Черен списък - Пловдив

• 1 093 112
  • 2 041
  •   4
Отговори
# 1 170
  • Пловдив
понякога реагираме прибързано

аз така се ядосах на един доктор тия дни бях на разбиване на камък , а той ми каза че имало нещо притеснително в матката ми и докато не ида да си купя и направя тест за бременност няма да ми разбива камъка - бременна не бях
но бях бясна че ме хвърля в съмнение и ме оставя ей така висяща във въздуха вместо да ме прати веднага при специалист - и да бях бременна в 10 ден едва ли има тест да хване бремеността .........
оказа се че прословутите пътеки не позоляват такива своевеолия уролог да те праща на гинеколог .....

и че нещото е малка миома дето иначе нямаше кой да я види ...... ествено ходих на частно на гинеколог нищо че всеки месец плащам към 130 лв за осигуровки ...... тъпотия

# 1 171
понякога реагираме прибързано

аз така се ядосах на един доктор тия дни бях на разбиване на камък , а той ми каза че имало нещо притеснително в матката ми и докато не ида да си купя и направя тест за бременност няма да ми разбива камъка - бременна не бях
но бях бясна че ме хвърля в съмнение и ме оставя ей така висяща във въздуха вместо да ме прати веднага при специалист - и да бях бременна в 10 ден едва ли има тест да хване бремеността .........
оказа се че прословутите пътеки не позоляват такива своевеолия уролог да те праща на гинеколог .....

и че нещото е малка миома дето иначе нямаше кой да я види ...... ествено ходих на частно на гинеколог нищо че всеки месец плащам към 130 лв за осигуровки ...... тъпотия

Има тестове, които хващат бременността още на 7-ми ден! 

Съвсем нормално е да има недоволни и доволни.Никаква гаранция няма,че и добрия професионалист няма да се "издъни" поради различни обстоятелства,безгрешни хора няма все пак.
Никого не визирам,просто такава е действителността.

Тук съм абсолютно съгласна! Докторите са хора, не машини.

# 1 172
Mislq, никога не съм писала нещо "за" или "против" конкретен лекар в този форум, но аз съм раждала при д-р Минев, нормално. Родих за 45 минути, нефорсирано, ненатъпкана с нищо и благодарение на д-р Минев бебето ми оживя. Сестра ми също ражда при него. Пациентка съм му достатъчно дълго време, с проблемно забременяване съм и бъди сигурна, че ще препратя публикацията ти на личния му Е-mail. Има го в сайта на "Селена". Ако имаш доблестта да застанеш с името си, може и ти да му пратиш публикацията си, ноооооо се съмнявам че ще го направиш. Друго е да застанеш очи в очи.....защото и това може да направиш, но по-лесно е по форумите. Все пак наивно да мислиш, че д-р Минев чете бг мама.  Whistling

Когато избираш лекар за раждане, предварително съгласуваш очакванията и претенциите си и когато изискванията ти няма да бъдат уважени, просто сменяш доктора. Лекари колкото искаш. Но да застанеш и да изказваш лично мнение като призоваваш Господ да се намеси защото ти си направила погрешен избор на лекар  Stop  Stop Все пак не отиваш в държавна болница и който ти се падне, тук е частна клиника и срещу 1000 лева си избираш лекар.  Naughty

П.П. Между другото от шест месеца следя ето тази тема и изобщо не съм изненадана от публикацията ти. Тук се начетох на такива измислици-премислици, че трябвало сама да си развържа възела на пъпната връв, ако си раждах в къщи  ooooh! Който има време и здрави нерви може да прочете за какво става въпрос, но все пак темата на тази тема е да оплюем колкото се може повече лекари и да ги прокълнем во веки веков. Едно бебе си отиде от този свят, заради пренебрегване на лекарски съвети, защото  в резюме в тази тема лекарите са касапи, сатрапи, главорези ....... и всичко каквото се сетите. Извинете ме за емоционалния пост, никога не си го позволявам, но ако и вие бяхте прекарали половин година в цитираната тема, може би щяхте да ме разберете.  Peace
Още един глас срещу д-р Минев!  Отидох при него с надеждата, че ще ми помогне. Той като разбра, че няма да раждам, директно ми каза сумата за операция на матката( близо три мои заплати) и с мръсните ръце с които ме беше преглеждал започна да яде бисквити!!! Добре, че не му се доверих- операцията мина успешно при друг лекар и то без допълнително заплащане, освен легловата база!

# 1 173
  • Пловдив
Прегледал те е без ръкавици, really   Whistling Искаш да кажеш, че при него операцията нямаше да бъде успешна само защото трябваше да си платиш Thinking И щом като все пак си направила операцията, значи явно е била необходима. А дали ще си платиш или ще я направиш безплатно при друг си остава твое решение, както и на кого да се довериш.  Stop

# 1 174
  • До хладилника, който обичам
razel_dazel, достатъчно вече Peace на всяко мнение срещу Минев пишеш.
Всеки има право на негативно мнение, даже за лекар, в който ти безусловно вярваш.

# 1 175
  • Пловдив
Бу, няма нищо против да изтриеш мненията ми. Все ми е едно кой какво пише не само срущу д-р Минев, а срещу всеки друг лекар.  Peace Но да изказваш мнение е едно, а да кълнеш и анетемосваш, като призоваш Господ да накаже някого, съвсем друго.  Stop

# 1 176
  • До хладилника, който обичам
Темата е Черен списък и за съжаление в него винаги ще се изказват силни чувства и мнения. Иначе нямаше да е Черен...

# 1 177
  • пустинен пъпеш

Същото важи и за д-р Минев (АГ). Предполагам , че много от вас са доволни от него. Но през 2009 оперира майка - толкова кадърно и качествено , че след 6 месеца се наложи да отидем на 2ра операция вече в Германия - просто защото щетите от операцията на д-р Минев можеха да се оправят само така, тъй като в България съответната втора операция все още (до ден днешен) не се извършва изобщо.  

А каква операция са и направили??
Аз също се интересувам от вида на операцията,а също и дали е била лапароскопска?

# 1 178
  • пустинен пъпеш
Не съм от Пловдив и мога да  кажа,че д-р Минев доста обстойно ми обясни необходимостта от спешна интервенция,докато лекуващият ме лекар от клиника Дева Мария ме успокояваше,че всичко е наред въпреки изключително лошите резултати от хистологично изследване.Не се наемам да адвокатствам на Минев,но моето впечатление е,че той е изключително претоварен с работа и затова и не посещава постоянно пациентите си в Селена,но аз лично бях свидетел как дойде да успокоява в 22 и30часа възрастна пациентка с 2 байпаса след претърпяната интервенция и стоя повече от 30 минути.Иначе за мен ми отделяше по 2минути на ден след интервенцията,а в деня на изписването дори забрави да каже на сестрите,но и с телефонен разговор това се уреди/в деня след гореописаната нощ/.Аз също го заварих да похапва,когато отидох на контролен преглед,но това ни най-малко не ме подразни,дори напротив,та той мили момичета се лишава от обяд,преди операцията му звъних-вечеряше към 21 часа.И няма да забравя неописуемия възторг в очите на младия лекар стажант,когато при визитация ме попита кой е правил лапароскопията.Дългичък стана постът ми,но нямаше как иначе да споделя мнението си.

# 1 179
  • Бургас
Извинявай,така и така това е черен списък,би ли споделила кой е бил лекуващия ти лекар в Дева Мария?
Нищо,че не се отнася за Пловдив,ще ми е интересно да го прочета.

# 1 180
  • пустинен пъпеш
Отговарям ти на лични да не спамим.

# 1 181
добавям Никола Белчев !
безчувствен, арогантен, груб, корумпиран.........

Реших да се доверя на мнения от нета за него, отидох с направление за жк , защото си познавам тялото и знаех че съм бременна. Но явно избързах - в 5 г.с. става това, той ме гледа с вагинален ехограф и ми казва "вижда се плоден сак , но няма ембрион" , аз се шашнах - не зная какво става, а той продължава - не е въобще сигурно дали си бременна, може да е кухо яйце.
И това ми го казва в 5 г.с. !!!!!
прибирам се и рева, чета като луда за "кухо яйце"  - всичко прочетено ме обнадежди, че е рано за такива неща.
Като ме заболя ужасно корема ниско и така 2 дни / ходих при др лекар / като нищо щях да си докарам нещо от стресът!
др.лекар ми каза ела след 2 дни - отидох човекът ме успокои всичко е ок
Тъй като направлението важи за още 1 преглед , Белчев каза след седмица пак да ходя.
Гледа ме и казва - има бременност, има сак с ембрио, ама много малък "бе, що е толкова малък " и го повтори още 2-3 пъти че малък ембриона.
Като разбра свекито- тя е акушерка - ми каза ,че той в 6 г.с. колко иска да е !!!
Пак се опита този мръсник да ми вкарва Паники!!!
 И накрая ми казва при мен ли продължаваш ЖК или не, аз му отговарям че не съм решила.
"Еми тогава с този амбулат. лист приключвам с теб" , а до изтичане на направлението имам няколко седмици!!!! / в последствие разбирам ,че няма такова право - да ми казва това за приключването /
Питам го  - а  ако реша при вас?  
" идваш с ново направление" - беше отговорът!!!  като казах на личната тя " за пари го прави , няма право да приключва с теб, преди да изтече направлението"
Да не говорим че в Аврора- та и двата пъти ми искаха потребителска такса!!!!

Питах го за болнични , защото работя в рискова среда - пълен игнор, казвам му че имам много силни болки на моменти - "щом си жива ,ще те боли" - отговори "специалистът" Белчев!!!!

# 1 182
Честито и мойри  Hug

Иначе изобщо не се учудвам от такива специалисти. Какво ли не съм чела по форумите. Имаше една девойка с подобен случай, в който док. е настоявал за аборт /защото ще вземе пари естествено/ Но след преглед при друг, момичето си беше вече много бременно  Peace Успех и леки оставащи месеци  Hug

# 1 183
Добавям в списъка с големи букви Д-Р ЕВТИМОВА-АЛЕРГОЛОГ
1.Хипер некадърна, не се помръдва от бюрото, неадекватни диагнози, измукани от пръстите....
2. Такава търговка, че думи нямам, или пари, или направление, а пък ако те изработи и двете най добре..
3.Арогантна....
и още много лощо за некадърността и мога да пиша.
  НЕ ХОДЕТЕ ПРИ Д-Р ЕВТИМОВА

# 1 184
Здравейте на всички, специално се регистрирах за да мога да добавя дерматолога Д-р Рени Андасорова. Днес бяхме с жена ми при нея , защото от известно време има акне. Ходил съм при поне 50 доктора през живота ми, но по-груб и по-голям печалбар от тази не съм виждал. Още с влизането започна да говори без да реши да излуша жена ми, след 3 минута направи някакви серизно заключения( преди това хвърли около 5 секунден поглед на лицето и), на 5 минута вече беше изписала 2 страници рецепта , на въпроси отговори че не може да отделяла по един час на пациент да му обеснява какво му е  и горе доло на 7-8 минута ни прати да си ходим. Освен грубото отношение за това време изговори неща, които дори аз като мъж знам че не са верни ( бях се интересувал от различните видове процедури и пилинг преди това в интернет). Според нея освен всичко останало много добре било след седмица жена ми да започне да си прави химиче пилинг при нея. При въпрос за микродермабразио го описа като много сериозна продцедура и опасна , за това химичния пилинг бил по подходящ, а дори аз който съм мъж знам че надали за 23 годишно момиче химичния пилинг  е най-подходящ. Също така микро дермабразиото излизало много скъпо , а за хим. пилинг при нея било по-добре( който се оказа че ще ни излезе само 400 лв за 5 процедури). При зададен въпрос от мен за хим. пилинг отговора беше там на листа който ви дадох пише четете, а за цена отговора беше - отвън си пише колко е. Няма да продължавам да задълбавам за да не ви отегчавам , но за мен това е търгаш с отвратително държание, при който повече няма да стъпнем.

Общи условия

Активация на акаунт