Отговори
# 660
Здравейте и благодаря за всичко споделено.

Скромното ми мнение е че на Алмеда и е нужна терапия и лекарска помощ.  Всичко  лежи на плещите и грижите на маминият. Той не е от желязо.

# 661

Световен ден на театъра

Днес отбелязваме Световния ден на театъра, отбелязван от 1962 г. насам по инициатива на Международния театрален институт (International Theatre Institute ITI). Датата е 27 март, защото на този ден се открива сезона на "Театър на нациите" ("Theatre of Nations").

Скрит текст:

# 662
Убийствено красив!!!

# 663
Ново от сторито на Мелиса:

Ново и от Суде:

И старо, но красиво от мен:

# 664
🗞📺YouTVRS - репортаж за посещението на Джан Яман в Мачерата и срещата му с местни ученици от ITE “Alberico Gentili” в рамките на "Разбиване на стената 2023" за Can Yaman For Children.
-Много съм любопитен как ще подходи към нас, защото никога не сме го виждали, винаги сме го виждали с възрастни, така че да го видим с тийнейджъри ще бъде ново изживяване.
- Наистина оценихме, че той дойде чак дотук, за да общува с нас, учениците и да се свърже с различна среда.
- Първоначално не го повярвах, защото е много популярен и затова не мислех, че ще дойде и в Мачерата.
- Цялото училище искаше да дойде, но избраха само пети клас.
- Мисля, че тази среща е много интересно нещо.
- Но очаквахте ли го, когато училището ви каза?
-Неее в никакъв случай.
--------------------
„Не бъдете провинциалисти, а граждани на света, бъдете гладни да знаете, ядосвайте професорите си, не се задоволявайте с това!“
Джан Яман, съвременният актьор от турски произход, говори открито и свободно пред момчетата на ITE “Alberico Gentili” от Мачерата по време на неговото турне, което го води из Италия, за да говори за проекта "Разбиване на стената 2023", организиран от асоциацията Can Yamяn For Children, който е насочен към млади хора и юноши. Докато пред библиотеката тълпата чака за селфи или снимка, международната звезда дава всичко от себе си с момчетата, отговаряйки на въпросите им, като отговаря свободно на всичко. Целта на Турнето е да разбие стената на мълчанието и самотата, зад която младите хора често се крият, за да избягат от дискомфорта си...
--------------
„Мечтата ми беше да стана гражданин на света“
Ходих в италианска гимназия и след това в частно училище и трябваше да плащам, след това по стечение на съдбата, когато бях на 14, работата на баща ми се влоши и затова не можахме да платим и това ми даде решителност и всяка година печелех вид стипендия и затова учих безплатно и не исках да разочаровам майка си, защото майка ми много се интересуваше да науча чужд език. Мечтата ми беше да стана гражданин на света, така че италианската гимназия ми даде тази възможност да разширя представата си за света.
Джан Яман

# 665
🗞📺YouTVRS - репортаж за посещението на Джан Яман в Мачерата и срещата му с местни ученици от ITE “Alberico Gentili” в рамките на "Разбиване на стената 2023" за Can Yaman For Children.

...Докато пред библиотеката тълпата чака за селфи или снимка, международната звезда дава всичко от себе си с момчетата, отговаряйки на въпросите им, като отговаря свободно на всичко. Целта на Турнето е да разбие стената на мълчанието и самотата, зад която младите хора често се крият, за да избягат от дискомфорта си...
--------------
„Мечтата ми беше да стана гражданин на света“
Ходих в италианска гимназия и след това в частно училище и трябваше да плащам, след това по стечение на съдбата, когато бях на 14, работата на баща ми се влоши и затова не можахме да платим и това ми даде решителност и всяка година печелех вид стипендия и затова учих безплатно и не исках да разочаровам майка си, защото майка ми много се интересуваше да науча чужд език. Мечтата ми беше да стана гражданин на света, така че италианската гимназия ми даде тази възможност да разширя представата си за света.
Джан Яман[/i]
    Джаки, благодаря ти за всички репортажи, които пускаш в темата. Така става ясно, че мисията на Джан е да възпитава младото поколение с интелекта си, с поведението си, с твърдия си характер, постоянство и желание да просперира. Не парадира с външността си, по която фанатизираните фенки са пощурели и за тях най-важното нещо е да се прехласват по визията му. Да, красавец е, но далновиден и загрижен за подрастващите красавец и преди всичко човек с огромно сърце и състрадателна душа.
     А сега рязко да сменя темата и да се съсредоточа върху другия красавец - маминия сладък Хайредин, който е заобиколен от толкова предатели, че вече нямам идея как ще се измъкне и ще успее ли да се справи с тях.
Цитат
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
Ще успее ли Барбарос Хайредин да открие, че Мия Де Луна е човекът зад цялата работа? #BarbarosHayreddin Sultan's Edict с новия си епизод по TRT 1 в петък от 20.00 ч. ⚔️
@trt1

Цитат
Haitham Alsheikh
Епизод 11 беше най-прекрасният епизод на този сезон, силни и много събития, голяма неяснота в събитията, силен и луксозен сценарий и всичко беше отлично в епизода и в първият анонс на следващия епизод е ясно, че ще бъде силен и въздействащ епизод, с Божията воля
❤💙🔥

# 666
Добро утро, момичета!

Само слабите се стремят към порядък.
Силните владеят хаоса.

# 667
# 668
Здравейте, момичета!

Едно от важните неща е умението да започваме отначало... кафето, деня, хубавите мисли и мечтите, сбъднати да са!

Днес ви пожелавам да правите това, което обичате, да намирате време за добри приятели и за онези "малките" нещица, които ни правят най-щастливи!

# 669
Днес е денят на единствения сериал, който гледам в момента.... "Семейство"
Ох, чакам го с нетърпение...толкова ми влезе под кожата, че го гледам на турски, руски и два пъти на български. А бе, аз на Джан не съм ги гледала по толкова пъти, колкото тоя...това нормално ли е?

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 11:52 от jackie.

# 670
Днес е денят на единствения сериал, който гледам в момента.... "Семейство"
Ох, чакам го с нетърпение...толкова ми влезе под кожата, че го гледам на турски, руски и два пъти на български. А бе, аз на Джан не съм ги гледала по толкова пъти, колкото тоя...това нормално ли е?

Нормално е, Джаки, нормално е! "Семейство" си заслужава отделеното време. Страхотен сериал, който грабва веднага и те оставя без дъх - искаш още и още, и още...
     Но аз този път съм "по-обрана", търпеливо си чакам българските буквички, за да се насладя на макс, пък и времето не стига. Не мога да се клонирам, за да дебна едновременно Хайредин и неговите подвизи и да се прехласвам по Киво и Серенай в "Семейство". Та съм си ги подредила - така удоволствието ми е пълно.
    Днес съм потънала в размисли за лицемерието и подлостта, жаждата за власт и силата на господството - теми извечни, но и актуални.

- Луна, защо  се зае с тези заплетени дела? Може би трябваше да се посъветваш с Барбароса. Заради власт ли, защо ти се съгласи на всичко това? Заради власт ли, или за да спасиш твоето семейство.
- Аз се боря за власт, за да спася своето семейство, Марсела. Само ако съм силна мога да спася своето семейство. Само когато всички величия започнат да се кланят пред мен ще мога да спася семейството си.

- Ти говореше за някакъв остров, не губи време, иди и намери този остров. Ти можеш да потърсиш помощ от Барбароса. Заеми се с това.
- Този остров не може да се открие, Марсела. Само когато островът достигне своята цел и бъде създадено райското кралство, само тогава аз ще видя своето семейство. Заради това ми е нужна сила.

# 671
Лоша ли е, добра ли е не знам, ама е много хубава тая Луна.

# 672

- Аз съм готова на всичко ... на всичко.
- Наистина ли ти си готова да тръгнеш против Барбароса?!

- Марсела, аз съм готова на всичко заради Кралството на рая.
- Ти имаш много добро сърце, непозволяващо такива мръсни  дела. И ти крещиш, за да го накараш да замълчи.

# 673
IG story Мелиса

# 674
Ново от сторито и на Толга:

Цитат
@BarbaroslarDizi

Ако успеем да докажем тази информация, с папата е свършено! #BarbarosHayreddin Sultan's Edict ⚔️
Цитат
@BarbaroslarDizi

Яхя, не умирай, не ни оставяй сами като баща си, събуди се! #BarbarosHayreddin Sultan's Edict е по TRT 1 в петък от 20.00 с новия си епизод! ⚔️  @trt1

Общи условия

Активация на акаунт