Останахме разочаровани от съответния доктор, заради небрежното отношение към детето, незаинтересованост, никога не изслушва и винаги е изнервен. Изражението на лицето му всеки път когато се появим на вратата ме кара да се чувствам виновна, че ни се е наложило да отидем на преглед. Чашата обаче прелея когато детето започна да боледува постоянно. Извинението му винаги беше, че е от градината и за година и половина, един път не ни е дал направление за каквито и да е изследвания. Когато го попитах, какво ще правим детето вдига температура(40 C) от нищо, а почити не ходи на градина- каза че в момента нищо му нямало, и си излезе от кабинета остави сестрата да ни пише бележката за градина. Наложи се да си платим всичките изследвания за да разберем, че имаме бактериален синузит и Streptococus pneumoniae в нослето.
Не знам дали непоносимостта която усещам, че изпитва към нас е на личностна основа, но всичко това говори за непрофесионализъм.
Бих искала да Ви помоля да ми препоръчате семеен лекар в Кършияка, района на хотел Санкт Петербург.