Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 79 246
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Някоя от вас пие ли Колаген за възстановяване на матката след аборт и ако да какъв?

# 241
Здравейте,
Има ли сред вас бременна дама, на която д-р Сигридов е назначил изследване за чревен микробиом в Бодимед?
Имам някои въпроси, свързани с това изследване.

# 242
Здравейте,
Има ли сред вас бременна дама, на която д-р Сигридов е назначил изследване за чревен микробиом в Бодимед?
Имам някои въпроси, свързани с това изследване.
На мен ми беше назначил преди да забременея. Ако искаш, пиши ми.

# 243
Здравейте! Някоя от вас пие ли Колаген за възстановяване на матката след аборт и ако да какъв?

Аз съм пила по време на бременност заради шийката. https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D … rc=FcOxXPQGmm3L9M

# 244
Здравейте, някой знае ли, дали сега е летния отпуск на клиниката?  Не мога да се свържа с тях, а ми предстои вливка с имуноглобулин. Звънях в аптеките на други 2 болници и казаха, че го нямат в наличност.

# 245
Има дни, в които изобщо не вдигат телефоните.

# 246
Те там, тяхната регистратура, са в перманентен отпуск, целогодишен. Толкова са зле, че нямам думи за тях.
Здравейте, някой знае ли, дали сега е летния отпуск на клиниката?  Не мога да се свържа с тях, а ми предстои вливка с имуноглобулин. Звънях в аптеките на други 2 болници и казаха, че го нямат в наличност.

# 247
Привет, аз днес успях да се свържа с клиниката. Отпускът им е първата седмица на август.

# 248
Привет, аз днес успях да се свържа с клиниката. Отпускът им е първата седмица на август.

upincloudnine, демек от 31.07 до 04.08 или от 07.08 до 11.08? Аз имам записан час при Др. Бояджиева на 01.08, затова питам.Sweat Smile

# 249
Здравейте, каква е била поредността на изследванията ви, в смисъл последно ли се прави хистероскопия, когато всичко е чисто и няма инфекции ли? Приема на добавките преди хистерото ли трябва да се прави, в смисъл оказва ли влияние на резултатите и на колко време проследявате с кръвни изследвания дали има необходимост още да се приемат или са се запълнили депата и как става консултацията с др-а? Към кого насочва за проследяване на бременност и в случай на спешна ситуация успявате ли да се свържете с него за да знаете какво да предприемете?

# 250
Бременна съм в 14-та седмица, днес получих онлайн коментар на направените изследвания.
Има ли сред Вас случай на нисък феритин, желязо на горна граница и нисък Б12, и назначено вливане на Феринжект?

Ето ги и стойностите ми:

Феритин -    47 при реф. ст-сти 34-337
Хемоглобин -   136 при реф. ст-сти 120-160
Желязо -    29 при реф. ст-сти 6.6 - 29.5
Б12 -       340 при реф. ст-сти 145 - 569
Фолиева к-на   37.7 при реф. ст-сти 8.8 - 60.8
Хомоцистеин -    4.4 при реф. ст-сти 0 – 12

Чета, че такива вливания на Феринжект се изписват при ниско желязо, а моето е на горна граница...

В коментара на изследванията пише: „Стойностите на Феритин трябва да бъдат поне 80. Затова трябва да си направите интравенозно вливане на Феринжект, последвано от 7 интрамускулнии нжекции витамин В12, катопървите 3амп. на 5дни,след което Х 1 на седмица.“

Инжекции B12 съм правила и с големия си син. Къде освен в МЦ „Сигридов“ ги правите? 500 или 1000 мкг?

# 251
Аз не бих си вливала феринжект при хемоглобин 136…
Инжекциите ми ги бие мъжът ми, по 500 мкг. Обясних му как да ги прави и се справя без проблем.

# 252
Аз бях така - желязо на горна граница и феритин, клонящ към 0. При това съм приемала само билкова кръв в не големи дози. Правих 2 вливки феринжект и изобщо не съжалявам. И моите показатели и тези на бебето се подобриха след вливките + имах леко усложнение при секциото, за което отново вливката помогна. След вливката феритина се повиши, но желязото не е минавало горна граница и всичко беше наред. Слагах и инжекции Б12 с вливките

# 253
Направете вливката, запасите от желязо в организма са на изчерпване (или иначе казано феритина), нищо че желязото е на горна граница.

# 254
Ако някой се интересува от д-р Ковачев, видях, че има нова група за негови пациентки и я споделям с вас.
https://www.facebook.com/groups/871466387636344/?ref=share_group_link

Общи условия

Активация на акаунт