ДЕКЕМВРИйско бебе усмихва се и гука, за мама няма и минута скука 👶🧸 -- тема 2

• 23 497
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Той е сладичък, не го ли харесва? И ние в последно време лежим по корем, за да заякваме. Много се сърди и текат лиги и пъшка ама няма начин, за негово добре е.

# 151
  • София
Моя младеж, като го сложа по корем на равна повърхност, основно лежи и си яде ръката Smile
Правим и упражнения, де, подпираме го по краката, за да "пълзи", но често го мързи Sweat Smile

Върху мен е по-склонен да си вдига главата.

Направил е страаашни бузи и гушка. Утре ще го теглим, залагам поне 1.5 кг, че е качил за последния месец.

# 152
  • Вестерос
Той е сладичък, не го ли харесва? И ние в последно време лежим по корем, за да заякваме. Много се сърди и текат лиги и пъшка ама няма начин, за негово добре е.
Аз давам този за храносмилане, хич не го харесва. Правех един друг и сложих и захар даже, пак не го пиеше. Даже сладкия сироп не  искаше да пие. Само мляко, това е

# 153
О, аз пробвах няколко чая и никой не му хареса. Бебезан, Хип и отделно само от копър и анасон. Но тези на Блевит са хубави (кой знае и те каква химия са де) и сладички и първо си чуди, мръщи се☺️ ма аз упорствам🫣😄и почна да пие. Де ще иде😄. Не ща повече клизми да му правя и за това упорствам с чая.

# 154
  • Вестерос
Този за акане не съм го пробвала, другият много бие на анасон за храносмилането. И аз на хип, моя смеска копър и анасон

# 155
Някоя от вас беше споменала,че е записана при др Пашева в студентски може ли да ми пише на лично

# 156
Да кажа само, че за да има ефект този чай се дава двойно по-концентриран (бебето пие 30-40мл не повече), отколкото на опаковката пише. И се дава на гладно или между храненията.
Хубав е на вкус. Другият, който е за лека нощ го ползвам да подслаждам водата, когато разтварям солите и други хомеопатии, че не ще да пие чиста вода.

# 157
  • Вестерос
В 50 мл ли го разтваряш пак, много ми мирише на анасон?

# 158
В тези двата, които аз ползвам няма анасон. За спокоен сън и разхлабващият. Да, горе долу
В 50 мл ли го разтваряш пак, много ми мирише на анасон?

# 159
  • Вестерос
Аа, да моят е за храносмилане. Ще взема разхлабващият.

# 160
Момичета как обличате децата когато излизате на разходка вече, предвид хубавото време навън? Аз я обличам с космонавта като и показвам ръцете отвън и не и слагам качулката, така в количката се вози и спинка , . Струва ми се че е повечко облечена  и утре ще ходим да и купуваме пролетно якенце или нещо друго . Инъче у дома спим на 22 градуса а седи на 23 градуса през деня

# 161
  • София
Надценила съм си дундьото, само килограм е качил за месец. Явно бузите ме заблуждават.

Сложихме три ваксини (с ротавирусната) и след малко рев стана веднага поспалив. Аз май по-трудно го изживях самото боцкане. Дано не качи много температура.

# 162
И ние днес бяхме за втората ваксина (пневмококи) и втора доза Ротарикс. Поразплака се лато я боцкат, но докато я облека беше забравила. Сега я следя за температура, но се надявам да минават без странични ефекти.
Качила е точно 1кг за месец (вече е 5800, 60см, в понеделник прави 3м), а казаха, че вече даже и по-малко трябва да качват, но тя цоцка много сладко и не мисля да я ограничавам.

На мен ми е много тегаво с това топло време, защото все ме е страх да не я простудя. Имаме само дебели зимни космонавти, но пък понякога се изпотява с тях и отзад вратлето и главичката се изриват. Мисля да накупя вече пролетно яке и клинчета 68+ размер за моментите, когато е над 17-18 градуса, както тези дни.

# 163
Здравейте, мами. Чета ви от доста време. Моята малка принцеска също е декемврийско бебче, родена е на 17.12. Миналата седмица й поставиха ваксините, вечерта и на следващия ден вдигна температура. Доста неприятна ситуация, беше отпаднала и поспалива, но пък не можеше да заспи и доста плака. Панадолът помогна и за щастие тя бързо се оправи, защото след като вдигна температура, аз се бях настроила за няколко тежки дни.
Но имаме друг проблем. Мъчи я запек вече повече от месец. На АМ сме, опитах да я кърмя, но тя така й не засука (цедях се и й давах, но много скоро кърмата ми свърши, мисля, че стресът ми дойде малко в повечко). В болницата й даваха Хип, съответно и вкъщи продължих да давам същото. Може би проблемът със запека се появи в момента, в който минахме изцяло на АМ. Първоначално акаше веднъж на 24 часа и то с моя помощ (правя масажче, след това й държа ръчичките и й говоря, а тя се напъва и свършва работата), но в един момент и това спря да действа. Педиатърката ни смени млякото, сега й давам Нан в комбинация с Нан сашета с фибри (по 2 сашета на 24 часа). Резултат не видях. Когато се наложи правя клизмичка. Сега ще поръчам от този чай Блевит, който често споменавате в темата. Въпросът ми е каква е схемата на даване? Всеки ден ли трябва да й давам или само при нужда.

# 164
Добре дошла Simple Smile

Пие ли малката мадама някакъв пробиотик?
Никол също е изцяло на АМ и от доста често ходене ги намали на 1-2 пъти на ден, но ние даваме Пандата и добре, че е тя.

Общи условия

Активация на акаунт