Отговори
# 165
Здравейте, момичета!

Хубаво кафе и добри приятели е гаранция за прекрасно утро.
Нека да имаме повече поводи за усмивки днес!

С пожелание за много любов и настроение през почивния ден!

Днес със закуска и кафе ще ни почерпи Кенан.

# 166
Здравейте!

На 19 февруари отбелязваме Световния ден за защита на морските бозайници

# 167
На 19 февруари отбелязваме Световния ден за защита на морските бозайници

Да прибавя и "морското ни лъвче" - красавеца Кенан.
     Да ме извинява Ийт Козан, но тези дни обърнах по-специално внимание на "брат му" Кенан. И да ви се похваля - най-после изгледах "черното инджи" от първия до последния епизод, без да ползвам мишката.
     Дали трагедията в Турция ми повлия, не зная, но Хазал/Ханде стоически я издържах. Бях се зарекла, че ще се върна към сериала "Черната перла" едва когато прочета поне една статия, в която се изтъкват артистичните умения на уж актрисата Ханде. Еее, за две години не открих такава. Освен за личния й живот, който изобщо не ме интересува, не попаднах на нито една информация, която да обори мнението ми за нейната некадърност.
    Та сериалът много ми хареса. Добър сценарий и режисура и много добър актьорски състав, с едно изключение. Образът на героинята Хазал е добре структуриран - трогателна история, но за съжаление много слаба игра на Хандето. Ама толкова си може момичето, затова изместиха фокуса от нея, промениха сценария и съкратиха доста екранното й време.
    Наслаждавах се на играта на актьори, които бяха съвсем непознати за мен - Берк Хакман, Хюсеин Авни Данял, Йешим Бюбер, Селин Ъшък,  Мелис Сезен и т.н. Адмирации!
    А ето го и "виновника", заради когото изгледах Перлата -
Кенан Челеби

# 168
# 169

Ах, морето... как ми липсва, а Толга на екран още повече.
     Кога ли ще възстановят снимките на "Барбарос Хайредин"?! TRT нищо не споменават, продуцентите също мълчат, а аз губя търпение...
     Но добре е, че имаме на разположение толкова много сериали и филми с маминия, та мога спокойно да си го гледам и да се възхищавам на таланта му.

# 170
Еми, да сложиш сторито от Толга и да кажеш за какво иде реч.

# 171
Ето го и сторито. Маминият красавец е разбрал, че съм се затъжила за него...

"Тази вечер на екраните на NTV ще гостува нашият почетен президент Толгахан Сайъшман."

# 172
Добро утро, дружки!

Успешна нова седмица на всички!

# 173
Здравейте, момичета!

"В живота вие сте отговорни за себе си и първо за себе си. Не пренебрегвайте отговорностите си."

Желая ви бодрост, енергия и сила. Желая ви късмет, забавление и вдъхновение!
Приятен ден и успешна нова седмица на всички!

# 174
Здравейте!

20 февруари е Световен ден на социална справедливост.

# 175

20 февруари е Световен ден на социална справедливост.

Ийт Козан и неговото чувство за "социална справедливост".

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 12:15 от Emiliya

# 176

Еми, тази социална справедливост я бях забравила. Добре, че ни я припомни. Посмях се от сърце. Обичам момента с чековете. И братовчеда, който по чудо се отърва жив.

# 177

Ийт Козан знае що е то "социална справедливост", но не трябва да забравяме и Нур Козан, която също умее да раздава справедливост. Достойна съпруга, "лудо" семейство!

# 178
И последната, която няма да остане последна, "социална справедливост"!

Уфук Озджан

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 13:06 от jackie.

# 179
И последната, която няма да остане последна, "социална справедливост"!

Уфук Озджан

Джаки, благодаря ти много за статията, която си споделила. Развълнува ме.
    Никога не съм се съмнявала в Толга! Знаех и че няма да афишира огромната благотворителна дейност, която разгръща. Не го е правил досега, няма и да го направи.
    Човек с огромно сърце, готов да откликне винаги на нуждаещите се. Без показност и натрапчивост, без излишни думи и рекламни трикове. Защото това е
Толгахан Сайъшман - блестящ актьор и достоен Човек!

Общи условия

Активация на акаунт