🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 943
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 285
Всичко пак на ново 😵?! Това е пълен абсурд 🤦🏻♀. Сега ако пак са наравно трети път ли ще се извъртят 😂🤦🏻♀?!

# 286
ИВ изобщо не може да се сравнява с тазгодишния Сървайвър.Това са Бързи,смели ,сръчни и подпиране на скамейките.

# 287
  • Варна
Много лош избор за игра за първи епизод. "Игри на волята" - Доминикана. 🙄
Мда... Искаш Сървайвър, получаваш Фермата. Sad

# 288
За пръв път гледам. Това ли е Сървайвър-бързи, смели, сръчни до втръсване докато се изредят всички? Ми то същото като в Един за друг първите един, двама са интересни и после скука. 😁
Божка на какви наркотици е?!

# 289
Не забравяйте, че има още час и половина от днешното шоу...Joy

Чакам да видя Божана и Снежана след няколко дни като няма вече наркотици, какво ще правят Joy

# 290
  • София
Не мога да гледам Божана и да слушам Джеферович.

# 291
Божана е направо противна с поведението си.
Не е нужно Джаферович да вика, като коменитира. Карамазов си водеше без да кряка и беше добре.
Геновева ми е симпатична, но с този начин на игра няма да стигне далеч.

# 292
Имах надежда за интересен сезон. В момента се чудя да продължавам ли да си губя времето.

Радвам се, че отново се събрахме тук в темата.

# 293
Очаквам Божана ,Татяна ,Благо и баджанака му Вальо да се коалират и да правят те шоуто.

# 294
Тази Злати наистина ли е на 31?! 🤨 Изглежда доста по-възрастна.

# 295
  • София
Божана е егати простакесата, толкова груба и безпардонна, направо съм в ступор! И или е луда, или още не са я пуснали добавките. Не е нормално това поведение. Отделно направо си бутна топката с кофата, не знам Пинокио къде гледа. Може да следи малко по-внимателно, вместо да дрънка глупости - на човека му остават 4 кубчета, Ваня обявява, че бил съборил две. Rolling Eyes Ми не е висша математика да можеш да броиш до девет.

П.П.: Ама какво се случва? Защо започват отначало?! Ааааааааа, ужас! До 23 ч. все това ли ще гледаме?!

# 296
Аз прехвърлих на Орлин Павлов по БНТ. Страшна досада е Сървайвър дотук.

# 297
  • София
Хора, ужасно е! Чувствам се сякаш нещо хубаво са го счупили пред очите ми. Няма да продължа нататък с това предаване 😔 Ще се видим с повечето от вас в темата за Игрите, живот и здраве.

# 298
  • София
Господи, това всеки епизод ли ще е?!?

Нищо общо с Игри на волята, за съжаление. Вече за втори път го прочитам. А не разбирам какво общо виждате?
Безкрайно повтарящи се игри.

# 299
Само като се сетя, че преди не харесвах Игри на волята, щото не може да стъпи на малкия пръст на Сървайвър.... смях 🤣🤣🤣
Не мога да повярвам, че е възможно тази игра да я повтарят ТРИ часа...

Общи условия

Активация на акаунт