Отговори
# 375
От сторито на Толга: Тази вечер маминият сладур се е съсредоточил върху черно-белите фотки.

Цитат
За хората, които знаят как да останат на повърхността, някои загуби са просто тривиална потребност.

Ново от сторито на Мелиса:

И от мен:

# 376
Още една...тук с поглед те хипнотизира

# 377
Лека нощ, момичета.

# 378
Добро утро, момичета!

Хубаво кафе и добри приятели е гаранция за прекрасно утро.
Нека да имате повече поводи за усмивки днес!

Бомбата на деня!
(за една от партньорките на Толга)

Балона се спука! Е, оказа се истина за Ханде и Хакан!

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_2332876

Една Ханкер дама толкова настоятелно, на моменти агресивно ни заливаше с доказателства (само в нейната глава) за "голямата любов".... голям смях. То не бяха горички с различни настилки, то не бяха риза на карета (доказана че е на друг), то не бяха храсти, пръстени, точки в далечината, а бе една страница няма да ми стигне да изреждам измишльотините й....ха-ха
Майтапа на страна, ама вие виждали ли сте Ханде толкова щастлива досега....аз не съм. Като спечелила шестица от тото е. И какво излезе, че докато отричаше всичко, се оказа че е вярно. Значи ли, че е лъжкиня...?
За пореден път се убеждавам, че връзка между Ханде и Керем никога не е имало, само ПР заради ниския рейтинг на тъпия им сериал.
Ейй, голяма борба беше да ни убеждават, колко голяма любов са Ханде и Керем Е, всичко си дойде на мястото

# 379
Добро утро и успешна снова седмица.

Джаки , направо си ми взела думите от клавишите. Няма какво да добавя освен че когато не искаш да видиш фактите и правиш всичко възможно да ги преиначиш после се разочароваш и страдаш. Говоря за Ханкерската лИбов ,която отдавна не съществува и вероятно беше ПР.
Хандето няма да се фане с бедняк. Цели са на високо и този Хакан Сабанджъ е симпатяга.
Добре стоят един до друг повече ми харесва от Керем. Тя изглежда щастлива и усмихната.
Може наистина да се е влюбила. Този е женкар и може да я зареже. Нейна си работа. Все ми е тая.  Акиф уцели десятката със снимките.
Добре, че не ми е любимка. Никога не съм я харесвала, като цяло.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 12:25 от Не се сърди, човече

# 380
Здравейте, момичета!

Когато не знаете от къде да започнете, започнете от това, което Ви прави ЩАСТЛИВИ!
Прекрасен понеделник и успешен старт на новата седмица!

Оххх, аз се изпотих да търся новини за нашите любимци из сайтовете, а то най-интересното и любопитно било във форума.
     За Хандето изобщо не съм изненадана, никога не съм вярвала, че са двойка с Керем. Отдалеч намирисваше на PR, за да задържат вниманието.
     От сторито на Толга:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 12:28 от Не се сърди, човече

# 381
Здравейте!

Следвай собствената си посока. И собствения си ритъм. И не забравяй: не е важно дали се движиш бързо, или бавно. Важното е да не спираш.

# 382

Стипендия Kelebek за нашите момичета

Сърцата ни горят на Международния ден на жената тази година. Сега трябва да продължим да предприемаме обнадеждаващи стъпки в знак на солидарност. За да ускорим връщането към живота, ние ще се свържем един с друг и ще излекуваме раните си заедно.
Ние, като Kelebek, стартираме проекта „Стипендия Kelebek за нашите момичета“ тази година, на 8 март, Международния ден на жената, като подкрепяме образованието на 200 момичета, в сътрудничество с Турската образователна фондация, за да създадем ефект на пеперуда за обучението на нашите момичета в земетръсната зона.
Знаменитости, които ни подкрепиха в нашия филм, за да създадем фондове за стипендии за повече момичета; Както повтарят Nükhet Duru, Tolgahan Sayışman, Cem Belevi, Almeda Abazi Sayışman и Şebnem Sungur, вие можете да дарите на фондация Butterfly Scholarship Fund на турската образователна фондация, като щракнете върху връзката по-долу.
Нека създадем ефект на пеперуда ( “Kelebek etkisi yaratalım”) в образованието на нашите турски момичета.
* Линк за дарение:
  https://bagis.tev.org.tr/burs-fonu-bagisi?q=12731&k=97786

# 383

Стипендия Kelebek за нашите момичета

Сърцата ни горят на Международния ден на жената тази година. Сега трябва да продължим да предприемаме обнадеждаващи стъпки в знак на солидарност. За да ускорим връщането към живота, ние ще се свържем един с друг и ще излекуваме раните си заедно.
Ние, като Kelebek, стартираме проекта „Стипендия Kelebek за нашите момичета“ тази година, на 8 март, Международния ден на жената, като подкрепяме образованието на 200 момичета, в сътрудничество с Турската образователна фондация, за да създадем ефект на пеперуда за обучението на нашите момичета в земетръсната зона.
Знаменитости, които ни подкрепиха в нашия филм, за да създадем фондове за стипендии за повече момичета; Както повтарят Nükhet Duru, Tolgahan Sayışman, Cem Belevi, Almeda Abazi Sayışman и Şebnem Sungur, вие можете да дарите на фондация Butterfly Scholarship Fund на турската образователна фондация, като щракнете върху връзката по-долу.
Нека създадем ефект на пеперуда ( “Kelebek etkisi yaratalım”) в образованието на нашите турски момичета.
* Линк за дарение:
  https://bagis.tev.org.tr/burs-fonu-bagisi?q=12731&k=97786

Браво!!! Толга винаги помага и се включва в такива фондации за най-различни благородни цели....РЕСПЕКТ!!!

# 384

Играеш си с огъня, Паша!
Барбарос Хайредин: Султанският едикт, глава 9

Да продължа с епизод 9, но този път ще обърна внимание на другата сюжетна линия и екранна двойка, чиито взаимоотношения също са доста любопитни – Кеманкеш паша и Сейяре (Seyyare).
     Кеманкеш Ахмет паша е главнокомандващ на морската флотилия. Уважаван и високоценен от султана и местните жители, разведен, защото съпругата му не го е дарила с деца. Майката на Кеманкеш, Халиме настоява синът й да се ожени отново, като тя е избрала за снаха Шукуфе.

Кеманкеш паша обаче се влюбва от пръв поглед в Сейяре (родна сестра на Хайредин). Предложението му за брак изненадва Сейяре и тя без колебание отказва. Сейяре също е била омъжена, има  дъщеря, а мъжът й е убит (не зная нищо повече за него).
     Сейяре е интересна личност – борбена, безпардонна, здраво стъпила на краката си. Семейството на Барбароса има склад на пристанището и двете сестри, Сейяре и Назифе работят в него.
     Съдията идва при Кеманкеш паша и го уведомява, че в склада на семейство Барбароса се „върти” незаконен бизнес с барут. Кеманкеш е принуден да обискира склада и наистина в буретата със сол, намират и барут. Двете сестри са арестувани.
     Майката на Хайредин, Хатидже отива при Кеманкеш паша, за да разбере защо дъщерите й са обвинени и хвърлени в затвора.
     Кеманкеш също много е изненадан от видяното в склада, но е убеден, че това е капан и сестрите нямат нищо общо.

Хатидже Ханъм и Яхя се опитват да открият кой ги е наклеветил, за да измъкнат Сейяре и Назифе от затвора. Кеманкеш също започва да разследва случая.
     Сейяре не може да се примири с тази несправедливост и успява с помощта на надзирателя да се измъкне заедно със сестра си от затвора. Двете, заедно с Хатидже и Яхя тръгнат по следите на Cafer, за да разрешат заговора, създаден за тях, преди да бъдат заловени.
     За да помогне на своята изгора Кеманкеш паша отива при Сюлейман и разказва за заговора.

Възелът се разплита и всички разбират, че поръчител на това злодеяние е Шахсувар („златарката”), която иска мъст за семейство Барбароса.
     Какво не прави влюбеният за своята любима. Хареса ми Кеманкеш паша с действията и стъпките, които предприема. Готов е да заложи своята чест, но да спаси Сейяре. Интересен ще бъде развоят на тази история, още повече, че е видно как Сейяре бавно и полека се привързва към пашата.

# 385
Историята между Кеманкеш паша и Сейяре ми е много интересна, може би, защото има възможност за развитие, не е обречена както при Хайредин и Миа де Луна. При Барбароса и Луна приключенията са възбуждащи.

# 386
Хайде, топъл, топъл фраг

Барбарос Хайредин: Султанският едикт, епизод 10, трейлър

# 387
Историята между Кеманкеш паша и Сейяре ми е много интересна, може би, защото има възможност за развитие, не е обречена както при Хайредин и Миа де Луна. При Барбароса и Луна приключенията са възбуждащи.
     Цеце, права си, че само историята между  Кеманкеш паша и Сейяре не е обречена, но пък са интересни взаимоотношенията между Хайредин и Миа де Луна, Яхя и Валерия, а и между Айдън Рейс и Марсела прехвърчат искри, та ще видим и там какво ще излезе.

Джаки, благодаря за фрага.

# 388
Емка, в темата на Ебру сме подхванали целувките на любимците.
Я дай някоя от целувките на Толга.

Ето ги моите фаворити

Ферит и Назлъ

Дадне и Ялън (след 8 мин.)

# 389

Джаки, аз харесвам всички целувки на Толга и него винаги го поставям на 1-во място по умението му да предразполага партньорките и да целува страстно.
     Мамин сладък романтик - хеле пък Ийт Козан!

Общи условия

Активация на акаунт