Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 793
  • 726
  •   2
Отговори
# 405
Момичета, някой знае ли как е кодовото име на сериала Песента на живота с Борджу Бириджик?

Ако имаш предвид оригиналното заглавие - Hayat Sarkisi.

# 406
Момичета, някой знае ли как е кодовото име на сериала Песента на живота с Борджу Бириджик?

Ако имаш предвид оригиналното заглавие - Hayat Sarkisi.

Не, одеве една приятелка ме светна,че тук ги кръщават по различен начин с цел да не ги трият от сайтовете за споделяне на видеа. Искам да го гледам с превод или субтитри напред тъй като разбрах,че не е нов за България и преди са го излъчвали. Не ми се кача за серия по серия.
Промер: “Мрежа от лъжи” по ТВ, в интернет е “Неверникът “

# 407
Не, одеве една приятелка ме светна,че тук ги кръщават по различен начин с цел да не ги трият от сайтовете за споделяне на видеа. Искам да го гледам с превод или субтитри напред тъй като разбрах,че не е нов за България и преди са го излъчвали. Не ми се кача за серия по серия.

По-лесно беше да поискаш линк Simple Smile
https://vk.com/topic-113691288_34471366

Заглавието е творчески избор на преводача, близък или буквален превод на оригиналното.
Обикновено в нета даден сериал е преведен далеч преди да бъде пуснат по ТВ,
затова се получава разминаване.
Това не е кодово име.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 22:09 от Mary 🍓

# 408

#BurakDeniz appeared in front of camera for awareness project, which was carried out in cooperation with Alem magazine and the Red Children's Association, for the children affected by earthquake to get through this process.

Shared by : @aychulus

BurakDeniz се появи пред камерата за проект за осведоменост, който беше осъществен в сътрудничество със списание "Alem" и "Асоциацията на червените деца", за децата, засегнати от земетресението.

В проекта Бурак си партнира с Nesrin Cavadzade.

Според последните новини снимките на новия сериал и партньорство с Ханде ще започнат през април. Надявам се скоро да има новини за излизане на снимачната площадка.

Понеже отдавна не съм писала за Бурак Дениз реших да споделя малко инфо за него. Освен новини за работата му излязоха и доста материали от мадам Бирсен, от които се вижда, че онзи псевдо скандал и уж проявено насилие срещу жена не е съвсем така, като се пише. Да, мъжко боричкане/сбиване е имало, но жената която се оплаква изобщо не е в "сцената" по това време. Бурак със сигурност ще понесе наказание, но според мен ще е за сбиване с друг мъж, а не за насилие срещу жена, защото на практика такова няма. В линковете може да се видят всички видеа от камерите в ресторанта. Г-жа Бирсен се е постарала да ги покаже, но за непредубеден човек се вижда, че Нилпери се оттегля веднага след появяването на Бурак. Ако някой го няма, не разбирам, как може да бъде насилен и тормозен.

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/burak-deniz-kavga-18472/18472/

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1639252095118491649?s=20

Феновете за кадрите и скандала:

@hadi_gujj4r
@Medyanin50Tonu

Kadın düşmanı yaftası atmak için çabaladığınız ve köpürttüğünüz olayın erkek kavgası olduğu; Burak'ın ifadesinin doğru olduğu ortaya çıktı 👌
Tabi ki yaşananlar hoş değil keşke hiç yaşanmamış olsaydı ama ucuz oyunlar, kurulan tuzaklar elbet ortaya çıkar 👌

Събитието, заради което се опитахте да го определите като женомразец и се разгневихте, беше мъжка битка. Оказва се, че твърдението на Бурак е правилно 👌
Разбира се, това, което се случи, не е хубаво, иска ми се никога да не се е случвало, но определено ще излязат евтини игри и капани 👌

DiziLANDSamiyy
@SamiyyJ12

You can see in the footage it’s a disagreement between MEN, as Burak said, they were talking when he went over to the table then things got heated and a scuffle between the dudes ensued. y’all really doubling down in your bs.  

Можете да видите на кадрите, че това е разногласие между МЪЖЕ, както каза Бурак, те си говореха, когато той отиде до масата, след което нещата се нажежиха и последва сбиване между пичовете.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 22:35 от DeniAra

# 409

По-лесно беше да поискаш линк Simple Smile
https://vk.com/topic-113691288_34471366

Заглавието е творчески избор на преводача, близък или буквален превод на оригиналното.
Обикновено в нета даден сериал е преведен далеч преди да бъде пуснат по ТВ,
затова се получава разминаване.
Това не е кодово име.
Благодаря! Не знаех,че се иска линк, както казах, днес ми казаха за тези линкове.
Благодаря още веднъж 💐

# 410
Да похваля Шербета- първи е в седмичната класация в двете предпочитани групи- АВ и АВС1. Hands Clap

В общата група е на 2 място, след Чапкънчето.
Напълно заслужен и много важен точно сега успех. Microphone

Джерен Каракоч /Нурсема/  заслужено се радва на слънцето в почивката. Blush

# 411
Здравейте, по късни доби!
Отдавна не съм се вясвала....Но, имах  и приятен релакс.
Та, да се изкажа   ..
Много,  наведнъж сериали навлязоха, то човек с лопата да ги рие....
Със сигурност ще загледам Енгин Акюрек - той си ми е тръпка ....партньорката му съм  гледала само в един сериал на платформа.
Ще загледам и Нюргюл Йейезчайл....приятна ми  е!

Поизостанах със Сърдечна болка и с Малкият слънчев лъч, но ще Ви догоня. 👌😀

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 08:15 от Stella2021

# 412
Много съм разочарована от махането на Мехмет Асланту от "Сърдечна болка",
но още по-разочарована съм от фрагманите към 18 епизод - май ще окепазят образа му Rage

"Рибарчето" като че ли живна малко в последния епизод.
Види се още ще се разтяга историята с Пелин...

Започнах един сериал, който е само 6 серии - "Вълк" със Серкан Чайоглу - интересен е.
Дори Месут Акуста е положителен персонаж - поне в началните серии Smile

# 413
Много съм разочарована от махането на Мехмет Асланту от "Сърдечна болка",
но още по-разочарована съм от фрагманите към 18 епизод - май ще окепазят образа му Rage

И аз съм много разочарована от този факт.  Прекрасен актьор - винаги внасящ една добра атмосфера, едно приятно възприятие за Мъж на място!
Възхитена съм и от жената в живота му!
Със всичкото си, подсказва за един Достоен Човек!

# 414

Журналистът Сила Кологлу сподели информация за сериала „Боровинков шербет“, който предизвика голям интерес сред зрителите и властите, представлявани от държавния цензор RTUK. Според негови източници актьорите Ömer (Barysh Kılıç) и Kıvıljim (Evrim Alasaya) ще останат в сериала въпреки съобщенията за възможното им напускане на проекта. В същото време в поредицата ще се появят различни събития, включително сцени на раздяла и помирение. Журналистът обяви и подновяването на сериала за следващия сезон.

Как ще напускат проекта по СЦ ли ? НЧ да стои там. Не е лесно да нацелиш хубав проект с тия рейтинги важни за турците .

ЛЖ на  Казанова ври и кипи. То не беше изневяра с  Илкин сега и колежката ,която журналистите преследват.  Фанал се е за главата от клюки и прочие. Дори да не ги чете са го осведомили какво се пише .  Не е задължително всеки път да реагира , понякога е редно да го направи.  

Сега и бившата я сбараха . Нервна е изниза се бързо не ще да говори. Преди като бяха заедно не пропускаше да се усмихне и каже всичко е наред няма такова нещо . И за Чаатай бей е говорила, че е добре и работи чок и затова не е с нея . Оправдания!
Не съм се съмнявала в това и още тогава се зарадвах, че се отървахме и го опазих. Който се е съмнявал в раздялата им  сега се убеди и да не чувам приказки за пиар.  Не е от тези хора.  

Видео

част от коментите

Цитат
Уау, толкова нервна
Е, да, когато живееше с него, обичаше камерите и обичаше, когато я интервюираха на улицата, беше толкова възпитана, всезнаеща. Защо така сега ?

Цитат
Дуня не е в настроение и тогава тези хора се изкачват с въпрос.

Цитат
вярвам  в противен случай тя не би избягала от отговори, както беше преди, когато бяха заедно, а сега тези въпроси от журналисти са й неприятни.) Разбирам я)

Каста с новите лица в Кубра

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 13:14 от femmi2

# 415
Фемииииииииии.... Heart Eyes

Чаатай Улусой и Аслихан Малбора на сета на новия сериал КЮБРА.

# 416
Фемииииииииии.... Heart Eyes

Чаатай Улусой и Аслихан Малбора на сета на новия сериал КЮБРА.

Свееееет Heart Eyes
Готини са двамата ,усещат се флуидите у въздуха.
Брадясал и с неглиже визия за ролята. Ще работи във фабрика.  Отива му неглиже, не е в добра форма.
Струва ми се замислен , вглъбен , на друго фото забелязах зачервени очи. Ако има нещо дано бързо го преодолее и да е здрав. Може това да го изисква героят му и затова така да изглежда душевно.   
Пак си е красавец и си го обичаме. Heart
Снимат в мол или метро и хората снимат клипчета.  
Как им завиждам че са го видяли. Късметлии.  
Надяваме се да го виждаме по често и да живне.

Да питам нещо.
Тези които са гледали Неверен колко сезона е и щастливо ли завършва? Гледам го когато мога по лейдито. Харесва ми. Каста е подбран страхотно.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 10:47 от femmi2

# 417
  • София
Здравейте, момичета! Привет!
Фемии, питаш за "Неверният" /Мрежа от лъжи/ и веднага ти отговарям.
Има тема, която е за "Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт в и след "Завръщане"в, която пишехме и коментирахме сериала, който имаше два сезана и завърши на 60 -ти епизод /оригинален/.
ето линка : https://www.bg-mamma.com/?topic=1411864
За мен сериалът заслужава да се гледа, добре е направен и е по добър от оригинала "Д-р Фостър".
Двете докторки, но Джансу по ми харесва:

И празника след финала :

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 10:16 от Nina NN

# 418
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, някакви отзиви за Семейство?

# 419
Момичета, някакви отзиви за Семейство?

Много е интересен. Заслужава си гледането.

Общи условия

Активация на акаунт