Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 830
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте , изгледах  ЕГО , но игра мишката.
Каста е добър тази смешна прическа на Алперенчо.. поне брадица да беше пуснал.  Мелиска си е красавица и в ролята на Сибел ми хареса как играе. Искам роклите и тоалетите й.
Шафак Пакдмир още не се появила, като Есин.
Ще е в следващите епизоди. Искам страстни целувки между главните   с тая цензура дали ще отпуснат. Не тръгна добре заради скандала засега не се усеща на екрана напрежение.   

Дружки ,кажете за НЧ в Шербета. Няма да се съберат с директорката ли ? На коя викате Нурсема ,коя героиня?

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 11:41 от femmi2

# 196
Феми, 😍 споко много си е добре НЧ с директорката, даже работите отиват на евлилик. 😂
А той просто няма грешка - голям романтик! ❤️ 😘 ❤️

ЕГО въобще не ми е интересен, защото очаквано  няма никаква химия между Алперен и Мелиса.
И двамата играят от няма и къде сякаш, пълно разочарование.
А като си помисля колко го харесвах (е, ще го похаресвам още малко, но не за дълго 😂).
Единственото, което искам да разбера, е какво толкова правиха в горската хижа 😉 😜 и съдържанието на договора между тях и приключвам със сериала.
Идват къде, къде по-интересни и ако продължават така вяло да играят, няма да ги бъде още дълго.

Това мнение не претендира за меродавност и даже с радост бих приела различно от моето.

🥰 🥰 🥰

Ужасно се бавят подругите с превод на Сърдечна рана и още някои, които наглеждам. 😟

# 197
Феми, на въпроса за Нурсема в Шербета- това е сестрата на младия главен герой- Фатих. Тя в началото беше една досадна сухарка. Класическа дъщеря на традиционно семейство- не просто забрадена външно, беше забрадена в душата. В първа серия гледаше лошо на първата среща със семейството на Къвълджим. Satisfied
Но се влюби в Умут, помощника на Алев и започна да разцъфва. Забрадката на душата и падна. Голяма любов  избухна и много интересно беше да се проследи развитието и. Но като разбраха онези лицемери веднага я дадоха на някакъв, който пък се оказа "рибарче". Опита се да я открадне Умут, но онези, дето все молят бог да им прости, го завардиха и направиха бързо годежа. Rage
Опита се една великолепна четворка- Доа, Алев, сестричката на Доа и синът на Омер да я спасят- направиха му снимки как гуляе в един бар, но лицемерите не обърнаха внимание на това и в следващата серия ще омъжват Нурсема за онова рибарче. Rage
Надявам се разбра основното от обяснението ми. Grinning И разбра защо някои сме така развълнувани от историята на Нурсема- защото точно такава аз поне не съм гледала. Разбира се, сухарки да разцъфват - много, но такова точно момиче- не. Подозирам обаче, че ще я дадат курбан сценаристите или поне ще направят историята и много тежка. Може да я използват семейството на лицемерите да научи по труден начин какво представляват. Ще видим, но ако занулят историята на Нурсема и Умут, аз бих загубила интерес, защото ще останат само Къвълджим и Омер да ме интересуват, но там слава богу поне нещата са наред.
Историята на Нурсема е толкова интересна, защото просто разголва лицемерието на някои от традиционните семейства. Впечатлена съм от начина, по който представят това в сериала, даже се учудвам как още не са го санкционирали.

# 198
# 199
Лу😍, очаква ли се сериал с ТЧ 😊 ?
Харесвам го още преди Чукурова и бих го гледала с удоволствие.

# 200
Нов  плакат на сериала "В беда съм", който стартира днес по канала на ATV

На турския Фокс не му върви и печалбата намаля .
Цитат
Birsen Altuntas съобщава, че рекламните приходи на FOX Tv са намалели толкова много, че не могат да си позволят да излъчат нов епизод от високобюджетния сериал Dokuz Oğuz. Засега каналът е взел решение да отложи излъчването на новия епизод до следващата седмица, когато се очаква приходите от реклами да се подобрят.

Онче, Мерси за отговора .Flowers Hibiscus
Ще влиза нов образ в Шербета
Цитат
Бирсен Алтунташ обявява, че актьорският състав на сериала "Борвинков шербет" ще се попълни с нова актриса. Нейният герой "Букет" ще бъде приятелката на Алев и Умут. Ролята ще се изпълнява от Асли Обекчи. Също така стана известно, че нито един актьор от главния състав на сериала няма да напусне проекта, което ще зарадва много фенове на сериала.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 16:11 от femmi2

# 201
Здравейте,
Имам една питанка 😊
Къде мога да гледам Огледален свят? Знам,че го дават по БТВ и там го гледам, но не всеки ден успявам.
Мой познат ми дръпна някакво приложение на ТВ..., За да връщам и да гледам, ама нещо се прецека... 😭😭😭

# 202
Здравейте за ОС сложна работа . Много хора питат и са зарибени въпреки че го повтарят за енти път . Сериала си е класика.  Аз също го гледам и си връщам моменти на запис .
 За повече инфо питайте тук може някой да знае повече .
https://www.bg-mamma.com/?topic=1521675
На първа стр. има линк за гледане иска регистрация и може да са изтрити епизодите заради права .

# 203
Здравейте,
Имам една питанка 😊
Къде мога да гледам Огледален свят? Знам,че го дават по БТВ и там го гледам, но не всеки ден успявам.
Мой познат ми дръпна някакво приложение на ТВ..., За да връщам и да гледам, ама нещо се прецека... 😭😭😭

Ето тук има всички епизоди с БГ аудио: https://ok.ru/video/1280173607583 - линкът е от 91 епизод по бг. стандарт от епозод по 45 минути. Самата аз започнах отново да повтарям сцени, епизоди и любими моменти. Има ги абсолютно всички епизоди, дори с продължението "Пътят на Емир".

# 204
Пепелче, изостанала си Wink, сериалът с Мурат е в новините от 2 месеца и половина.

https://www.instagram.com/p/CmRE9oFowvW/

https://vk.com/wall-58199741_2279752

https://vk.com/wall-58199741_2306658

https://vk.com/wall-58199741_2323322

Нали видя розата на палтото му - Mурат ни показва Гюлджемал.

# 205
Лу, 😍 сега важното е да не пропусна и 1 еп. 😂 😀
Разчитам на тебе! ❤️

Брей пълна суша - нищо преведено от моите сериали няма.
То аз и не помня вече кои са. 😂 😀
Ще гледам Мостът, че съм изпаднала от тренда. 😂

# 206
Здравейте , изгледах  ЕГО , но игра мишката.
Каста е добър тази смешна прическа на Алперенчо.. поне брадица да беше пуснал.  Мелиска си е красавица и в ролята на Сибел ми хареса как играе. Искам роклите и тоалетите й.
Шафак Пакдмир още не се появила, като Есин.
Ще е в следващите епизоди. Искам страстни целувки между главните   с тая цензура дали ще отпуснат. Не тръгна добре заради скандала засега не се усеща на екрана напрежение.   
femmi2 доколкото съм запозната ЭГО е адаптация на един корейския сериал "Изкушение" , вероятно ще го пречупят през своята гледна точка. Милионерката е болна и го  "купи" онзи мухльо , за да преживее с него във вилата началото на лечението си. Не е имало  /засега/ цуни-гуни , но ще се случи по-нататък.

# 207
Еее, Дими, 😍 това ли било.
Ти уби детското в мене. 😂
Ама това е толкова неубедително, да не кажа глупаво. 😂  Имаш много близка приятелка- лекар, която при това знае за болестта ти и хващаш напълно непознат човек, че и твой подчинен, за да преживееш толкова труден момент.
Е, ясно защо, ама и корейците са се изложИли този път. 😂

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 21:21 от pepel_ot_rozi

# 208

#BurakDeniz e специален гост на ревюто на Valentino на Седмицата на модата в Париж. Той е в Париж като гост на Валентино. Актьорът нашумя в Италия със сериала на FerzanÖzpetek #LeFateIgnoranti 💫

They're coming back!!!!😭🔥
Can't wait♥️
#HandeErçel #BurakDeniz

Те се връщат!!!! 😭🔥
Нямам търпение ♥️
#HandeErçel #BurakDeniz

През април започват снимките на новият проект на Ханде Ерчел и Бурак Дениз "Двама непознати". Това ще е второто след "Любовта не разбира от думи" партньорство на Ерчел и Дениз. Преди повече от 9 години създадоха забавен и развлекателен сериал, в който химията между двата актьори си беше на ниво. С нетърпение и любопитство феновете очакват новата им работа. Режисьор на "Двама непознати" е Неслихан Йешилюрт ("Забранената ябълка", "Опасно изкушение", "Мрежа от лъжи"), сценарист е Етем Йозълшък ("Марашлъ", "Пойраз Карайел").

# 209

#BurakDeniz e специален гост на ревюто на Valentino на Седмицата на модата в Париж. Той е в Париж като гост на Валентино. Актьорът нашумя в Италия със сериала на FerzanÖzpetek #LeFateIgnoranti 💫

They're coming back!!!!😭🔥
Can't wait♥️
#HandeErçel #BurakDeniz

Те се връщат!!!! 😭🔥
Нямам търпение ♥️
#HandeErçel #BurakDeniz

През април започват снимките на новият проект на Ханде Ерчел и Бурак Дениз "Двама непознати". Това ще е второто след "Любовта не разбира от думи" партньорство на Ерчел и Дениз. Преди повече от 9 години създадоха забавен и развлекателен сериал, в който химията между двата актьори си беше на ниво. С нетърпение и любопитство феновете очакват новата им работа. Режисьор на "Двама непознати" е Неслихан Йешилюрт ("Забранената ябълка", "Опасно изкушение", "Мрежа от лъжи"), сценарист е Етем Йозълшък ("Марашлъ", "Пойраз Карайел").

О, щом сценариста е Етем Йозълшък ще е на ниво! Пойраз Карайел беше много добър сериал, един от любимите ми.

Общи условия

Активация на акаунт