Септември 2022 Тема 3

• 20 118
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
Ние сме в летния кош от 7я месец,защото в зимния плачеше и не можеше да стои повече от 5 минути,разходката беше ад,сега може да стоим на вън с часове и няма да заплаче ,седи и си разглежда,но и аз не го връзвам изобщо

# 436
Ползвам летния кош от около януари. Искаше да клюкари. 😀 После направо минах  на лятна количка. По-удобна ми е, особено по летища и автобуси.
Ааа аз го връзвам задължително, че се изсулва отдолу и тръгва 🙄

# 437
Ние сме в летния кош от 7я месец,защото в зимния плачеше и не можеше да стои повече от 5 минути,разходката беше ад,сега може да стоим на вън с часове и няма да заплаче ,седи и си разглежда,но и аз не го връзвам изобщо
Ама стойте ли вече на дупе? Ние много за малко и пада като тапа:joy:

# 438
Ние сме с летния кош от шестия месец на малкия. Харесва му много, спи си, клюкари си, общо взето - кеф!

# 439
Да,от края на 6 месец вече може да седи ,но не и да се изправи сам да седне,но като го сложа в количката си седи без проблем

# 440
Да,от края на 6 месец вече може да седи ,но не и да се изправи сам да седне,но като го сложа в количката си седи без проблем
Браво на вас. Ние не можем и точно това ме притесня, дали няма да му стане на гръбначето нещо ако го слагам на летния кош щом още не може сам на дупе да стои.

# 441
Значи не го слагай за дълго в изправено седнало положение, щом още не седи самичко. Моята отдавна си седи на дупе. Просто е много малка и стои супер сгъната и странно изглежда.

# 442
Много отдавна сме с летния кош, от 5 месец някъде. Наскоро на почивка ползвахме и лятна количка на приятелка, но изобщо не ми се стори удобна, а уж е хубава. То седалката малка, колелцата малки, няма място за багажи, не завива какво трябва, не минава през всичко, както съм свикнала. Единственият плюс е, че е по-малка и малко по-лека.
Абсурд да не го вържа, ще скочи от количката. Той не се спира. Но да, не стои съвсем на дупе през повечето време, изсухля се. Въпреки че аз рядко държа коша напълно изправен.

# 443
Значи не го слагай за дълго в изправено седнало положение, щом още не седи самичко. Моята отдавна си седи на дупе. Просто е много малка и стои супер сгъната и странно изглежда.
То нали може малко легнало да се прави, но не е  ли пак опасно за гръбчето?

# 444
То нали може малко легнало да се прави, но не е  ли пак опасно за гръбчето?
Да, може и полегнало. Едва ли ще е проблем.

# 445
И мойте са в летния кош още от както направиха 6 месеца.
Педиатърката каза да ги слагам повече да седят, защото и мойте не са много стабилни. За това нямам никакви притеснения, че нещо ще им стане като седят в количката, те ще започнат да нервничат, ако са се изморили от седене, ще се подхвърнят на долу с дупе, ще правят дъга в количката, в такива моменти ги пускам да легнат, давам играчка и готово, но това се случва много рядко.

# 446
Вече е на 8 м не мисля,че ще е проблем да стои в полулегнало положение та дори и в седнало ,все пак трябва да се научи. Аз започнах да го подпирям в 6 месец в ъгъла на дивана с възглавници в столчето за хранене също го слагах люлееше се падаше ,но за 2-3 седмици свикна и в 7 месец вече седеше без проблем ,такаче мисля,че ако го оставяш седнало положение за 10 минутки нищо няма да му стане даже ще му помогнеш да свикне да се крепи, така мисля аз ,но всеки решава как да постъпи 🙂
То нали може малко легнало да се прави, но не е  ли пак опасно за гръбчето?

# 447
За забелването - ние също не сме, но пуснахме стерилна урина за изследване и излезна бактерия- сега има чудене от това, че е много вероятно да има мръсотия и да излиза от нея такъв резултат или е истински резултата . Има ли някоя от вас която да е пускала стерилна ? Проходилка не ползвам аз, ортопеда ни обясни, че може да се ползва за 20 тина мин на ден, като се прави стречинг на ходилата за да не проходят на пръсти, но... най - добре да проходят сами каза той, като това включва и да не ги държим за ръце така отгоре опънати (равно било на проходилка, бънджи и тн)

# 448
Нашия ортопед каза, че е ок проходилката. И двете ми деца си проходиха без да са ходили на пръсти. Сега не съм засичала колко да го слагам вътре. Тва малкото не издържа много е нея така или инъче.
Аз съм пускала стерилна урина и нямаше проблем. Може да я повториш за по-сигурно. Може да сте я замърсили при взимането нешо. Дъщеря ми имаше е.  коли навремето, за това и се амбицирах да махна бързо памперса 😀

# 449
И нашата е е. коли 😬 силно се надявам да е от пробата , а какво общо има с памперса, че не съм много на ясно с нещат 🤔 Simple Smile
Нашия ортопед каза, че е ок проходилката. И двете ми деца си проходиха без да са ходили на пръсти. Сега не съм засичала колко да го слагам вътре. Тва малкото не издържа много е нея така или инъче.
Аз съм пускала стерилна урина и нямаше проблем. Може да я повториш за по-сигурно. Може да сте я замърсили при взимането нешо. Дъщеря ми имаше е.  коли навремето, за това и се амбицирах да махна бързо памперса 😀

Общи условия

Активация на акаунт