Черен списък - Пловдив

• 1 108 075
  • 2 061
  •   1
Отговори
# 810
Аз пък 7 пъти съм лежала в това отделение в последните 2 години и не съм ставала свидетел на такива случки.
Но и стига вече едни и същи потребителки сте плюли.Каквото имаше го казахте,от там нататък всеки сам за себе си
ще реши къде и при кой да отиде.

# 811
Аз лежах 16 дни през август 2007, 5 дни през май тази година и още 4 през юли и не станах свидетел на цигански търговци нито на някой предлагащ вестници. Дори мъжа ми не го пускаха извън времето за свиждане във ВИП стаята.

# 812
  • Пловдив
Аз също лежах два пъти за задържане и  раждах там . Посещенията в стаите в патологична бяха невъзможни,свиждането във ВИП строго регламентирано и се спазваше. Всеки сам решава къде ще роди .

# 813
Всеки сам решава къде ще роди .
Именно.  Peace

# 814
Аз също лежах два пъти за задържане и  раждах там . Посещенията в стаите в патологична бяха невъзможни,свиждането във ВИП строго регламентирано и се спазваше. Всеки сам решава къде ще роди .

Относно отделението по задържане, понеже не ми издържаха нервите на мизерията и псевдолечението там, а все пак болничният лист ми трябваше, и нямаше как да се подпиша и да си тръгна - заради болничния, всяка вечер си ходех да си спя вкъщи и сутрин към 7-7.30 ч. се прибирах в отделението, което се отключва още в 6 ч., когато се сменят късната с дневната смяна. На никой не му направи впечатление, че липсвам нощем. Наистина всеки може да си направи извода какъв е контролът и дали може или не може да се влиза и излиза в отделението в определено време, през нощта наистина е заключено, но патологичното си е отключено цял ден.  Wink Peace
А на една позната, която ражда там, свекърва й си обличаше една бяла манта  и си влизаше в родилното през патологията, когато иска, казваше, че е колежка от друго отделение и толкова, никой нито я спираше, нито я попита нещо повече.  Wink Laughing

# 815
  • Пловдив
мама на вале, незнам ти може и да си  си ходила, ама аз не можех. Първо  идваха към 22 часа   да слагат инжекции и да мерят кръвно , а  след 23 часа ходех на запис на тонове, сутрин  сестрите идваха към 4.30-5. Нямаше как да не забележат липсата ми , пък и не само мойта . Виждам , че упорито се опитваш да плюеш болницата  LaughingАз лично съм доволна и благодаря на целия персонал на ВМИ , затова че с тяхна помощ  изкарах много трудна бременност , лесно раждане и най-важното тръгнах си с живо и здраво  детенце оттам. Ако имам второ пак бих се доверила на въпросната болница Peace

Патологията е постоянно заключена и през деня. И за да влезеш трябва да звъннеш , а там е ясно че няма да те пуснат .Да не би да ти е стара информацията Wink

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 20:00 от Aнели

# 816
мама на вале, незнам ти може и да си  си ходила, ама аз не можех. Първо  идваха към 22 часа   да слагат инжекции и да мерят кръвно , а  след 23 часа ходех на запис на тонове, сутрин  сестрите идваха към 4.30-5. Нямаше как да не забележат липсата ми , пък и не само мойта . Виждам , че упорито се опитваш да плюеш болницата  LaughingАз лично съм доволна и благодаря на целия персонал на ВМИ , затова че с тяхна помощ  изкарах много трудна бременност , лесно раждане и най-важното тръгнах си с живо и здраво  детенце оттам. Ако имам второ пак бих се доверила на въпросната болница Peace

Патологията е постоянно заключена и през деня. И за да влезеш трябва да звъннеш , а там е ясно че няма да те пуснат .Да е би да ти е стара информацията Wink

Аз ходех, ама аз си знаех как. 2005-та си беше пълна анархия, дано има подобрения, че това, което видях тогава ми беше достатъчно да не ми стъпи повече крака там.
Радвам се, ако са се променили нещата, не целя да се заяждам, но е хубаво да има критика, когато се налага, ако пък има такива, които си взимат бележки от критиките, ще е по-добре за всички, не мислите ли?
Защото няма как да ме убедиш, че всичко е станало идеално, най-много някоя друга санитарка да се е сменила, докторите са си все същите, евентуално може да има 1-2-ма нови.  Peace

# 817
Да и аз съм лежала там през 2007 и една от акушерките ми викаше я опъни ръката така ли се държи ръка за манипулация.Аз я погледнах и и отговорих ,че много добре знам кое как се прави и че съм и колежка,при това тя се изчерви и ми отвърна че била изнервена.Е та на пациентите ли трябва да си го изкара питам аз?Изпращат ме долу на ехограф ,чакаме няколко жени и излиза суйна буйна една и казва вие ще чакате ще минат първо платените,а пък вие може и утре.

# 818
Да, така е, акушерките си позволяват много. Има и много свестни момичета - младите, са много любезни и реагират на секундата.
Старите, където уж са старшите, те все нещо и някой им пречи... Миналият път като лежах й казвам на онази оперната прима с кока "имам контракции на 2 минути", тя "е, това е чувствителна матка".  Shocked После на сутринта й казвам "Раждам, извикайте веднага доктор, раждала съм и знам какво е", тя, "извикала съм" и няма никой 10 минути.... Трябваше да родя в леглото и да шокирам другите две малки момичета в стаята, за да се разтърчат и да се трогнат. И то дойде Димитрова, жената тъкмо застъпваше на смяна, тичаше, въобще реагира светкавично, лекарят от нощната смяна така и не го видях.
Като навсякъде - има и свестни, има и смотани.

# 819
  • Пловдив
Аз лично съм доволна  от лечението . Няма  да изпадам в подробности  , но  поискаха консултация с всички видове специалисти , правиха какви ли  не изследвания  и по колкото трябваше . Вярвам и съм сигурна направиха, че всичко което беше възможно   .Не казвам , че всичко е идеално . Има още какво много да се желае като отношение специално от страна на сестрите , но и това се преглъща . Обстановката също не е от най-приятните, но пък и аз съм нямала големи очаквания.Ако исках лукс  щях да се обърна към частна клиника. Благодаря на доктор Паскалева , за вниманието и  професионализма, с който подходи  bouquet.  

Забележката е уместна, благодаря Мама на Вале!

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 14:31 от Aнели

# 820
Аз лично съм доволна  от лечението . Няма  да изпадам в подробности  , но  поискаха консултация с всички видове специалисти , правиха какви ли  не изследвания  и по колкото трябваше . Вярвам и съм сигурна направиха, че всичко което беше възможно   .Не казвам , че всичко е идеално . Има още какво много да се желае като отношение специално от страна на сестрите , но и това се преглъща . Обстановката също не е от най-приятните, но пък и аз съм нямала големи очаквания.Ако исках лукс  щях да се обърна към частна клиника. Тук е мястото да благодаря на доктор Паскалева , за вниманието и  професионализма, с който подходи  bouquet

Мястото за благодарности, нека пак да уточним е Белият списък, тук е Черният и не е най-подходящото място за благодарности.  Wink
Относно персонала има мнооого какво да се желае, не само от акушерките, ами и от докторите. Е, аз когато попаднах там, не избирах, както казах беше посред нощ и те бяха дежурни, после вече си имах едно наум и повече не стъпих там. И аз не съм търсила лукс, но във "Весела", една доста по-очукана болница, персоналът е на много по-добро ниво във всяко отношение.  Peace

# 821
...има мнооого какво да се желае, не само от акушерките, ами и от докторите...
Абсолютно съм съгласна PeaceВтори път не бих отишла да раждам там.

# 822
Здравейте,
Искам да добавя в черния списък д-р Топалова, която работи в  клиника Селена.
Благодарение на нейния "професионализъм и компетентност", родих преждевременно моите близнаци в началото на 7мия месец, ден след като бяхме на преглед при нея, и тя твърдеше, че всичко е ок. За съжаление, живяха само няколко дни.

# 823
И аз смятам ,че на Весела се отнасят много по човешки към родилките Peace

# 824
  • Пловдив
Здравейте,
Искам да добавя в черния списък д-р Топалова, която работи в  клиника Селена.
Благодарение на нейния "професионализъм и компетентност", родих преждевременно моите близнаци в началото на 7мия месец, ден след като бяхме на преглед при нея, и тя твърдеше, че всичко е ок. За съжаление, живяха само няколко дни.
Съжалявам за това, което ти се е случило   Sad
Аз също родих преждевременно 1 седмица след като  бях на преглед с оплакване и получавайки уверението, че всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт