Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 965
  • 702
  •   1
Отговори
# 480
Да, и аз съм доволна от Lilycute, а и от базите на ursugar, макар да са малко гъстички. Може да пробвам да ги разредя както Съни-н сподели, че е направила, но за сега не ми е толкова болка. Поддържам къси нокти, апекс не правя, така че за сега не ми е драма.
Иначе се сдобих с още няколко термолакчета на ursugar и чакам едно комплектче на Lilycute с няколко цвята- по пролетно-летни. Още нямам нещо ново за показване от последния път, с изключение всъщност на 1-2 нокътя, които се отлепиха тези дни, но си изкарах с маникюра пълни две седмици (ползвам белеща база), та гоня трета седмица. Ох, много се забавлявам, голямо удоволствие ми е да се лакирам, виждам и за вас! С риск да се повтарям, големи красоти  и вдъхновение  виждам и намирам.

А относно базите на Mshare, моля, да споделите отзиви като придобиете впечатления, че и аз ги заглеждам- много добре изглеждат на снимките.

Аз съм вече една седмица само с коди на ноктите, без китайските боклучета и не е мръднал и стои лъскав. Преди това само цветния лак ми беше от Китай и все нещо се полюпвяше, макар и малко в някое крайче след седмица. Определено забелязвам огромна разлика, не че имам мн опит. Китайчетата са ми на Мтси и са комплекти от по няколко. Сега чакам по един на lilycute и ursugar  за тест и една млечна база си харесах на някаква mshare, малко по-скъпичка от другите ама ми хареса на картинка и не се сдържах 🤭

Дойде ми безопасния накрайник днес, доста дребничък, като го пробвам пак ще споделя. На снимка изглеждаше по-голям.
Скрит текст:

Дори, много съм доволна от лаковете на lilycute ,просто за инфо споделям,а също така и от базите на ursugar , и също така имам две бази на mshare , ползвала съм само едната един път  и още нямам  впечатление , тъй като бях и с линт база на коди едновременно.Сподели после за този накрайник ,че ми стана интересно , не съм го виждала досега.

# 481
  • Бургас
HoneyBee33, кой е цветния лак? Много ми харесва. Аз имам нещо подобно но е доста стар и не мога да го отворя. Даже изнамерих едни стари снимки дето съм рисувала с гел бои, голям мерак ми беше, ама вече май не ми се занимава толкова.

# 482
  • София
Sun 5, не е хубава, защото няма светодиоди горе. Тоест има мъртва точка и са под 30. По-добре вземи от емаг sunone или sunx, пак са под 30лв, но пекат добре. Имам ги и двете. Първата е по-компактна като размер и има огледално дъно. Или sun x5 max или sun x5 plus. Sun 5 няма да ти опича пигментирани ракове на клареса и ще се чудиш защо, а може от недопичане и алергия да ки лепнеш.

Karmila, понеже виждам, че си писала, че имаш и 2та модела, искам да питам нещо (не знам дали се сещаш, но преди време бях писала за това, че моята не е,, умна"и не запаметява да пече по 30 сек сама,а всеки път аз трябва да цъкам бутона за 30 сек, ако не цъкна стига до 120сек) таа да попитам твоите могат ли го това нещо със запаметаването, защото аз на моята все повече й се изнервям.. (иначе добре пече..) Помня, че тогава го коментирахме май с теб и още някои момичета, не се сещам какво ми каза тогава дали са ти такива лампите или са като моята, незапомнещи и явно не особено умни 😃

Ако  някой друг може да даде предложения за такава също ще е супер.

# 483
Sun 5, не е хубава, защото няма светодиоди горе. Тоест има мъртва точка и са под 30. По-добре вземи от емаг sunone или sunx, пак са под 30лв, но пекат добре. Имам ги и двете. Първата е по-компактна като размер и има огледално дъно. Или sun x5 max или sun x5 plus. Sun 5 няма да ти опича пигментирани ракове на клареса и ще се чудиш защо, а може от недопичане и алергия да ки лепнеш.

Karmila, понеже виждам, че си писала, че имаш и 2та модела, искам да питам нещо (не знам дали се сещаш, но преди време бях писала за това, че моята не е,, умна"и не запаметява да пече по 30 сек сама,а всеки път аз трябва да цъкам бутона за 30 сек, ако не цъкна стига до 120сек) таа да попитам твоите могат ли го това нещо със запаметаването, защото аз на моята все повече й се изнервям.. (иначе добре пече..) Помня, че тогава го коментирахме май с теб и още някои момичета, не се сещам какво ми каза тогава дали са ти такива лампите или са като моята, незапомнещи и явно не особено умни 😃

Ако  някой друг може да даде предложения за такава също ще е супер.
Ето тази х11 си взех и тя запомня каквото си избрал и е много силна между другото, ползвам я вече с ръкавици https://m.aliexpress.com/item/1005003383861330.html?spm=a2g0n.or … 2.1fdaf19cfpaAFO/

# 484
Моята - Sun x5 plus, също запомня последното време зададено, но ако си извадя ръката после занулява, но на моменти нещо не отчита, че съм си извадила ръката и продължава 🤔

# 485
Да се похваля успях с гел да нарисувам Simple Smile)))

# 486
Lolo, Star 2 лампата е умна (запомня и спира на съответната секунда, когато извадиш предварително ръката, после продължава).

# 487
И аз като вас загледах новите бази на Коди и се зачудих, Natural се казва защото имат по-естествени съставки или просто само цветовете са по-естествени? Бях си обещала, че вече няма да купувам повече лакове, но като гледам пак започват да се натрупват желания. Някой забелязал ли е в Makeup преди време - на колко време зареждат Коди, че не ми се чака пак от Украйна, нито ми се занимава с митници отново, но като гледам натам отиват нещата… И нещо друго - имам сигурно 15 розови на Клареса и все нещо не ми харесват като цвят. Имате ли любими цветове от Коди? Любими розови или любими други? Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 13:59 от Regalia43

# 488
LoLo30, за sunone бях чела от Невена, че помнела, но аз с нея правя майка ми и аз си цъкам копчетата както ми е кеф и не съм имала възможност да обърна внимание. Следващ път като вадя такъмите ще погледна.
maminka2,  лампата има огледално дъно, но трябва да се внимава като се взима, Есмералда ми обърна внимание, тъй като продавали една без дъно и с usb кабел, която била по-слаба. Веднъж попаднах на една такава в емаг и даже не я препоръчах тук. Лампата за сега ми се вижда супер-иизпича си, но не гори. Майка ми след като ми обеща, че няма да преносва лак сега сме в сценка аз да и се моля като циганка да и сменя лака, а отговорът е "не ем занимавай с глупости, прекалаваш". Това много ме изнервя и май, май колкото и да с емоли после няма да ис лсгам лак и да се моля на някого да му слагам лак. Та като сваля някога ще докладвам, но подозирам, че дори и да не е имала проблем сега ще има. И и  обясних, че ще остяне без нокти и как не е ок, сякаш на патагонски говоря. Та да още не мога нищо да кажа Sad

# 489
  • Варна
ALMIRRA последната база на Коди,която взех/класическа/ е от миналото лято и още не е станала на сопол Grinning. Доста по-гъста е обаче и още тогава коментирах,че явно формулата е пипана,което е нормално де Grinning. Предполагам доста клиенти са ги плюли по темата. Иначе линт базата им гарантирано не става на сопол. Имам такава поне 3 годишна,която си  е бетон и нищо и няма.

# 490
Karmilla,  и аз имам сходен проблем с майка ми - на 14, макс 21 дни искам да й сменям лака, а тя обяснява "Не, не, добре ми е, не е израснал изобщо." Върти, суче, все на 1 месец й го сменям.
И в тази връзка да похваля базите на Палу, два пъти й укрепвам ноктите с база 02, два пъти ги носи по месец и няма никъде надигнато и никакви счупвания (а тя редовно ги чупи с точките на растеж, защото чисти, готви, мие чинии на поразия и без ръкавици).

# 491
Тази борба ме влудява, защотот и тямие, чисти, копае, чака до последно и после "ама защо се счупи?" и тразни такива, а колко пъти съм се прибирала у нас по нейна олба за маникюр, за да ми каже да не я занимавам. Ще имам предвид Палу за някой следващ път да го пробвам, благодаря за отзива!

# 492
Кармила, в Емаг всички Sun one са с  USB захранване, поне доколкото се вижда от снимките. Правилно ли разбирам, че си доволна от този вариант?

# 493
Да речем тази е без дъно на снимките и предвид отзива на Есмералда не бих я взедла. На моята кабелът за захранване е различен:
https://www.emag.bg/lampa-za-nokti-sun-one-48w-professional-usb- … /#product-gallery
Ето тази, да речем е ок:
https://www.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-i-pedikjur-sun … 48w/pd/DZPRXFMBM/
https://www.emag.bg/uv-led-lampa-za-nokti-sunone-double-light-le … 48a/pd/D0NWBVBBM/
Имаше и една със снимка в отзивите, но сега не я намирам.
А ето я:
https://www.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-i-pedikjur-sun … 259&scenario_ID=4

# 494
Супер си, Кармила, много ми помогна. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт