Мрежа от лъжи

• 31 180
  • 398
  •   1
Отговори
# 180
Интересна е Бахар. И ролята и ми харесва. И актрисата е със специфична красота.

# 181
  • Варна
Волкан е единственият виновник да има две нещастни жени, които психясват на моменти, вършат лоши неща...

Не си намери място тоя, да избере една от двете и приключи с другата. Човекът иска и двете да са негови.

Актьорът много добре играе, щом ми е много неприятен.

# 182
Волкан е единственият виновник да има две нещастни жени, които психясват на моменти, вършат лоши неща...

Не си намери място тоя, да избере една от двете и приключи с другата. Човекът иска и двете да са негови.

Съгласна съм, той е дребна душа и няма никаква мъжка сила в него, не физически, а като характер.

# 183

Тази работа с избора трябваше я свърши на много по-ранен етап.

В момента сърцето го тегли към едната има и много история с нея, както и дете, което винаги ще бъде връзка. С другата има някакъв вид обич, привилегии, его, задължение към детето.
А работата е, че той е много привързан към децата си. Макар и сега Али да го използва основно като повод и оправдание идеално действащо във всички ситуации.

Дори да е направил грешка ли както там искате го наречете, трябваше да се изясни със себе си преди Дерин да забременее. Ако ще да е с Дерин, щото нещо му куцало с Асия, ок. Ако ли не, да я остави на мира. Макар и тя да ги играе още тогава едни такива игри на жертвата, която трбва да бъде съжалявана.

# 184

Тази работа с избора трябваше я свърши на много по-ранен етап.

В момента сърцето го тегли към едната има и много история с нея, както и дете, което винаги ще бъде връзка. С другата има някакъв вид обич, привилегии, его, задължение към детето.
А работата е, че той е много привързан към децата си. Макар и сега Али да го използва основно като повод и оправдание идеално действащо във всички ситуации.

Дори да е направил грешка ли както там искате го наречете, трябваше да се изясни със себе си преди Дерин да забременее. Ако ще да е с Дерин, щото нещо му куцало с Асия, ок. Ако ли не, да я остави на мира. Макар и тя да ги играе още тогава едни такива игри на жертвата, която трбва да бъде съжалявана.

Ами тя си е жертва, както и Дарин. Жертви са на един слабохарактерен мъж, който иска всички да са негови. В началото ме беше яд на Дерин, но тъй като гледам напред сериите виждам, че той сам е виновен да я подлуди така. За съжаление всичките му глупости се отразяват на Али, но той е такъв егоист, че дори това пренебрегва.

# 185
Хайде, хайде. Подлудил я бил.
Много е удобно да я подлуди като на нея така ѝ изнаса и да му се връзва постоянно на глупостите макар през цялото време да го е знаела какъв е. Женен, не иска две години да се разведе, после и като забременя знаете какво стана. Не скачаше от радост той.
Майка ѝ също много ясни индикации ѝ дава, че на него му е писнало, а не е чистата любов, в която тя сама си се самозаблуждава и избира да вярва през цялото време. Ама тя си действа с методите на майка си. Ще го държа така, ще го манипулирам онака, ще го заплашвам с друго, Асия е крива, Али и той, този ще подкупя, онзи ще измамя и ще стане на моето, щото аз така искам.

Не ме разбирайте погрешно. Не оправдавам Волкан. Но Дерин има всичката подкрепа и осигуреност, на които човек може да се надява. Вижда истината от самото начало с неговия отказ да каже на жена си Асия за каквото ѝ да е за развод или намек да се разделят. Вижда и после. Просто решава да вярва на това, което ѝ е угодно, защото е глезла.
Ще въртя, ще суча, ще стане на моето.
Майка ѝ също много, ама много лоша услуга ѝ прави. Вместо да я хване и да я стегне, тя продължава да гради кулата от карти с ясното съзнание, че е именно кула от карти и в един момент тя ще рухне. Най-малкото за състоянието на дъщеря си да помисли. А майка ѝ е много силна жена. Може да се справи с този казус, но тя го задълбочава. Пътят към ада е посипан с добри намерения, нали така.
Волкан е крив, но не е само той крив. За да стигне Дерин, докъдето стига, вина носят и тя самата, и майка, ѝ баща ѝ.

# 186
Съгласна съм с Гери. И не смятам Дерин за жертва в никакъв случай. Да не забравяме, че тя го преследваше и му тропаше в краче.
Асия тогава каза, че би му простила ако признае, но той отрече. Голям боклук се оказа Вулкан, търкулна се и си намери похлупака при семейсво Гючлю.

# 187
Съгласна съм с Гери. И не смятам Дерин за жертва в никакъв случай. Да не забравяме, че тя го преследваше и му тропаше в краче.
Асия тогава каза, че би му простила ако признае, но той отрече. Голям боклук се оказа Вулкан, търкулна се и си намери похлупака при семейсво Гючлю.

С Дерин са еднакво луди, да....Иначе натам в сериите става по-ясно как Дерин е залитнала по него, а че тя е неуравновесена се вижда, така че той сам си сложи примката с нея. Като има жена чудо да си е седял на г**а.

# 188
Ох, сега пък майката на Селчук умира ли? ...
Започва да става тежък филма.

# 189
Даите линк за сериал. Благодаря.

# 190
Линк за филма.Мрежа от лъжи. Благодаря

# 191
Аз гледам на запис по БТВ лейди от чужбина със bgtime.tv
Апликацията е платена.

# 192
# 193
Дерин е инсценирала всичко нали?
Да натопи Волкан за убийство.

# 194
  • Варна
И аз така предполагам, но малко наваксвам с епизодите със закъснение .

Актрисата, която играе Дерин, не си спомням името й, много добре играе
Извади перфектния налудничав поглед в сцената, в която му кълцаше дрехите и последвалият скандал.
Всички много добре играят !
Малко Али не ми допада. Повече ми харесва Демир как играе...Демир ли се казваше?

Общи условия

Активация на акаунт