Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 77 442
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, аз не съм правила промивки при него, но моята братовчедка прави известно време, защото имаше чести инфекции, течения, спонтанни аборти и флората й не беше окей, доказано с изследвания. След половин година забременя, на 35+ е.

# 661
Здравейте. Тези които сте били скоро на първи преглед, на каква стойност долу-горе излизат изследванията, които назначава Сигридов? Чудя се дали да се запиша при него. Искам той да ме следи, но пък не ми се дават излишни пари за изследвания и добавки.

# 662
  • Sofia
За всяка е различно.

Аз бях при него преди около 3г и ми предписа изследвания за около 1000лв. Сега едва ли биха излезнали по-евтино.

# 663
Кръвни изследвания - от порядъка на 1400-1500 лв и зависи в коя лаборатория ги правите. Отделно е възможно да поиска да пуснете изследвания за партньора ви - те ще са на по-малка сума, но отново поне 700 -800 лв. От там нататък следват биопсии и др.

Здравейте. Тези които сте били скоро на първи преглед, на каква стойност долу-горе излизат изследванията, които назначава Сигридов? Чудя се дали да се запиша при него. Искам той да ме следи, но пък не ми се дават излишни пари за изследвания и добавки.

# 664
Здравейте момичета,
Чисто информативно питам, има ли в момента някоя от вас, да се следи при Сигридов?

# 665

Здравейте! Парите наистина не са малко, но изследванията, които назначава доктора са от голямо значение. За разлика от всички останали, д-р Сигридов гледа комплексно състоянието на целия организъм.

# 666
Кръвни изследвания - от порядъка на 1400-1500 лв и зависи в коя лаборатория ги правите. Отделно е възможно да поиска да пуснете изследвания за партньора ви - те ще са на по-малка сума, но отново поне 700 -800 лв. От там нататък следват биопсии и др.

Преди 2 години някъде 1400 лв платих като това беше при вече установена бременност.Не знам дали преглежда небременни към този момент

# 667
Кръвни изследвания - от порядъка на 1400-1500 лв и зависи в коя лаборатория ги правите. Отделно е възможно да поиска да пуснете изследвания за партньора ви - те ще са на по-малка сума, но отново поне 700 -800 лв. От там нататък следват биопсии и
Благодаря за информацията. Ако са 1400 лв ще ги преживея. Въпроса е, че не искам да товаря след това и черния дроб с много добавки. Бременна съм след трансфер на стимулиран опит и се претоварих с лекарства. Иначе, мисля, че Сигридов много знае, усъвършенства се и за преглед на бебето е много удачен. Чудя се и за Ковачев, който беше при него. Също знам, че има опит.

# 668
Кръвни изследвания - от порядъка на 1400-1500 лв и зависи в коя лаборатория ги правите. Отделно е възможно да поиска да пуснете изследвания за партньора ви - те ще са на по-малка сума, но отново поне 700 -800 лв. От там нататък следват биопсии и
Благодаря за информацията. Ако са 1400 лв ще ги преживея. Въпроса е, че не искам да товаря след това и черния дроб с много добавки. Бременна съм след трансфер на стимулиран опит и се претоварих с лекарства. Иначе, мисля, че Сигридов много знае, усъвършенства се и за преглед на бебето е много удачен. Чудя се и за Ковачев, който беше при него. Също знам, че има опит.

Лично бих ви препоръчала Ковачев пред Сигридов.
Иначе Сигридов каквото ми е предписвал,не съм взимала абсолютно всичко точно защото според мен имаше излишни неща

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 15:06 от FBID10206506436694795

# 669
  • София, България
Аз се следя при доктора в момента. Изследванията, които направих първоначално вече бременна бяха за около 1400 лева. След месец имаше още за около 600 лева. Добавките, които ми изписа са 29 на брой (витамини, антиоксиданти, супер храни, детокс). Не съм взимала абсолютно всичко, но изчислявах, че за 1 месец прием излизат около 500 лева. Моята бременност е спонтанна, не е супер проблемна бих казала, за по-сложни случаи предполагам, че изисква повече неща. Като цяло е особен на моменти, но си разбира много от работата.

# 670
  • Sofia
29 добавки 🤯
Не бих причинила това на детето си.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 22:17 от Brin de muguet

# 671
Добавките не подлежат на контрол като лекарствата и не е съвсем ясно какво вкарвате в организма си. А  бройката им ме оставя в ступор.
Съжалявам, много съжалявам за това което чета. На мен доктора много ми помогна, преди доста години, за да имам децата си и ще съм му благодарна винаги. Но още тогава си имаше странните моменти, направо безобидни, на фона на това което чета тук.
За фетална ехо кардиография също препоръчвам д-р Маринов. Самият д-р Сигридов ме насочи към него, навремето.

# 672
Леле това не е сериозно. Изследванията, които ми предписа на мен в Бодимед преди 4 години бяха около 3000лв + пренаталния тест. Посетих го на две морфологии и след отвратителното му държание на втората не стъпих повече там. Лекарите, с които съм обсъждала изследванията, бяха в потрес как ми е изписал супер много изследвания на тежки метали. Отделно след тези изследвани ти предписва и сумати лекарства, витамини, добавки, спрейчета, разбира се от Здравис.
При положение, че тогава бях на 20 с безпроблемно забременяване, безпроблемно износване, безпроблемна бременност не мисля, че изобщо беше нужно да давам тези хиляди левове за изследвания…. А за неприятното изживяване с д-р Сигридов няма и да коментирам…

# 673
  • София, България
29 добавки 🤯
Не бих причинила това на детето си.

Ами аз имах проблеми с плацентата, признаци на стареене още в началото. Не съм взела абсолютно всички, а само част от тях, които прецених. Резултатът към момента е, че въпреки проблемите с плацентата и нисък PAPP, тя си изпълнява функциите идеално и дори бебето дръпна и върви по-напред в развитието. Дали е само от добавките не мога да кажа, но вероятно нещата са свързани. Simple Smile

# 674
Не мислете за натоварването на черния дроб, д-р Сигридов взима под внимание и преценява дали това може да се случи и ако има опасност, ще изкоментира с вас терапия.
Това са хранителни добавки. Има хора, които пият по 40 хапчета на ден само по обяд и са в ОТЛИЧНО здраве, погледнете Bryan Johnson. Имайте доверие на доктора, няма да сбъркате.

Общи условия

Активация на акаунт