Черен списък - Пловдив

• 1 094 444
  • 2 045
  •   2
Отговори
# 360
"д-р" Ели Илиева!!! АГ, ВМИ Пловдив. - БЕЗ КОМЕНТАР, ПРОСТО НЕ МОГА ДА ИЗРАЗЯ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ ОТ НЕЯ!!! Shocked

# 361
Ох, не си само ти. Въпросната Ели Илиева, туширала раничка на бременната ми в 5-ти месец приятелка и в резултат масивен кръвоизлив  + отлепване на плацентата  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 362
Относно д-р Светла Дионисиева - в ДКЦ до хотел "Лайпциг" и в онкото: като специалист е добра, но като лекарска етика май и помен не е останало. Бях при нея за един проблем, излъга ме, че нещата са много по-сериозни, отколкото в действителност са, за да мога да ходя поне 2-3 пъти да ме излекува на частно естествено. Аз й казах, че в момента нямам възможност, защото проблемът търпеше отлагане, насочих се към друг лекар и нещата си дойдоха на мястото. Повече при нея не бих отишла, защото е много АЛЧНА!!! За нея бях чела и в един антикорупционен сайт, че искала за ехограф от пациентка да си плати, а не било редно. Аз също си платих при нея, но дано повече не й виждам мазната физиономия, голяма е мърда, едвам мърда от стола с тоя голям задник, иначе самочувствието е безбожно!
Да добавя, че освен че е алчна е и некъдърна.
Отивам аз при нея, бяха ми я препоръчали, ама такива работи ми бяха казали, че все едно ще ходя Господ да ме лекува и естествено в частния и кабинет, платих 20 лв за преглед и 15лв. за ехограф  #2gunfire Майната му, вече съм ги прежалила тия пари, но тва което ме ядоса, беше това, че и казах, че отивам на лекар за първи път тогава, а тя все едно, че не ме е чула  #2gunfire  Такава грубост, такова отношение, нямам думи  #Cussing out  Като я питаш нещо въобще не ти обяснява. Да не говорим, че само гледаше как да ми даде рецептата и да ме изпъди час по-скоро. Тва обаче, дето истински ме ядоса беше това, че ми каза: "Ми ти тва дет го имаш ти е от мъжа ти" и аз  Shocked  Обяснявам и аз, че предния ден сме му правили една камара изследвания на него и че са показали, че нищо му няма, ама не от него било, той ме бил заразил  #2gunfire
Еееее, много ми е интересно как е станало това, като неговите изследвания бяха отрицателни, а и не бяхме правили секс от поне 2-3 месеца. Изписа ми някви боклушки, евтини хапчета, които за нищо не струваха  #Cussing out
Останах крайно разочарована  #2gunfire  Отидох с нагласата за нещо по-добро и все пак ми беше първи път можеше да се опита поне да ме предразположи някакси. След нея се отнасям е леко пренебрежение към всички АГ специалисти, ама кво да направя, то ми е останало спомен от нея.

# 363
  ИСКАМ ДА ДОБАВЯ И ПЕДИАТЪР Д-Р ТРАМПОВА -ПОПОВА КЛИНИКА ПИСАНИЦ В "КЮЧУК ПАРИЖ".  НА ПЪРВАТА КОНСУЛТАЦИЯ ПРЕМЕРИ БЕБОКА С ВСИЧКИТЕ МУ ДРЕХИ И ПЕЛЕНАТА И КАЗА ЧЕ НАДАВА ИДЕАЛНО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ РОДИХМЕ НА 2,500ГР. НЕ Е ОТЗИЧИВА, БЪРЗА ДА ПРИКЛЮЧИ КОНСУЛТАЦИЯТА, ЗА НИЩО НЕ ИНФОРМИРА, ТРАБВЯ ДА И МЪКНЕШ ДУМИТЕ ОТ УСТАТА, И СИ ВЪРШИ РАБОТАТА КОЛКОТО ДА НЕ Е БЕЗ ХИЧ.
  ДЕТСКИ ОРТОПЕД Д-Р ТОКМАКОВА. ОТИДОХМЕ С НАПРАВЛЕНИЕ ПРИ НЕЯ А ТЯ НИ ИЗНУДИ ЗА 20ЛВ. С НОМЕРА ЧЕ НАПРАВЛЕНИЯТА ЗА ЕХОГРАФА СВЪРШИЛИ И АКО ИСКАМЕ ДА НИ ПРЕГЛЕДА ДА ДАДЕМ ПАРИ. ДУМИТЕ И БЯХА "ВСЕ ПАК ЗА ДЕТЕ СЕ ОТНАСЯ"

# 364
  • Пловдив
Значи момичета, само си пишем и явно никой не чете. Докато за доста доктори има противоречиви мнения - и + и - за доктор Токмакова има поне 4 отрицателни мнения. Ако хвърляте по един поглед преди да отидете ще си спестите 20 лв., които в случая никак не са малко.

# 365
# 366
кузманов от окръжна ли ???

# 367
da kyzmanov ot okragna bolnica,ako toi ti vodi bremennostta si pomisli  dobre.edinstvenoto ne6to za koeto misli sa parite.ne dava niakvi obqsneniq,trqbva da my makne6 dymite s 4engel ot ystata,ina4e kato stane dyma za pari vliza v 4as za barzo.

# 368
  • в Низината
Слагам начело в черния си списък д-р.Сурлекова. За мен тя не е лекар, а машина за пари.

# 369
Мислех, че съм единствената недоволна от д-р Здравко Минев ....

Преди години може да е бил много добър професионалист, но за мен той беше един посредствен лекар обсебен от  печалбарство.

Родих преди 2 години с уговорка при него. Първа грешка - каза че ще родя със сигурност по рано, най вероятно веднага щом вляза в 9 месец. Родих на термина! Втора грешка - когато отидох на преглед със първи симптоми за раждане, той каза че същия ден едва ли ще родя, може би следващите дни. Родих същия ден! Предложи ми скъпо хапче за да родя веднага, той да го сложи и пак да ми вземе пари .... Трета грешка - ядоса ми се че не искам епидурална упойка (била съм единствената такава старомодна  Shocked) Четвърта грешка - форсира ми раждането по нормален път до толкова, че не можех един час да си поема дъх от болки. Нямаше почивка между контракциите. Медикаментите, които ми сложи бяха  форсирали прекалено родовия процес. Разкъсванията бяха много и после 1 месец не бях на себе си от болки. Имаше и други следродови "екстри"....
Много добре усетих презрителното му отношение, понеже не се съгласявах с всичко предложено от него.
Извод: Бързака Минев се фокусира върху печалбата на всяка цена  Crazy

Благодаря на Бога детето беше добре, макар че се роди доста посинял.
Много съм доволна обаче от всички останали професионалисти в родилен дом Весела. Да са живи и здрави! [/size]

# 370
  • Пловдив
Искам да прибавя и името на Д-р Христодулова -гинеколог!
Има кабинет във Втора градска.
Следеше ми бременността - много силно казано.
Накрая излезе в отпуска месец преди да родя, без да ми посочи заместващ я лекар и без да ме насочи какви изследвания до края на бременността трябва да направя.
Нейното държане и на сестрата - с насмешка и  с всезнание...без конкретни отговори
и накрая точно в най-важния последен месец изобщо не ме предупредиха, включително и проблем с болничния за раждане, тъй като издаването му трябваше да съвпадне с периода на отпуската...
Подкрепям с две ръце!
Пресен случай-  на моя приятелка и колежка трябваше да й дойде на 12 декември - тя прави тест на 14-ти - отрицателен. На 4 януари си направи пак-положителен с бледа втора черта. Направи 2-ри веднага- пак същия резултат. На 5-ти получи кървене и силни болки в корема  и така няколко дни - отиде  при въпросната лекарка, тя я прегледала на ехограф и й казала, че въобще няма и седмица от бременността.  Shocked Че още се придвижвало по каналите.... Изписа й лекарства - дуфастон и още нещо и я викна след 2 седмици.....А тя е със страхотни болки и кървене. Момичето отиде на частно при друг лекар- 4-та седмица и 4 дни  и се оказа кухо яйце и сега в най-бързия момент ще прави аборт, за да няма усложнения....
Представяте ли си за каква некадърност и безхаберие става въпрос!?!?! Ами ако не беше отишла при друг специалист и беше стояла тези 2 седмици и беше получила кръвоизлив или кой знае какво?!?!?
Това е прясна история - вие си правете изводите и се пазете много! Hug

# 371
Гласувам с две ръце за търговеца Кузманов(от окръжна) заради отношението му не мога да го нарека доктор. раждах при него беше на смяна, разбра че пари не давам след това цялото преживяване беше ужас, макар да ми е второ раждане и имах престава какво ме чака. Всички знаем че това не е лек процес и всичко зависи от това на какъв лекар ще попаднеш от този трябва да се пазим!

# 372
и аз не съм доволна от кузманов
по спешност ме закараха в окръжна и беше на смяна
акушерката ме сложи на системи и монитор и когато тоновете на бебето взеха да се губят сто пъти го викаха и той все още малко, понеже беше три пез ноща и му развалях съня
и лошо му стана че трябваше да ми правят по спешност секцио и беше много сърдит
сигурно затова ми направи такъв крив шев  Laughing

# 373
Изкушавам се да пиша за Ружа Белчева Simple Smile

# 374
За доктор Минев мога да кажа, че е добър специалист и не съм съгласна с отрицателните мнения във форума.Аз съм раждала при него и съм много доволна. С поздрав sonia Hug

Общи условия

Активация на акаунт