Черен списък - Пловдив

• 1 093 207
  • 2 041
  •   4
Отговори
# 1 620
Не я познавам д-р Анастасова, но тя не е ли общопрактикуващ лекар? Ако е така, защо тя извършва гинекологичен преглед?

# 1 621
Не я познавам д-р Анастасова, но тя не е ли общопрактикуващ лекар? Ако е така, защо тя извършва гинекологичен преглед?

Това е пълна мистерия за мен също. По време на прегледа съвсем бях шашната и дори не се замислих. Явно тя прави такива "прегледи" с цел да спести някое направление.

# 1 622
Има ли оборудване за гинекологичен преглед?В какво се състоеше прегледа?Изумена съм,ама от някои лекари всичко може да се очаква.На мен Иванчева ми е слагала тампонада в леглото.

# 1 623
А вие защо позволявате личен лекар да ви прави АГ преглед?!
Това е абсурдно.

# 1 624
  • Пловдив
А вие защо позволявате личен лекар да ви прави АГ преглед?!
Това е абсурдно.

Подкрепям! И аз съм била шашната в някои ситуации и не съм била много адекватна, но трябва и самите ние да защитаваме правата и благото си. Иначе ще понасяме последствия, за съжаление.
Уточнявам че не познавам лекарката и нямам идея дали би могла да извършва аг преглед, мнението ми е по-скоро генерално изказано, а не за конкретния случай.

# 1 625
Слагам в черния списък Д-р Светозар Попов-ортопед дкц1
Арогантен и незаинтересован
Крещи постоянно и ме изгони от кабинета
И в тази връзка как мога да подам жалба срещу лекар
Ние изобщо имаме ли някакви права като пациенти

# 1 626
Д-р Ели Илиева не я препоръчвам!!! На всички казва едно и също!! Не съм доволна!

# 1 627
Слагам в черния списък Д-р Светозар Попов-ортопед дкц1
Арогантен и незаинтересован
Крещи постоянно и ме изгони от кабинета
И в тази връзка как мога да подам жалба срещу лекар
Ние изобщо имаме ли някакви права като пациенти

Хм, ходила съм много пъти при него, като отношение нямам забележка, бил е винаги любезен. За компетентност обаче не съм впечатлена.

# 1 628
Д-р Ели Илиева не я препоръчвам!!! На всички казва едно и също!! Не съм доволна!
Мисля, че тя е причината да бъде създаден Черният списък за Пловдив. Ако прочетете първите няколко страници ще добиете представа.

# 1 629
И аз не съм доволна от Ели Илиева, въпреки, че две приятелки ми я препоръчаха.
Трябва да ѝ теглиш думите с ченгел, създава едно напрежение и усещане, че си някакъв досадник, който ѝ пречи да си слуша музика.
Назначи АБ за двамата, без МБ. След рецидив на инфекцията я помолих за МБ, тя каза, че нямало нужда?!, но все пак пусна. След второто лечение, според антибиограмата, нещата се оправиха.

За Св.Попов съм чувала добри отзиви от първо лице.

# 1 630
За Св.Попов съм чувала добри отзиви от първо лице.
Аз също
Бях безкрайно изненадана
Номерът е да не му противоречиш, да не питаш
В противен случай става друг

# 1 631
Вкарвам Борис Стоилов в черния списък.Влезнах в кабинета му за ФМ и БС с влизането легнах на кошетката на секундата така наречения специалист започна да гледа видиозона а две сетри се стовариха над мен като едната ми мереше кръвното а другата ми взимаше кръв.Нямах време да се съсредоточа в прегледа,и по това време телефона на специалиста звънна едновременно ми правеше преглед говореше по телефона и диктуваше на сестрата какво вижа,а другата сестра ми подготвяше листа като ми задаваше въпроси.Тази лудница свърши за 20минути и разговора по телефона приключи.Доктора два пити прекъсна опита ми да задам въпрос ,,Платихте ли си прегледа,,подаде си ръката отвори ми вратата и това ми струваше 140лв.Според мен е невероятен лекар.

# 1 632
Е, който сам си развали името, друг не може да му го направи.
Жалко, много жалко един млад и обещаващ лекар.
Защо не му каза, че ти е неприятно да говори по телефона и да те преглежда?
Бременността си я изкарах при родителите си в Пловдив.По-евтино и качествено ми беше да ходя до София на лекар.
Аз в София съм плащала по 40 или 80 лв. за преглед при сертифициран фетален специалист, който близо 50 минути  оглеждаше бебето ми, всяка част и гънчица на мозъка и след това се върна втори път за всеки случай да доогледа бебето, а как се гледа кръвоток на доплер... не е истина - и се обяснява. Обяснява ми се формулата за околоплодната течност, как се мери, до колко е ок. Какво е персентил. Беше скочило в наддаването бебето и лекарката започна старателно да ме разпитва какво ям и пия, правила ли съм натоварване с глюкоза, докато откри причината .
Попитах лекарката, че на приятелка бебето се беше родило с изкривено ходилце, дали на моето се вижда - и тя каза да, няма проблем и ми обясни. Обясняваше ми за мозъчните вентрикули, т.н. стомахчета.

# 1 633
Много жалко,че и той е станал толкова небрежен и комерсиален,а иначе е знаещ,можещ и кадърен.

# 1 634
По-назад съм разказала какъв ад преживях заради въпросния Борис Стойлов.Ако на някой му се търси-да прочете Stuck Out Tongue Winking Eye Напълно подкрепям Герда.....ФМ бих правила само в София при друга бременост.

Общи условия

Активация на акаунт