Обсъждане на имотни обяви-31

• 54 807
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
А, повечето млади, които търсят за собствено жилище, се хвърлят на зелено - защото няма прилични жилища НС вече завършени. НС, за да бъдели с млади съседи, да не им миришело на кисело зеле, да имали гараж/ПМ поне за 1 кола...А да, и в южните райони, да бъдел по-чист въздуха и да имало въздух по принцип (т.е. отстояния от съседните сгради).
Това са мотивите, които основно съм забелязала да се споменават.

# 526
Ще се окаже, че младите са много повече от старите и ще се бутат всички на едно място. Надали ще им хареса като се има предвид, че и много млади са масово нетолерантни и не им пука за чуждото спокойствие. Та всеки ще си прави каквото си иска, бих предпочел миризма на кисело зеле, пред това някой да ми надува музика и да прави купони през ден.

# 527
Някой има ли познати или информация за село Поповяне, обл. София?

# 528
  • Б
Здравейте, търся  апартамент ( едностаен, двустаен или студио) в кв. Лозенец, Гео Милев, Яворов, Изток или друг. Да има удобна връзка с ВИАС за бъдеща студентка  . С наем до 500 лева.   Не знам къде да  се ориентирам да търся.

# 529
Здравейте, търся  апартамент ( едностаен, двустаен или студио) в кв. Лозенец, Гео Милев, Яворов, Изток или друг. Да има удобна връзка с ВИАС за бъдеща студентка  . С наем до 500 лева.   Не знам къде да  се ориентирам да търся.
В гореизброените квартали няма такъв наем. Imot.bg или брокер.

# 530
  • София

От студентските общежития има удобна връзка с ВИАС. А и момата ще бъде в среда на колеги, ще си помагат, ще е по-весело. Често пътувам с авт. 94, пълно е със студенти за там, говорят как си помагат с чертежи и лекции. Като цяло ми се виждат читави децата.

# 531
Да, най-добре ще е от към финансова и социална гледна точка да е в Студентски. Там има доста такива студиа подходящи за студенти с относително прилични наеми. С 94 ще стига до УАСГ без проблем, а и до центъра. В студентски, въпреки всичко, е удобно за учащи - и от към храна, принтиране на чертежи например, обществени перални и прочие, заведения и т.н. И колегите й ще са наблизо.
ПП. Ако сте от провинцията - университетите си имат общежития за доста минимални суми.

# 532
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c155542501057020

Къде е уловката? Локацията е що годе добре, близо до магазини и метро. Да не би проблема да е в качеството? Как мислите?

# 533
  • София
Къде да е уловката - в годината на евентуалното предаване на обекта. До тогава - я камилата, я камиларя.
Метрото е на 3 -4 спирки на ГТ, магазините и те поне на 2 -3 спирки. Но това ако е на самия булевард. Защото вече копаят и в ливадите на 100 - 200 м. по-далече.
За качество на материали и строеж - не разбирам.

# 534
  • София
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c155542501057020

Къде е уловката? Локацията е що годе добре, близо до магазини и метро. Да не би проблема да е в качеството? Как мислите?
Там в ниското между Дървеница и Младост за мен е много кофти локация. Грозновати нагъчкани блокчета, едно насам, едно натам, прахоляци, кофти градски транспорт, коли на всяка възможна площ до която може да се стигне. Колкото и да мисля, един плюс не намирам.
За снимките на грубия строеж, не е нужно да си строител за да ти светнат лампички като видиш това и го сравниш с видян груб строеж на някоя от престижните строителни фирми.
Иначе готовите, вече напудрени етапи,  изглеждат прилично.
Цената не е ниска предвид горното, по-скоро очаквана.

# 535
Бях чела много лоши отзиви за тази фирма относно обекти в Студ. град.

# 536
Ако е този апартамент, скицата на който е изнесена на отделен слайд - дневна 16 квадрата, с 2 големи спални по 15 квадрата (които са добри). Дневна с кухненски бокс 16 квадрата е суперминиатюрно, за 3-стаен, който го купуват обикновено семейства с деца - няма място за нормална кухня за готвене, не само за притопляне на полуфабрикати. Няма място за голям диван като за семейство с деца. Баните са прилични, може да се сложи пералня и сушилня в една от баните, за да не е в кухнята.
Може да е частично над проход за паркинг, което е минус, определено. 2 етаж също е по-евтино.

# 537
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a168181742498492&sl … k=97kgo9&f1=2#map Какво мислите за тази обява? Струва ми се подходящо за възрастен сам човек.

# 538
  • София
То и за двама млади/възрастни става бившата гарсониера.
И аз имам такова в друг квартал. В момента живее младо семейство с дете, много си го харесват.
Но нещо снимките на стаите са ми нереални,  като правени с програма.
В панелките обичайно гарсониерите са средни на етажа, с голяма тераса пред стаите. А тук виждам допълнителен прозорец на стена, която би трябвало да е част от съседен апартамент. Странно ми е, но като цяло бива. За цената - не знам дали е добра.

# 539
  • София
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a168181742498492&sl … k=97kgo9&f1=2#map Какво мислите за тази обява? Струва ми се подходящо за възрастен сам човек.
Така като гледам е на входа на трамвайното депо Банишора. Не е предпочитано място, но пък и на възрастен човек едва ли му трябват куп екстри.
С печката толкова високо няма да се справи. И моята е била така по едно време и мама като идваше, се оплакваше че и омаляват ръцете докато си направи нещо. Но и в този импровизиран бокс, няма място за алтернативни решения.
Обзавеждането е много семпло, цената ми се струва висока за местоположение + обзавеждане.

Общи условия

Активация на акаунт