Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 895
  • 702
  •   1
Отговори
# 120
Maminka, за алергична реакция не е необходимо да си сменяла продуктите или начините на нанасяне - получава се именно с продължителна експонация на продукта. Не твърдя на 100%, че е това, за онихолизата може да има много и различни причини, но аз лично бих пробвала с други продукти, по възможност без HEMA.

# 121
Есмералда, единсвените, за които съм чула, че са без НЕМА, са лаковете на CND. Отворена съм за всякакви съвети, мнения и продукти.

# 122
  • Down south
Скрит текст:
Поредната приятна тема.
Рядко се включвам, но искам да отбележа красивите заквадратени нокти, показани в пилотния пост.
Тук, отвъд окена, споменатите продължават да бъдат на почит.
Заквадратената форма, определено показва финес, класа и изискан стил  
Скрит текст:
заострената, се приема за вулгарна и е популярна в определни среди

Искам да попитам за акцентите на този маникюр и как са постигнати.
Изглежда впечатляващо!

С фолио, продават се в кутийки или цял буркан. Нанася се върху лепкавият слой на цвета.
BGN 0.91  50%СКИДКА | фольга для ногтей наклейки на ногти украшения декор для ногтей Золотые наклейки для ногтей серебряная алюминиевая фольга, необычный дизайн, наклейка, аксессуары для маникюра, украшение «сделай сам» из гель-лака
https://a.aliexpress.com/_mqSAeJG
Благодаря за линка!
Поръчах няколко.
Казвате, че се късат и се нанасят? Ползва ли се някакъв инструмент за целта?

# 123
  • на брега на морето
Кармила, няма защо! Hug Все пак с 2 слоя база е по- сигурно. Аз понякога си слагам базата на 2 слоя, изчиствам лепкавия слой и гел Х ги лепя по- късно, или на другия ден.

# 124
Здравейте, и аз днес си направих нов маникюр с новата лампа, толкова е силна, че пека за 30 секунди. Взех си линт база на Коди и я сложих над базата. Моето фолио е на мрежа, а не в кутиики. Ето вижте какво спретнах.

# 125
Имам едно питане,момичета.Мога ли върху лъскав топ да сложа матов?

# 126
Сигурно може,но ако топа е с лепкав слой.Веднъж съм слагала топ върху топ и се отлепи новия слой затова ако ще слагам нещо върху топа го матирам.

# 127
Сигурно може,но ако топа е с лепкав слой.Веднъж съм слагала топ върху топ и се отлепи новия слой затова ако ще слагам нещо върху топа го матирам.
Ще пробвам значи,благодаря ти

# 128
  • София
Esmeralda, рисувката беше с цветове на Коди, с тях никога не съм имала плоблеми с изпичането (освен с един тъмно зелен) но все пак гледам да слагам на тънко.

Интересна тема сте подхванали с онихолизата, чета с интерес, май и при майка ми някои нокти са тръгнали леко отстрани над точката на врастване, но съвсем леко забележимо, ще го следя, сега ще имам едно на ум и за лампата.. Но не знам как да я преценя дали е прекалено силна.. Не е нова, но не е и особено много ползвана. Освен да пека на 120 сек режима за печене без парене дето се води и ще видим как ще е.

Имам едно питане,момичета.Мога ли върху лъскав топ да сложа матов?

По-добре буферирай и тогава сложи в матовия топ.

# 129
Готово,матирах ги и минах с матов топ,стана,но да видим де.Относно онихолизата пак споделям,че 2 пъти минах през това и сега треперя да не стане пак.Подозирам силната лампа,която ползвах,дано е било от нея и повече да не се повтаря,че съм все на тръни.На мен всички 10 нокътя ми се отлепваха и на двата пъти.

# 130
Есмералда, единсвените, за които съм чула, че са без НЕМА, са лаковете на CND. Отворена съм за всякакви съвети, мнения и продукти.
Семилак, Дама, Кинетикс имат линии НЕМА free. Поне за тях знам от предлаганите в България.

# 131
Скрит текст:
Поредната приятна тема.
Рядко се включвам, но искам да отбележа красивите заквадратени нокти, показани в пилотния пост.
Тук, отвъд окена, споменатите продължават да бъдат на почит.
Заквадратената форма, определено показва финес, класа и изискан стил  
Скрит текст:
заострената, се приема за вулгарна и е популярна в определни среди

Искам да попитам за акцентите на този маникюр и как са постигнати.
Изглежда впечатляващо!

[/spoiler]

Тук има фолио, на парченца е.
https://www.aliexpress.com/item/1005001776080026.html?spm=a2g0o. … 5738dabYeoc4&mp=1

Слагам два други линка, че тези като гледам са сложили скъпа доставка:
https://www.aliexpress.com/item/1005003195720356.html?spm=a2g0o. … %21CA%21138855825
https://www.aliexpress.com/item/1005002434461184.html?spm=a2g0o. … %21CA%21138855825

# 132
  • Казанлък
Благодаря за новата тема! Момичета, счупи ми се леко връхчето на единият нокът и се наложи да изрежа всички. Има ли някакъв продукт, с който да може да се изгради част от нокът (в случая връхче) ?

# 133
https://m.aliexpress.com/item/1005003826311238.html?spm=a2g0n.or … .2.1416f19cFnnAjL
Ето линк ако някой има интерес и към фолиа на мрежа, а и са без доставка.

# 134
Kati,може с акригел, гел гел в бутилка. Последният е по-течен и му трябва в повечето случаи и солна форма. С акригела правят ъгли на квадрат и пр. без горни или долни форми, тъй като е гъст.
Klavi, много красиво туй котешко око, супер е станало!
The 13th, на мен пък ми харесва контраста така.
Аз днес смених лака и се хванах, че напоследъкфной-множо време губя не вхсваляне и офопмяне, лакиране, а да реша какво да се правя когато нямам някаква конкретна идея. Докато реша кое точно и кое с кое е ужас. Пробвах си новите фрези от али - доволна съм. Взех един морков, който да е вместо пламък - като за пръв път ми допадна. За по-чувствителни кутикулихе супер, тъй като не е много заострен в края и не боде, а на горе е по-дебел и може да замести топчето. Определено пак ще взема от там. Иначе от чудене това натворих. Не е уау, но нали сме на рюцовта върна та хайдехпозова романтика. Поталче hd hollywood 3  и claresa lollipop 4 циганийка за душата, че исках малко цвят вече. Снеглината ми е кофти и малко бледнеят, но  поталът е супер красив, а краресата е приятно розово.

Общи условия

Активация на акаунт