Черен списък - Пловдив

• 1 093 353
  • 2 042
  •   2
Отговори
# 1 110
към черния списък добавям ОЛГА ЛИЗЕВА от поликлиниката в тракия(работи и във весела.не пиша лекар защото тя дори човек не е  #2gunfire

# 1 111
към черния списък добавям ОЛГА ЛИЗЕВА от поликлиниката в тракия(работи и във весела.не пиша лекар защото тя дори човек не е  #2gunfire
редно е освен стрелящи човечета да споменеш и обоснованото си мнение, защо, освен че не е лекар, а и човек не е?!

# 1 112
  Аз също искам да изкажа своето недоволство от д-р Карагьозян. Бъдещи майки, не ходете при него.В 17 г.с. имах зацапване и тъй като той ми следеше бременността му се доверих, че всичко е Ок. Три дни по- късно силно притеснена отидох на Пещерско и там се оказа, че плода ми е без пулс и отговаря на 9-10г. с. Лекарите там бяха супер очудени, че според д-р Карагьозян всичко е наред.

Много съжалявам за това което ти се е случило и още повече съжалявам, че си се доверила на този безхаберник. Така се случи и при мен. В 13 гс получих зацапване и на секундата при него. Думите му бяха - всичко е наред, като попитах от къде идва кървенето ми вика няма значение, важното е, че всичко е наред. Олекна ми, тъй като знаех че е добър специалист и му имах пълно доверие. Каза ми да почивам повече и това е. Е, почивах си, по цял ден лежах, да ама зацаването се превърна в кървене и след няколко дни пак по спешност при него. За 1 мин ме успокои като каза, че всичко е наред, не можел да каже от къде идва кървенето, да съм лежала, никой не знаел какво ще се случи, то каквото имало да става ще стане. Е как да седа и да чакам каквото ще да става като точно за това има лекарства  и настаняване в болница. Започнах да го разпитвам как е плода, да няма отлепяне, да влезна за наблюдение, да ми изпише нещо да пия, все пак като лекар с практика да предположи какво може да предизвиква кървенето. А той се изнерви от моите въпроси и просто нервно каза  - бе разбираш ли, че не мога да кажа от къде е, всичко е наред. Е да ама аз като се грабнах и на пещерско. Плода наистина беше наред, но имаше отлепяне и вече засилено кървене. Доктора там ми се скара, че толкова време съм кървяла, а не съм отишла на лекар. Казах, че съм била, а отговора но доктора беше - несериозна работа е да се връща бременна с кървене. Веднага ми надупчиха дупето, но вече е било ккъсно, малко по късно получих кръвоизлив и последва абразио.
Така, че мами НЕ ХОДЕТЕ НА КОНСУТАЦИИ ПРИ КАРАГьОЗЯН, може да е добър в израждането ама  е безхаберен за протичане не бременността.

# 1 113
От,няколко дни се чудех и аз,дали да го впиша д-р Карагьозян в черния списък,но виждам,че явно наистина много си е повярвал,напоследък и явно големите опашки пред кабинета му/и желаещите да си плащат за раждане при него/ не му се отразяват добре.....Преди години,мога да кажа,че имаше съвсем друго отношение и подход към работата си/затова и тогава съм го хвалила къде ли не/......имам едно раждане и две гинекологични операции при него,но при последната операция,се оказа,че не само ми е махнал нещо,което спокойно е можело/и трябвало да остане/,оставил ми е основния проблем–и основна причина за операцията/ неразрешен....,а и ми е зашил вътрешностите по-абсолютно аматьорски начин/което ,естествено,нямаше как да се разбере преди отново да бъда отворена коремно.......но,според д-ра,това,че година е нещо си ходех с постоянни болки и на болкоуспокояващи,не беше проблем......т.е. било си нормално....Обаче,се оказа,че не само не е нормално,ами си е направо опасно за здравето и живота ми........както и,факта,че единствения вариант предложен ми,като решение беше хистеректомия/може да не съм в първа младост,но ми се струва доста драстично решение,като за 37-те ми години/.....Така,че не препоръчвам вече въпросния доктор/както и отделението в което работи,защото се оказа на практика,че единствено и само той решава  и прави операциите там,въпреки наличието на други кадърни и не чак толкова "замаяли се" лекари/!

# 1 114
Д-р Ели Илиева - гинеколог - гр. Пловдив. Частен кабинет на ул. Волга срещу паспортната служба на МВР. Унизително отношение към пациента. Липса на елементарна култура и етика. Не ходете при нея на прегледи.

# 1 115
  • Пловдив
Оооо, тя, ЕлитУ е вписвана многократно тук...хихиххих...  Mr. Green

# 1 116
Слагам в най-черния от всички черни списъци Андасорова дерматолог в Пловдив. Имах кондиломи, които тя гори с ток. Болеше ме и ми беше адски неприятно, коментарът ѝ беше: "То и на мен не ми е приятно"  smile3555, като не ти е приятно, да си станала джи пи   bash. Държеше се с мен като с лека жена, все 1 съм ги хванала от някой случаен. След интервенцията, ми лепна марля отдолу, която трябваше да държа до вечерта, а беше едва 10 сутринта, на ?-а ми как ще ходя до тоалетна, ми беше отговорено: "Ще стискаш"  smile3515. За мен тя е търгашка, отвратена, погнусена и обидена съм от държанието ѝ. Силно НЕ препоръчвам.
Другата е Сурлекова, работи в кожния диспансер, има частен кабинет на бул. Руски. Отидох със същите проблеми, така яко ме изгори, че 2 седмици не можех да отида до тоалетната като белите хора. Постоянно кървях. Жив касапин. При нея бях по случайност, понеже моята докторка я нямаше. Веднага се опита да ме открадне от нея. Мн непрофесионално и неколегиално отношение  smile3512.

# 1 117
Здравейте,никак не ми се искаше да напиша това име тук,но съм разочерована от д-р Иванов,който е невролог в клиника"Юник".Вярно е ,обича децата много,ние водим профилактично малката при него,откакто беше на 2 месеца реални и 3 коригирани ,но при последния ни преглед меко казано ни претупа,написал е такава идиотска епикриза,че,когато отидох за рехабилитация в поликлиниката на ВМИ се оказа,че според това,което е написал:Малката не си държи главата самостоятелно,не се обръща,не стой и въобще нищо не прави,което не е вярно.За прегледа му от 5 до 10 минути последния път по нощите към 10 вечерта няма да коментирам,свикнали сме да чакаме,но да чакаш с 4 месечно бебе до 11?!?Кощунство!!!
Оказа се,че правят график един път в месеца и кой влезнал в графика -влезнал!Останалите се спасяват поединично... Sick

# 1 118
Незнам дали моят пост е за тук,но моето бебе също се роди малко по-рано и както се оказа след множество изследвания не в 34г.с.,а 4 дни преди деветия месец,но това е минало.Иде ми думата за небезивестния в Пловдив Иво Чолаков,който от уважение към всички пишещи тук няма да нарека доктор.Чолаков се оказа ортопед в 2 частни клиники,една държавна болница и заради всички,който го хвалят,отидохме с малката при него за рутинен преглед за луксация.Накара ни да купим отропедични гащи за двумесечни,имала дисплазия на дясното краче,каква беше нашата изненада,когато се прибрахме вкъщи и се оказа,че прехвалените гащи "Фрейка"и стигат почти то вратлето,защото е дребничка...не й ги сложих!!На следващият преглед след 3 месеца пак при него(нашата педиатърка работи само с него)първия му въпрос след влизането ни в кабинета му беше:"Вие купихте ли ортопедични гащи?",аз му казвам:"Купихме".И неговото заключение беше,че добре се е повлияла от тях,след като му казах,че не ги е носила въобще,че той е предписал по-голям номер,сам се опита да й ги сложи,което се оказа невъзможнос-все още беше дребна за тях..Излизайка,преди да тръшне вратата промърмори:"Какво да направя,че е недоносена,бахти недоносчетата!"
Мисля,че коментар по-нататъшен е излишен!

# 1 119
  • Пловдив
може да прозвучи крайно  , но тя цялата система на здравеопазване е сбъркана и не само при нас
вижте интервюто с др.Гълъбов

http://www.youtube.com/watch?v=GKd1TVoRwlk&feature=related

всъщност проблема е много много сериозен и това е само една/наистина съществена /част от него

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 10:19 от MAMA GALQ

# 1 120
В черния списък прибавям и д-р Аврамов - КАРИТ - Пещерско шосе - хирургиите. Човек без грам човещина ... Бог да ни пази!

# 1 121
  Аз също искам да изкажа своето недоволство от д-р Карагьозян. Бъдещи майки, не ходете при него.В 17 г.с. имах зацапване и тъй като той ми следеше бременността му се доверих, че всичко е Ок. Три дни по- късно силно притеснена отидох на Пещерско и там се оказа, че плода ми е без пулс и отговаря на 9-10г. с. Лекарите там бяха супер очудени, че според д-р Карагьозян всичко е наред.

Много съжалявам за това което ти се е случило и още повече съжалявам, че си се доверила на този безхаберник. Така се случи и при мен. В 13 гс получих зацапване и на секундата при него. Думите му бяха - всичко е наред, като попитах от къде идва кървенето ми вика няма значение, важното е, че всичко е наред ....
Така, че мами НЕ ХОДЕТЕ НА КОНСУТАЦИИ ПРИ КАРАГЬОЗЯН, може да е добър в израждането ама  е безхаберен за протичане не бременността.

Явно аз съм поредната разочарована от д-р Карагьозян
Той следеше бременността ми до последно, буквално до последно защото в деня когато явно съм получила контракции, той ме изпрати вкъщи и каза, че всичко е наред. /Това ми беше първа бременност и не знаех точно какво представлават тези контракции/ Изписа ми някакви хапове и каза да си почивам. Бях бременна в 32г.с с близначета. Същия ден вечерта болките станаха непоносими и му се обадих, каза да отивам тогава в болницата да ме видят. Отидох до Втора градска, дежурната д-р Събракова ме прегледа и каза, че не съм за тях - да ходя веднага във ВМИ. И двамата не казаха нищо друго. Вечерта с мъжа ми отиваме и там ме приеха по спешност. Сложиха ме на системи, но за съжаление на сутринта децата бяха починали ... Обвинявам го, защото ако наистина беше специалист, какъвто всеки го мисли и прехвалва ... можеше да ми кажа, че имам проблем с околоплодната течност и трябва веднага да се направи секцио. Но явно нищо не е видял ... защото прегледите при него минаваха толкова бързо и нямаше време за приказки. Отвънка чакаха само бременни ... и на всичко от горе въпреки запазените часове - те никога не се спазваха и се чакаше с часове!!! Обвинявам и д-р Ирмов, който вечерта ме прие, защото не ме прегледа на ехографа. Ако го беше сторил сега щях да се радвам на моите ангелчета.

# 1 122
  • Fort Worth, TX

Много съжалявам за това което ти се е случило и още повече съжалявам, че си се доверила на този безхаберник. Така се случи и при мен. В 13 гс получих зацапване и на секундата при него. Думите му бяха - всичко е наред, като попитах от къде идва кървенето ми вика няма значение, важното е, че всичко е наред ....
Така, че мами НЕ ХОДЕТЕ НА КОНСУТАЦИИ ПРИ КАРАГЬОЗЯН, може да е добър в израждането ама  е безхаберен за протичане не бременността.

Явно аз съм поредната разочарована от д-р Карагьозян
Той следеше бременността ми до последно, буквално до последно защото в деня когато явно съм получила контракции, той ме изпрати вкъщи и каза, че всичко е наред. /Това ми беше първа бременност и не знаех точно какво представлават тези контракции/ Изписа ми някакви хапове и каза да си почивам. Бях бременна в 32г.с с близначета. Същия ден вечерта болките станаха непоносими и му се обадих, каза да отивам тогава в болницата да ме видят. Отидох до Втора градска, дежурната д-р Събракова ме прегледа и каза, че не съм за тях - да ходя веднага във ВМИ. И двамата не казаха нищо друго. Вечерта с мъжа ми отиваме и там ме приеха по спешност. Сложиха ме на системи, но за съжаление на сутринта децата бяха починали ... Обвинявам го, защото ако наистина беше специалист, какъвто всеки го мисли и прехвалва ... можеше да ми кажа, че имам проблем с околоплодната течност и трябва веднага да се направи секцио. Но явно нищо не е видял ... защото прегледите при него минаваха толкова бързо и нямаше време за приказки. Отвънка чакаха само бременни ... и на всичко от горе въпреки запазените часове - те никога не се спазваха и се чакаше с часове!!! Обвинявам и д-р Ирмов, който вечерта ме прие, защото не ме прегледа на ехографа. Ако го беше сторил сега щях да се радвам на моите ангелчета.
Ох, миличка съжалявам.Попаднала си на двама от най-смотани лекари.Мнението ми за Карагьозян е крайно лошо и няма нещо на света ,което може да го промени.Ирмов не му знам капацитета като лекар, но като обноски и държание е гола вода.Изключително нагъл и ......Той сега във ВМИ ли е?Преди беше в Окръжна.

# 1 123
Извинявам се за spam2но като прочета  #2gunfireКарагьозян и ме втриса.

# 1 124

Обвинявам и д-р Ирмов, който вечерта ме прие, защото не ме прегледа на ехографа. Ако го беше сторил сега щях да се радвам на моите ангелчета.

Много съжалявам за загуба ти, но уви, във ВМИ никога не гледат на ехограф през нощта! Аз като бях там за кратко за задържане, на ехограф ме пратиха на 4-я ден! Какво да ти кажа, намери си кадърен лекар да ти следи следващата бременност. Моето първо секцио беше по спешност на 5-я ден от 9-я месец, благодарение на светкавичната намеса на д-р Минев, големият ми син се роди жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт