Мрежа от лъжи

• 31 161
  • 398
  •   1
Отговори
# 240
Е, много тъпо парче е тази Дерин! Защо се унижава така и все Асия и е виновна. Какво му виси на врата на Волки, който вече дори не я поглежда. Очаквам майка й я озапти. Дано Асия сега да се усети и да я накисне пред полицайте. След това да напусне този тъп град от селски тип и да отива при фотографа в Австралия. Няма какво да я задържа, а и само всички й създават проблеми.

# 241
И аз мисля, че така ще стане, и с това ще свърши сезона.

# 242
Тази Дерин! Толкова долно същество! Браво на артистката, обаче! Така перфектно играе ролята! С този почти налудничав поглед! Браво!

Дали бТВ ще пуснат и втори сезон ,или няма да изневерят на себе си и ще ни карат да чакаме една година поне..

# 243
Еми аз много се разочаровах, като прехвърлиха сериалът на Лейдито, заради тъпият Сървайвър и безумният Ерген. Можеше да наместят програмата и да продължат да си го дават. Сега например го гледам на следвящия ден благодарение на Виваком, че може да връщам назад предавания и филми. Ако е по БТВ, живот и здраве вероятно продължението ще го гледаме от януари 2024 т., защото от тази есен започва Фермата.

# 244
Еми аз много се разочаровах, като прехвърлиха сериалът на Лейдито, заради тъпият Сървайвър и безумният Ерген. Можеше да наместят програмата и да продължат да си го дават. Сега например го гледам на следвящия ден благодарение на Виваком, че може да връщам назад предавания и филми. Ако е по БТВ, живот и здраве вероятно продължението ще го гледаме от януари 2024 т., защото от тази есен започва Фермата.
По принцип,по добре по бТВ лейди да го дават, защото по бТВ, много често си правят промени в движение,я някоя политическа пикантерия,я нещо друго и хоп! Прекъсват предаване,после не продължават  и така .  Правят си каквото си искат.

# 245
Аз също съм ОК да си върви по лейдито. И без това го гледам на запис.
Някой знае ли колко остава до края на сезона.

Това чучало Дерин едва я изтрайвам. Сега пък ще симулира бременност, за да се умилква на Волкан. Колко трябва да си паднал низко, че да се молиш на мъж който явно обича друга....

# 246

Това чучало Дерин едва я изтрайвам. Сега пък ще симулира бременност, за да се умилква на Волкан. Колко трябва да си паднал низко, че да се молиш на мъж който явно обича друга....
По важният въпрос е ,някой знае ли дали ще продължат с втори сезон.Че бТВ обичат ,,изненадите"

# 247
  • София

Турския оригинал завършва на 31-ви епизод. При нас прожектираха края на 27- ми и част от 28 - ми. Накъсали са го и точно кога ще завърши първи сезон само те знаят.
Скрит текст:
Дерин избеснява още повече. Губи детето. Озлобява се прекалено и решава да постъпи както майката на Асйя, но в колата не е Волкан, а Асйя. Финала на сезона е като политат с колата шофирана от Дерин в пропастта.
 Преди края на сезона се явява и любимата жена на бащата на Асйя.

# 248
Бену Йълдъръмлар е много добра актриса. Гледала съм я в Една жена, Другите отчаяни съпруги и Листопад.

# 249
Значи ще имаме още 20тина епизода.
Мерси.

# 250
На 17 май ще е финала на първи сезон, а на 18 май започва втори сезон!

# 251
Ехааа, благодаря много!!!

# 252

Тъкмо свършва Ергенът, може да си ги преместят пак по бтв.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 08:48 от Sunflower21

# 253

Тъкмо свърщва Ергенът, може да си ги преместят пак по бтв.

За съжаление, няма как да го дават по БТВ.
На 29 май започва нов български сериал по БТВ.

# 254
По- скоро си мисля, че негатива да е по бтв са доста по- дългите реклами.. иначе май всеки има Кабеларка с бтв лейди:)

Общи условия

Активация на акаунт