ДЕКЕМВРИйско бебе усмихва се и гука, за мама няма и минута скука 👶🧸 -- тема 2

• 23 513
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Веси, смени млякото с нашето Аптамил органик, много засища и като си хапне направо заспива. От Хип беше все кисел и все мрънкащ. Знам, че не е добре да се сменя млякото но виждам, че много се оплакваш, че много плачат и не спят. Сигурно ти е трудно, като никой не ти помага, че и с две бебета но имай търпение още малко и ще дръпнат. Гукат ли вече, вие не сте ли на три месеца и нещо вече?

# 181
Веси, смени млякото с нашето Аптамил органик, много засища и като си хапне направо заспива. От Хип беше все кисел и все мрънкащ. Знам, че не е добре да се сменя млякото но виждам, че много се оплакваш, че много плачат и не спят. Сигурно ти е трудно, като никой не ти помага, че и с две бебета но имай търпение още малко и ще дръпнат. Гукат ли вече, вие не сте ли на три месеца и нещо вече?

Ние сме на Аптамил Пронутра и Хип редувам ги, заради запека. Вече сме на почти 4 месеца даже. Гукат и си играят. Няма спане. През деня вече съня е мираж. И като много им се спи започва едно крещене и само на ръце заспиват. Надявам се още малко и съвсем да се очовечат.

# 182
Не знам Веси, още като ги сложа в кошовете за да ги свалям надолу и са заспали. Спът през цялото време, едвам ги будя да ги нахраня. От няколко дни започнаха сериозно да гукат. В четвъртък бях на свиждане на малчо и те бяха почти цял ден с баба си, като се прибрах Сорая само като ме видя и започна да крещи, да хълца и да ау-ка все едно нещо ми се оплакваше 😁

Вижте как ги намерих тази сутрин, оставих ги за да им взема дрехите и май им прекъснах разговора 😅

# 183
  • Вестерос
Ах сладури! ПУ ПУ!

.... Една статия ми излезе за съня
http://www.izamama.com/index.php?page=Kratki-dremki-na-bebeto&ut … hehi_MotWf1F6lnRM

..
Не съм вземала слънцезащита. Даже сега съм навън и забравих да я намажа и с колд крема. Трябва да го сложа в раницата й да стои. Запазих си този на Авен, който показахте.

# 184
Веси, тия млека са с различна формула, не е добре да се смесват. Чаят, за който говорихме по горе ще ти оправи проблема със запека но да се смесват млека и то от различни марки сигурно им дразни коремчетата. Не знам...захранвай ги и да си хапват и спинкат добре вече.
М Хапинес, душички, хайде вземайте и третето и да става пълна къща🫣🤣

# 185
Хепинес,ще пада яка игра като са трите.Ще споделиш как са приели братчето след раздялата.Интересно ми е.Сигурно ще си го познаят веднага.Нали са били преди това в коремчето заедно и имат изградена  връзка . ❤
Моето гука рядко, само ааа,ууу, а е почти на 3 месеца.Повече обича да реве май 🤣 Иначе се смее с глас ,но отново рядко.През деня доста поспива в количката.На всяко ядене си спи по два ,три часа поне.През нощта спи ужасно неспокойно и все още си имаме хранене в 12-1 и после в 5 или максимум 6ч.Все още сънят е мираж..
Бебета с тежък и така наречен тих рефлукс  има ли ?Споделете какво помага и какво са ви съветвали докторите?Възглавница -не помага.
Гастроту$ сироп също.Сега казаха да пробваме още едно лекарство с Р,но забравих името.Ммякото  АР също не помага особено или поне тези,които сме пробвали.
Кремче ще взема Мустела или Авен.Ползваме и двете козметики .Авен заради АД,серията за баня и крем. Мустела против подсичане  и олио .

# 186
Веси, тия млека са с различна формула, не е добре да се смесват. Чаят, за който говорихме по горе ще ти оправи проблема със запека но да се смесват млека и то от различни марки сигурно им дразни коремчетата. Не знам...захранвай ги и да си хапват и спинкат добре вече.
М Хапинес, душички, хайде вземайте и третето и да става пълна къща🫣🤣

Педиатъра каза, че уж нямало проблем. Та давам 2 пъти Аптамил, 1 път Хип. Ама те не знам защо плачат не е от коренчетата. Коликите минаха. Хип го сменихме, защото не ги засищаше. С него акаха 2 пъти на ден. Взехме Аптамил, с него пък разтройство и затова сега ги редуваме. Акото се нормализира, но реването не.

# 187
Мамчето Хапинес малееее споделяй повече снимки ❤ Пу пу, прекрасни и как се разбират сигурно. Няма по-хубаво от това да си имаш другарче. Ето, ние тук в темата как минаваме през подобни неволи и е спокойно да има кой да те изслуша (прочете). Дано скоро са тримата и да става веселба. 🤩

Мен ме е страх да мръдна от Лактаната като АМ, макар че мисля, че вече на нея не ѝ харесва. Не го пие така лакомо като едно време 😃 Ама докато не спре изцяло да го пие ще е на него.
Преди връщаше по-често мляко, но нямаме рефлукс за да помогна. Въпреки това, е на антирефлуксно гнездо и много си го обича, седи в него през по-голямата част от денят.

# 188
  • Вестерос
И мен ме е страх да сменя хип ар, вече си е свикнала с него. Пак връща ама много рядко вече, има дни когато не го прави. Като цяло връща като не е акала и си е изяла всичко. Направила съм ѝ кошарата под наклон да спи вечер.

# 189
За повръщането при нас помагаше хранене на почивки. Хапва 20-30 мл и го вдигам да се оригне. Гастротус давахме 10 минути след хранене, но вече не защото оризовата каша си свърши работата .

# 190
Мале ММhapines прекрасна гледка 😊

И аз не искам да сменям млякото -на Фризолак+ Фризовом сме, но Томас проплаква като се наяде и на 2ч 50 почва да мрънка,  че е гладен . Аз му правя 135 вода с 4 л. Не искам да вдигам прекалено дозата. Не знав какво да направя.

# 191
  • Вестерос
Става ти воднисто така, затова реве. И аз правя 130 мл вода, понякога 140 мл вода, но слагам 4 лъжици и 1/3 лъжица, ако е 140 мл вода слагам 4 лъжици и 1/2 лъжица.

# 192
Зависи от кутията. Ние вдигнахме дозата с ММ отново на 150мл вода + 5 лъжици. Така го усетихме. Повечето пъти не го изпива цялото, защото дефакто става 170мл АМ, но не е проблем. 135мл (на 120 вода) не ѝ стигаха и когато почваше всеки път да огладнява под 3часа и дори 2.5часа вдигаме дозата. (така направихме и предните два пъти)
Знам, че формулата уж нали е дете на два месеца да яде 120, обаче така ще яде 8 пъти на ден, ще е постоянно гладна, няма да е под 3часа и като цяло смятам, че няма да ѝ почива коремчето=още по-гадни колики 😃

# 193
  • Вестерос
Съгласна съм, но Стелито слага повече вода, а АМ е същите лъжици, затова казах, че според мен ѝ става по-воднисто и детето не се засища.

# 194
Нещо не съм дописала  135 мл вода с 4 л. и половина АМ. Да стане 150 мл млякото Simple Smile Извинете
Притеснявам се,че моя е лакомник и ако направя 170 ще  го изяде,  а ми се струва много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт