🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 902
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 255
Пълно разочарование е до тук!
Голяма пародия ще бъде това предаване.

# 256
  • София
Момичета, благодаря на всички, които обясниха кой е братът на Коцето! Hug
Значи тъкмо ги похвалих, че започнаха като Сървайвър и те побързаха да ме опровергаят. Ами не е! Това ли ще е - по три часа еднообразни игри? На мен вече ми писна и започнах да си върша работа, а то върви за фон. Обаче и главата вече ме заболя от крякането на Буратино. Както някой по-напред каза - коментира играта като футболен мач, дъх не си поема. Не знам дАли ще имам нерви да гледам....

# 257
  • София
Това е някаква пародия на Сървайвър. На мен ми харесва как коментира Джаферович, все едно мач слушам.Не ми харесва само дето казва уъ вместо л.

# 258
  • I want it all and I want it now.
Искам си старият водещ и предаване.
Джеферович 😜 не става.

# 259
  • София
Трагично е.
Не ми доставя удовоствие да го кажа ама е факт.

Доволна съм, че Карамазов не е водещ на това.

# 260
И аз се зарадвах, че Еди спечели.

Тази игра е подходяща, когато са по-малко участници. Сега е еднообразно, Ваня е ужасно дразнещ.

# 261
И на мен ми е леко скучно 😑 почти не го гледам а ми бучи за фон.На моменти и пищенето на Джаферката ме изнервя и се опитвам да се изключа 🤣

# 262
Голяма скука и еднообразие.Във фейса е по забавно,по 100 коментара в минута плюещи Ваня.Не че не си го заслужава,трагичен е,чак жалък,не смешен.

# 263
Заспах. Май, май ще гледа Хелса.

# 264
можем ли да се обзаложим, че ще го сменят с жена му, за да не е толкова очевидно

# 265
  • София
Ваня е най малкия проблем.
Това е състезание за пети клас.

# 266
  • Вестерос
Отвратителна е Божана

# 267
  • Другата България
Надали всеки епизод ще е с такава монотонна битка, но ако не е с това, ще е с друго отново монотонно и досадно.
За момента Божана и Гошо от БЕЗизвестните са ми пълна тотал щета, Божана е брутално антипатична, чак отблъскваща. А оня ММА наистина прилича на австралопитек.

# 268
  • София
Божана наистина се държи доста противно Anguished

# 269
  • София
Ходих и направих вечеря, сервирах по стаите, връщам се в хола, а играчите седят и си пият вода от термосчета.Защо не ги оставиха сами да си търсят вода?

Общи условия

Активация на акаунт