Птички, котки, катерички и пролетно настроение в Немската тема (241)

• 32 687
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • München, Deutschland
БТР ще правят концерти в няколко немски града. Ако някой се интересува, ето тук са дати и цени:

https://gibelinshop.reservix.de/events?fbclid=IwAR2mFvUOo86PJH9m … 7EiWRgEcAEsuq-hGw

# 136
Като зацикли темата на училищната тематика и аз тихо се изнизвам. Не беше кой знае колко отдавна това време, дори не беше лошо време, даже беше много добро, ама мерси, нека си стои в миналото!
Обмислям много сериозно една промяна, дано успея да я реализирам.

# 137
Тук повечето сме с деца в детскоградинска и училищна възраст. Wink

Deni-meni, helau!

Аз съм много далече от тези карнавали. Вчера и в наше село е имало някакви изпълнения, в халето до нас, но аз нищо не съм чула и видяла. Ние бяхме на концерт на един турски композитор и пианист, Fazıl Say. Страхотно беше, препоръчвам!

При нас е ваканция, но само за мъжете. Аз нямам. Cry

# 138
Дени все пак ви се събират 4 дена . Аз се чудих какво става в Хесен, че тук е пълно с коли и от Хесен. А то доста дълго вохененде и хората се разхождат Simple Smile

# 139
Пропускаме карнавала, не сме фенове. Ваканцията я караме с отмятане на задачи, прегледи, важности, работните и работим.

# 140
  • München, Deutschland
Като зацикли темата на училищната тематика и аз тихо се изнизвам. Не беше кой знае колко отдавна това време, дори не беше лошо време, даже беше много добро, ама мерси, нека си стои в миналото!
Обмислям много сериозно една промяна, дано успея да я реализирам.
Фрау, и аз така.
Похвали се какво ще променяш. 😃
Желая ти успех с начинанието.

# 141
Chrissy, благодаря, нека стане, тогава ще се похваля.Blush

# 142
И на мен ми е дошло до гуша от училищни теми, признавам,но  няма как... Актуални ще са у нас още поне 4 години.

# 143
  • Немция
На мен училищните теми са ми полезни, още не са ми втръснали.
В една обща тема е така- един едно го вълнува, друг друго.

Една зъбарска тема сега Grin- при големия има 2 липсващи постоянни кътника под 2 млечни и ортодонтът предлага да махаме млечните и да преподреждаме останалите.
Днес обаче децата бяха на профилактика при зъболекаря и той смята цялата тази интервенция за излишна, защото зъбите на големия са много добре подредени и така вадене на млечните на този етап е излишно- само едно надграждане на млечните и достатъчно. След 20 години например може и друго решение вече(ако се наложи).
Синът ми въздъхна облекчено, защото по принцип смяташе да бойкотира процедурата с ваденето. Grin
И така - второто мнение беше съвсем различно от първото.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 12:21 от Бибит

# 144
Бибит,
вземи 3 мнение. И аз не харесвам ваденето на здрави зъби.

# 145
  • Немция
На този етап едва ли ще тръгна и за трето мнение, в момента обяснението от зъболекаря ми звучи логично.

Но някой ден ще говорим по темата и с моята зъболекарка, която днес отсъстваше, днес другият зъболекар в кабинета ги прегледа.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 12:35 от Бибит

# 146
От чакане и мм има млечен зъб.🤣И аз съм за трето мнение.

Дана,стискам палци и записвам.☝️

Рейнааааааа,как сте?

# 147
  • Немция
Борти, докато е здрав зъбът и не прави проблеми, какво, като е млечен?

Мъжът с млечния зъб не вярвам да е по-различен от този с постоянни. Smile(шегичка)

# 148
Учителката на детето паднала със сноуборда,потрошила се и сега децата ще са 6 седмици със заместващи учители! Вече минаха 10 дена,в които не им се дават домашни,но са правили 2 контролни! Това ако е нормално-здраве му кажи! Confused  Заместващите учители са кът,постоянно отпадат часове или пращат децата в по- малките класове,уж да помагали на децата! Пълен хаос!

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 15:19 от sunny:*kiss

# 149
Бибит 🤣
Следя и наблюдавам.🤓🌞

Общи условия

Активация на акаунт