън. Аз ставам галя, галя му главицата успокои се за 30 мин. и айде пак. Това ме разбива
и следва събуждане сутринта около 6.30-6.50ч. 
,дърпа си ушите,скубе се,не че има много коса,но си дърпа здраво,не го ли боли