Черен списък - Пловдив

 • 996 451
 • 1 951
 •   4
Отговори
# 15
 • Мнения: 7 186
Слушала съм хубави работи за д-р Минев и това много ме очуди! newsm78 Една колежка роди миналата неделя.Цялата бременност и я следеше той,но към края и казал,че на 15.7 заминавал някаде и ако се върнел щял да я разражда ако не някои друг!А тя държеше да е той и така се бяха разбрали!Нямаше го!!!  #2gunfire Роди в др. болница!

Ама чакай малко, то това си е масова практика, ако лекарят отсъсва- пренасочва жената към свой колега. Сега е отпускарски сезон и всеки има право да почине. Да не говорим, че гинеколога може да има още 20 бременни, които да искат раждат при него и всяка една може да роди във всеки един ден от лятото примерно, някои раждат и преждевременно даже. Тогава какво- да ги чака всичките и да не излиза в отпуск заради тях ли? Лекарите също са хора и също почиват- и на море, и на балкан и т.н. След като лекарят е уведомил приятелката ти, че ще отсъства не виждам какъв е проблема и в какво го обвиняваш?  Shocked Пари за раждането ли е взел или какво??

# 16
 • Пловдив
 • Мнения: 260
Не го обвинявам в нищо!!!Просто го написах!Нестава въпрос за отпуска до колкото знам!Но 9 месеца ходиш в кабинета,плащаш си, имаш уговорка и накрая да стане така?!Не е етично! Naughty

# 17
 • Мнения: 589
Изключително съм доволна от д-р Минев, както и много мами от този форум. Разбира се че и той е човек и има семейство с което иска да почива. Аз имам позната заради която той  отмени пътуване преди години, а тя си уреди да ражда при акушерка и не му се обади. През цялата бременност тя го оставя с впечатлението, че ще ражда при него  за да и обърне повече внимание...  Та хора всякакви, трудно може да се угоди на всички.

За мен д-р Минев е много добър специалист. Бременността ми следеше друг лекар - много добър, но ме докара до психоза на тема кръвно и отоци. Отидох при Минев в края на осмия месец. Съвсем коректно ми каза какви са условията му за да води раждането ми. Имах много тежко индуцирано раждане, преминало в секцио по спешност.  Всичко мина благополучно и съм му безкрайно задължена.   

# 18
 • Мнения: 384
Би ли разказала защо те индуцира и защо се наложи секциото.Какви са условията му.Ако искаш,де

# 19
 • Пловдив
 • Мнения: 903
Искам да добавя в черния списък
д-р Пепа Мирчева - общо практикуващ лекар
ул. 3-ти март 26

# 20
ISKAM DA DOBQVA V 4ERNIQ SPISAK D-R. BEL4EVA,KOQTO MI VODI BREMENOSTTA.ZAMALKO DA ZAGINA AZ I DETETO MI,NO SLAVA BOGU V VMI PLOVDIV NI  SPASIXA JIVOTA I NA DVETE. TQ RABOTI VAV VMI-TO SA6TO. PAZETE SE OT NEQ. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 21
 • густо майна Филибето
 • Мнения: 8 528
Що се отнася до д-р Минев, тъй като бях със серклаж и постоянни контракциии имаше голяма опасност да родя по всяко време, преди да излезе в отпуск ми предложи няколко колеги, към които да ме прехвърли и пред мен се обади на лекаря,когото избрах, за да уговори евентуалното раждане,като му обясни подробно за какво става дума. В крайна сметка родих при него, дори ме държа за ръка човека,докато траеха контракциите Wink

# 22
 • Мнения: 274
Груба грешка е да отидете в МЦ Тримонциум.

# 23
 • Мнения: 903
И аз съм чувала за д-р Минев ,че е изоставял клиенти или е закъснявал за раждане и т.н. Аз започнах при него, но после се отказах

# 24
 • Мнения: 410
И от мен един глас против Ели Илиева от Надежда, като гинеколог, от когото се очаква да следи бременност. Май Belyata беше писала че и е следила бременност. Аз имах проблеми в началото , лежах дълго в къщи, и когато отидох да се регистрирам като бременна ми каза, " да, той доктор .......... не признавал болничното лечение"
Прегледът е 5-10 минути! Казва разни работи на сестрата/акушерката, все едно не присъстваш ти там и не се отнася за твоето дете, нито веднъж не ми измери и кръвно.
Не зная, може би като разберат, че си имаш друг доверен лекар и край. Но не трябва да е така, ако чака да я препоръчам или отида отново при нея.

# 25
 • Пловдив
 • Мнения: 2 499
И аз родих август 2005г. Когато за първи път отидох при д-р Минев той ме предупреди изрично, че отпреди 9 месеца си е планирал почивката за юли (с точни дати) и ако тогава раждам- ще ме пренасочи към колега. Така че изобщо не съм съгласна с написаното за него. С две ръце съм  "за" него Peace
Пък най-ги обичам "една колежка каза", откъде си сигурна, че и твоята колежка не е била предупредена всъщност?

# 26
 • До хладилника, който обичам
 • Мнения: 22 740
Май Belyata беше писала че и е следила бременност.
Аз, аз. За 9 месеца едно кръвно не ми измери...

# 27
 • Мнения: 131
Всички казват, че доктор Минев е добър специлист и може би няма спор в това. Но на мен не ми помогна кой знае колко. Преживях спешна операция на яйчниците. Диагнозата ми беше ендометриоза. Той настояваше,че трябва да вземам или Золадекс или забравих дргото, но всяко стрваше около 400 лв дозата,като трябваха 6 дози. Събрах парите, макар и да бяха много. Чвствах се отчаяна, той не ми даваше никаква дрга алтернатива и някакси съвсем слчайно се озовах на преглед при дрга лекарка,която ми каза, че тези хормони съвсем не са за мен, започна да ме леква консервативно - с вит. А и вит.Е. Казваше ми - нека природата свърши своето - след няма и 6 месеца аз забременях.
Така че моят съвет е - когато се колебаете или нямате абсолютно доверие в лекаря, отидете при дрг. Диагнозата обикновено е една, но леченията са различни и организмите ни реагират по различен начин.

# 28
 • Мнения: 447
И аз да добавя в черния списък д-р Бадев - гинеколог в поликлиниката на Събота пазар. Изобщо що за лекар е този,който пуши(полу на прозореца,но дима си влизаше), 4акайки бременна пациентка да се приготви за гинекологичен преглед  #Crazy

# 29
 • Пловдив
 • Мнения: 13 992
Доктор Токмакова - ортопед - отидохме с направление, видя ни за 2 минути и ни взе и 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт