Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 83 654
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Уморих се да се ядосвам за Шербета и се надявам на чудо.
Не само за филма, а и за Турция, защото Ердоган лесно няма да се даде, но пък и краят на всеки тиранин е известен.
Затова избирам да съм оптимист.

За любителите на Чапкъните.

https://www.instagram.com/reel/CntbhOMN0qG/?igshid=MTIyMzRjYmRlZg==

И изпълнението на младия Емре Алту. 😂

https://youtu.be/_g6LsqZwBa0

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 10:34 от pepel_ot_rozi

# 586

Цитат
💫📸Звездите от сериала "Момичето зад стъклото" Енис Аракън и Бурджу Бириджик бяха видяни в търговски център Zorlu. Приятели прекараха забавен ден заедно, като го посветиха на пазаруване

ОГМ и НФ отброяват дните и те нямат търпение и нахъсват зрителите . Този проект ще му донесе големи успехи предчуствам .  Година и половина се туткат и най после доживяхме Звяра на екран !  Есента предолагаме ще пуснат и продължението .
Снимали са с най добри камери.

Два Огъна и таланта . Страхотни са СалЧа Nature Fire

ето така се взимат мерки с поглед и ръце . ЖДНБ ! Скоро не съм звъняла на 112 JoyNature FireSleeping

освен да припаднем друго не ни остава

Чок якънда !

В Туитър са така от емоциии , особено латинските фенове
Ya 🤩🤩🤩no queda nada nada!!! OMG que emoción 👏👏👏
Сега 🤩🤩🤩 не остана нищо!!! OMG каква тръпка 👏👏👏

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 14:27 от femmi2

# 587
Днес е починал турския актьор Рана Джабар. Бил е на 78 години.
Участвал е в сериали като “Забраненият плод”, “Жена”, “Вятърничав” и “Животът продължава”.
Да почива в мир!

# 588
Днес е починал турския актьор Рана Джабар. Бил е на 78 години.
Участвал е в сериали като “Забраненият плод”, “Жена”, “Вятърничав” и “Животът продължава”.
Да почива в мир!

Съболезнования...
mimchyyy9,  може ли снимка на актьора?
Гледала съм сериала и не съм фенка само  на "вятърничавата", но наистина не мога да се сетя за този герой/актьор!
Мир и светлина по пътя на душата му!

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 16:11 от Stella2021

# 589
  • София
Стели, ето го  Рана Джабар:

Да почива в мир!

# 590
Стели, ето го  Рана Джабар:

Да почива в мир!

Благодаря Нинка, но защо не мога да се сетя в чии образ се беше въплътил във Вятърничав????

# 591
  • София
Стели, аз не съм гледала "Вятърничав", но прочетох, че Рана Джабар е играл Габриел. Вероятно ще си го спомниш.
В "Жена" беше много атрактивен образ, мафиот, но излъчваше доброта.

# 592
Стели, аз не съм гледала "Вятърничав", но прочетох, че Рана Джабар е играл Габриел. Вероятно ще си го спомниш.
Нинка - "Вятърничавият" е уникален сериал.  Дълги години гледах сериали по препоръка на моя дружка, която ми прехвърляше линкове. Имам ....малко, но стойностни сериали, които съм изгледала.. аз, повечето чета....но...Вятърничавият беше сериалът, който ме провокира да се разпиша във форума. Толкова емоции, наистина преживях. Препоръчвам ти го горещо....Но, както и другаде, където се оглеждам....емоциите в темите взимат един непредсказуем връх...Здраве да е!
Та, първо този актьор не е играл във Вятърничав и второ - повтарям се - загледай сериалът.
На мен, специално ми трябваха 3 години за да го започна...Първо дружката ми настояваше, но аз....Ъц....само, като видех началният постер с Акън....и до там....бях.
Е, какво ми стана през Лето-2021....като надникнах, че не и спрях....Болна ми ти легнах, та и се простнах....😉😍🤣🤣🤣
Та, и затова се престраших, че и профил ми отвориха....мани, мани ...Смех и сълзи.
Но, наистина сериалът си е великолепен, особено първи сезон - Уникат!

И да продължа..... Да, Акън ми е вече в топ петицата от любимите актьори. А, любимците си ги класирам и според, това какви личности са в живота, с какво се занимават, зад камерата, какви нагласи имат в живота и....ред, такивими нещица....
Затова и писах,  че чета и то доста за живота на някой актьор, който ми е харесал в образ.
И, като жена, естествено, че наблягам на Мъже-актьори... 💝👌😂
От жените-актриси, също имам любимки, но се ограничавам, наистина и от това  което представляват и в живота - тук мога да спомена само няколко имена : Бергюзар Корел, Фахрие Евджен, Нюргюл Йеизчилчай, Фара Зейнеп Абдулах...и тук-таме някое и друго име...

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 17:21 от Stella2021

# 593
  • София
Привет!
Стели, разбирам те много добре, но аз съм много особена относно сериалите. С увлечение предпочитам и гледам сериали в които участват малки деца. Поради тази причина загледах и "Вятърничав", но го изоставих заради отмъщението с което започна. Освен това сниман е в конака - Мардин, а там е сниман и любимия ми сериал "Завръщане"/Съла, който преди  горещо ти  препоръчах. Може би очаквах да видя същите образи и това ме разочарова, но през лятото след като ми го препоръчваш ще започна да го гледам.
Не си спомням набра ли скорост при теб и достигна ли ме в "Малък слънчев лъч"? Аз продължавам да го гледам и ми харесва, въпреки, че не срещам съмишленици в темата. Радостното е, че сме различни, а турските сценаристи се стараят да задоволяват предпочитанията на всички ни.
Хубава вечер и до скоро.

# 594
Привет!
Стели, разбирам те много добре, но аз съм много особена относно сериалите. С увлечение предпочитам и гледам сериали в които участват малки деца. Поради тази причина загледах и "Вятърничав", но го изоставих заради отмъщението с което започна. Освен това сниман е в конака - Мардин, а там е сниман и любимия ми сериал "Завръщане"/Съла, който преди  горещо ти  препоръчах. Може би очаквах да видя същите образи и това ме разочарова, но през лятото след като ми го препоръчваш ще започна да го гледам.
Не си спомням набра ли скорост при теб и достигна ли ме в "Малък слънчев лъч"? Аз продължавам да го гледам и ми харесва, въпреки, че не срещам съмишленици в темата. Радостното е, че сме различни, а турските сценаристи се стараят да задоволяват предпочитанията на всички ни.
Хубава вечер и до скоро.
Да, мила....със стъпка на костенурка продължавам Малкият слънчев лъч....не, заради друго, а поради натоварен реал....Но, не съм го изоставила и се възхищавам на всички актьори....
Най-вече, на това малко съкровище, което толкова много серии играе безмълвно и показва толкова много емоции и думи, които доста пораснали Каки не могат да покажат....Е, при някои играе застинала усмивка - може и с ботокс или пластики да ги постигат...хихихи...
Та, аз също обожавам детската игра - да не говорим, че от време на време си пускам и нашите си БГ филми - С деца на море, Петимата от Моби дик....и др.
А, в Малкият слънчев лъч харесвам изключително много и играта на Г-жа Умран, както и на дъщеря й. Правят невероятни образи и двете.
Актрисата Есра Дерминджиоглу я забих, като невероятна в Пепел от рози. След това, я гледах  в ....Съдбата на живота ми - него го загледах заради Акън - невероятно момче! Господ/Аллах да е с него - невероятен млад мъж Е - кефя му се с всичките си брънки...
Невероятна игра прави тази актриса.
В по-горният си пост забравих да добавя имената и на Берен Саат /но, само в Пепел от рози - това съм гледала с нея и на Есра Дерминджиоглу

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 18:02 от Stella2021

# 595
Момичета, ❤️

Предателство превежда ли се на български, че имам 2, 3 серии неизгледани, но вече не ми се гледа на руски.

# 596
Момичета, ❤️

Предателство превежда ли се на български, че имам 2, 3 серии неизгледани, но вече не ми се гледа на руски.

Да, но преводът върви назад - преведени са до 6 епизод.
Потърси между постовете.

Скрит текст:

# 597
Нинка
Та, първо този актьор не е играл във Вятърничав
Участвал е, но явно с кратка роля, аз Вятърничав хич не го харесах и не го догледах, но тази снимка намерих в гугъл.

Иначе аз знам Рана Джабар от ,,Три Куруша”(любимият ми сериал Relaxed ). Там имаше малко по-голяма роля, имаше дюкянче в махалата и изработваше разни неща от мъниста, много ми харесваше как героят му беше от малкото, които не се продадоха и останаха на страната на Картал. Да почива в мир! Pensive Flowers Rose

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 18:15 от ally.yor

# 598
Нинка
Та, първо този актьор не е играл във Вятърничав
Участвал е, но явно с кратка роля, аз Вятърничав хич не го харесах и не го догледах, но тази снимка намерих в гугъл.

Иначе аз знам Рана Джабар от ,,Три Куруша”(любимият ми сериал Relaxed ). Там имаше малко по-голяма роля, имаше дюкянче в махалата и изработваше разни неща от мъниста, много ми харесваше как героят му беше от малкото, които не се продадоха и останаха на страната на Картал. Да почива в мир! Pensive Flowers Rose
Да, Благодаря - сега се сетих /усвет -😉/...Наистина, малка му беше ролята, ноооо..
Да почива в мир!

# 599
Пепелче ти харесваш семейство Атай нали ? 
 Савджъто е истински щастливец .  Хазалка е емоционална , като мен  и не се срамува да споделя .

Kissing Heart

Романтичен рожден ден от Хазал Кая за нейния съпруг Али Атай

Хазал Кая отпразнува рождения ден на съпруга си Али Атай, който навърши 47 години, на страницата си в социалната мрежа. Известната актриса публикува снимката, направена докато се целува с Атай, с посланието "Честит рожден ден, скъпи мой ♥️", придружено от емоджи със сърце. Тази любовна рамка беше оценена. Известната актриса Мине Тугай написа посланието „Любовта е красиво нещо” под снимката, която беше харесана от известни имена, като Еда Едже, Нур Фетахоглу, Берк Октай, Башак Дизер, Джейда Атеш.

Общи условия

Активация на акаунт