Отговори
# 150
Чачо, не снима ли скоро един или два сериала....
Само снима и нищо не пускат....
Дуда, нали го остави и сега му трябват пари...

# 151
Джаки не е снимал два сериала. Терзи и филма джентълмен. Това беше през лятото сериала.
Филма го завърши края на годината.
Това че е продуктивен е добре играе му се в кръвта му е. Щом е намерил това, което харесва и желае що да не се възползва. Не му е в стила да снима така сега ни изненада. Паузата няма да е дълга.
Пускането зависи от платформата.  Там никой не може да се меси.
Новия проект ще го видим след известно време. Много е изнервящо и искам да се махне от там  Гювентам така е решил. Терзи ще пуснат след март и да се надяваме жиголото към края на 2023. Само да няма бедствия, щото нищо не е предвидимо.

Ти шегуваш ли се? Дуда никога не го е издържала. Тъкмо обратното за нищо не си е мръднала пръста. От богато семейство е помагала е за разходи.
Чаго няма нужда да го издържат кадъни. Достатъчно умен и можещ е и сега доста помогна за земетресението.
Аз искам да направи нещо по мащабно, като режисьор,защото го влече и се учи.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 10:14 от femmi2

# 152
Ох, Феми, Феми....ти от бъзици не разбираш ли? Я се стегни малко!
Нито съм секретарка на Чачо, нито счетоводителка, за да му знам битието и разходите....
Извади си чувството за хумор и не ми влизай в обяснителен режим какъв е Чачо....всички знаем.
Сори, че толкова навътре си го приела....няма да го споменавам повече

# 153
Здравейте, момичета!

Кафето винаги е добро начало на деня, но не е достатъчно... Добавете малка усмивка, шепичка надежда и пълно чувалче с добри мисли...

Споделено и обичливо да ви е!
Приятен уикенд!

# 154
Здравейте, момичета!

Весел и слънчев уикенд!
Нека бъде изпълнен с хубави новини, много настроение и приятни изненади!
Усмивките да не слизат от лицата Ви!

# 155

Цяла сутрин се "боря" с чичко Google - търся новини за Толгахан, а той ми предлага ето това: Как да му обясня, че това са темите, в които "вися" по цял ден. Прочела съм всичко в тях, а някои от постовете и сама съм писала, ама... не ме разбира.
     За капак попаднах на статия в нашенски сайт. Пишат хората за нашето момче - стара и заимствана от нас информация, но нейсе... Та ще я пусна и нея. Да се знае, пък и повторението е майка на знанието!

Толгахан Сайъшман е в болница след бойна сцена

16.02.2023
Неприятен инцидент сполетя популярния турски актьор Толгахан Сайъшман, който в момента изпълнява главна роля в историческата поредица „Хайредин“. 40-годишният хубавец е пострадал сериозно при заснемането на екстремна бойна сцена и е хоспитализиран в болница. Той е получил порезни рани на ръката и фрактура на глезена. Според разпространяваните в турската преса новини състоянието на обичания артист е стабилно, но лечението му все още продължава, а снимките на проекта са преустановени за няколко дни.
С участието си в историческата сага, която е продължение на хитовата продукция „Барбароса: Мечът на Средиземноморието“, Толгахан се завърна на телевизионния екран, след като за известно време се бе отдал предимно на проекти за голям екран. За да се подготви за отговорната роля на Хайредин Барбароса, Толгахан преминава през специализирани обучения по бойни изкуства, фехтовка и езда.
Негова партньорка в сериала е ослепителната красавица Мелиса Дьонгел. Участието в романтичната комедия „Почукай на вратата ми“ я превърна в истинска звезда в родината й, но през лятото на 2021 г. младата актриса сподели публично шокиращи признания, че е била сексуално малтретирана от баща си, който в момента излежава 15-годишна присъда.

# 156
Емка, чичко Гугъл от нас се учи!

Винаги като искам да намеря снимка на Толга, влизам при чичко Гугъл, харесам си някоя, тръгвам да я тегля и какво мислиш?....от темата на Бг мама

П.П.  И тази е от чичко Гугъл, пардон БГ МАМА

# 157

Джаки, енциклопеция за Толгахан сме ние, а от доста време тук можем да прочетем и най-пресните новини за още един наш любимец - Джан Яман. (Ееех, умря циганката дето ни хвалеше, та да вземем сами да си се похвалим с красиви любимци, интересни постове и богата информация)

# 158
Здравейте!

„Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие“
Ралф Уолдо Емерсън.

# 159

Нямам идея кога и как турските актьори ще започнат да снимат отново. Като гледам колко са изтерзани всички, каква тъга и болка са изписани по лицата им, сърцето ми се свива. Представям си те как се чувстват, съпреживели ужаса от земетресението, загубили близки и приятели.
     Прекланям се пред тяхната съпричастност и желание да помогнат с каквото и както могат. Затова и се ядосвам, когато фенове поставят на първо място техните любимци. Има ли значение дали пръв си се включил в кампанията или си на опашката?! Има ли смисъл да се изтъква кой колко е дарил и как го е направил?! По-важното е, че всички те се отзовават и работят усилено. Работят заедно в името на една кауза - страната им по-бързо да се съвземе, останалите живи да бъдат обгрижени, а децата по-бързо да забравят нищетата и да заблестят усмивки по лицата им.
     Всички актьори продължават да използват популярността си и да информират за нуждите на пострадалите, да призовават за съдействие и помощ. И го правят безкористно! Жалко за тези, които ги упрекват, приемайки тяхната загриженост за PR.
    Трогна ме този пост в Twitter:
Цитат
"Здравейте приятели.
Както знаете поради земетресението ампутираха крака на нашия приятел Зейнеп Атешогулари.
Разходи за протезен крак @tolgahansayisman осъществява. Hands Pray
Поддържаме връзка със семейството му, имаме нужда от много подкрепа."

Цитат
tolgahansobjective
Бог да е на помощ на изоставените. Нека не пропускаме молитвите си за тях в тази благодатна нощ.🤲😔💔
📸 @hakanhatipoglu

Скрит текст:

И нещо по-оптимистично:

Haluk Levent, който сподели нова публикация от Çadırkent, написа следното съобщение на снимката с 10-дневно бебе на ръце:
Бебе на 10 дни.
Те бяха извадени от останките.
Те са отседнали при нас в Ahbap Çadırkentinde.
Те казаха: „Братко, още не сме го кръстили, ти го назови“.
Кръстих го 'Mavi'.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 18:36 от Emiliya

# 160
Прииска ми се да ви усмихна

# 161

Цеце,

# 162

Получи ти се

# 163
# 164
Добро, утро, момичета!

И понеже Господ е определил неделята за ден за почивка,
ние не можем да му се противим.
Предлагам да си останем в леглото и да се забавляваме цял ден!

Общи условия

Активация на акаунт