Лекари в Бургас - 3

• 62 158
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Кой гастроентеролог бихте препоръчали - др Айтач или някой от Сърце и Мозък?
По спешност се наложи да лежа в "Сърце и мозък ", останах с прекрасни впечатления от екипа в отделението по гастроентерология.

# 721
  • вкъщи
Жената пита за пет скенер. Пет скенер има само в Коц, вероятно вече и в отделението по медицинска онкологоя в Девата. Това изследване се прави на онкоболни периодично. Няма много общо с обикновен скенер. Гледа се цялото тяло за разсейки и лезии. Днес взех резултата на баща ми от неговия пет скенер и търся кой да види диска за второ мнение, защото за лезиите в белия дроб пише,че не са метаболитно активни ,а пък в описанието ги има.

# 722
  • Бургас
Е, това е съвсем друго. В Дева Мария също има и пише, че роботят със здравната каса.

# 723
Благодаря. Ще ходя при проф Маслянков в София.
не го познавам , но четейки за него в супер док веднага  се набива на очи : интересите му не са в тази област , а в коремната хирургия
В резюме -при тези имена за които ви писах е много трудно да се влезе и се чака месеци, но насочете се към гръден хирург мамолог, не към коремен хирург - за справка има такава тема Мамолози - влезте, почетете, питайте

# 724
  • вкъщи
Маслянков е светило в тази област, както и още един от Александровска. Лежах там и от цяла България си оперираха там гърдите. И при мен Маслянков беше асистент при операцията ми.

# 725
  • там, където ми харесва
Благодаря, той ме прие по спешност след Сърце и мозък.

# 726
Маслянков е светило в тази област, както и още един от Александровска. Лежах там и от цяла България си оперираха там гърдите. И при мен Маслянков беше асистент при операцията ми.

Не го познавам и не споря - само цитирам какво пише за него .... вие си знаете,  при който решите при него/ нея  ходете, просто в Бургас май няма при кого да отидете (май има едно изключение но без лични отзиви: четох някъде за лекар с приемна на гърба на Строителния техникум, но не запомних името ). Бързо оздравявайте

# 727
Днес взех резултата на баща ми от неговия пет скенер и търся кой да види диска за второ мнение
Второ мнение препоръчвам доцент Бочев в Сити клиник

# 728
Да знаете къде преглежда Д-р Млъзев-Невролог.Преди беше във Свети Георги Победоносец Военната болница?

# 729
Здравейте, имали детски хирург в Бургас и бихте ли ми препоръчали някой

# 730
Д-р Кироваков преглежда ли още в Окръжна болница?

# 731
Направи си частна клиника и там преглежда. Аз лично не съм доволна, има голяма разлика от старият д- р Кироваков и това,което е сега той.

# 732
Здравейте, интересува ме някой наясно ли е къде може да се прати материал от ендометриума  за хистологично изследване и да е максимално точно? Процедурата ще е в Бургасмед,но искам да разуча как мога след това да изискам материала и да го пусна и на друго място?

# 733
Направи си частна клиника и там преглежда. Аз лично не съм доволна, има голяма разлика от старият д- р Кироваков и това,което е сега той.
А при кой ходите? Кой АГ бихте препоръчали?

# 734
  • Бургас
Здравейте, интересува ме някой наясно ли е къде може да се прати материал от ендометриума  за хистологично изследване и да е максимално точно? Процедурата ще е в Бургасмед,но искам да разуча как мога след това да изискам материала и да го пусна и на друго място?

Материала за хистология се пази в окръжна болница в едно забутано помещение не си спомням колко години. Можеш да отидеш и да го вземеш и да го закараш в друга лаборатория. След което го връщаш. Поне преди няколко години беше така. Бях ходила да взема пробата, взета от баща ми за да й направят допълнително изследване в друга лаборатория. Спомням си че се минаваше по едни тъмни мизерни коридорчета в нещо като стара лаборатория, необновявана откакто е построена сградата. Влизаше се през Николай Чудотворец, някаква сервизна врата и от там през едни вътрешни стълби нагоре. Към днешна дата не зная дали не се е променило нещо.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 19:32 от Irene Adler

Общи условия

Активация на акаунт