ДЕКЕМВРИйско бебе усмихва се и гука, за мама няма и минута скука 👶🧸 -- тема 2

• 23 515
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Не знам Веси, още като ги сложа в кошовете за да ги свалям надолу и са заспали. Спът през цялото време, едвам ги будя да ги нахраня. От няколко дни започнаха сериозно да гукат. В четвъртък бях на свиждане на малчо и те бяха почти цял ден с баба си, като се прибрах Сорая само като ме видя и започна да крещи, да хълца и да ау-ка все едно нещо ми се оплакваше 😁

Вижте как ги намерих тази сутрин, оставих ги за да им взема дрехите и май им прекъснах разговора 😅

Браво на теб. Днес след разходката се прибирах с единия на ръце плачещ, другия в количката. Луда работа. Иначе и моите почнаха да си гукат и говорят.

# 196
Ойй сладурковци 😍😍😍😍

Ние сме на 2 месеца и 1 седмица и вече е 6. 500 кг. Вдигнах е дозата на млякото на 200 (180 вода + 6 лъжици), през 4.5-5 часа ,а той продължава след всяка бутилка да плаче и да иска още... Има ли други бебчета, които са толкова ящни? Не ми се иска да вдигам пак дозата докато не стигне поне на 3 месеца.

Усещам как ще започна захранването още на 4 месеца, а не както ми се искаше поне в 5ти месец.

# 197
  • Вестерос
Нещо не съм дописала  135 мл вода с 4 л. и половина АМ. Да стане 150 мл млякото Simple Smile Извинете
Притеснявам се,че моя е лакомник и ако направя 170 ще  го изяде,  а ми се струва много Simple Smile
Ааа да, така и аз Simple Smile))) И моята е лакома и ще го излапа всичкото и после ще връща, нали е с рефлукс.
Вчера за втори път в рамките на седмица яде последно около 9:30 и после откърти. Събуди се в 3:30 за ядене и после в 9:30.. Нещо си измества режима детето.  Обаче вече съм сигурна заради лекарствата, котио давах я хвана запек. Онзи ден пропусна за втори пък да ака и се поизмъчи милата. Поръчах разхлабващия чай.

Оййй, Веси Heart EyesHeart Eyes пу пу! Еднояйчни бяха , нали?

Miriamm, много ми се струва това за ядене на такова малко бебе.  Да не реве, че го боли корема, защото му е много? 150 с 5 лъжици се яде до петия месец, т.е. ти даваш сега мляко за 6-месечно и нагоре. Моята педиатърка ми каза, че бебе на 2 месеца и 2 седмици трябва да яде 150-160 мл готов разтвор.

# 198
  • Русе
Момичета, искам да споделя с вас нещо. Коремът ми не се е прибрал напълно след раждането и бях в голямо чудене дали да си взема стягащи колани или нещо такова. В крайна сметка намерих един много интересен клин с корсетен колан със стягащ ефект. В горната част има корсет, който супер прибира корема. Клинът стяга и ханша, и бедрата. Откакто се постопли времето, навън съм все с него, защото е много удобен за ежедневните разходки с количката. Мисля, че намерих доста добро решение - хем прибира и поддържа корема, хем мога да си го нося у дома и навън.

https://shaperfit.bg/collections/shapewaer/products/diosa-active … content=%D0%90035

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 11:23 от annchi

# 199
  • Вестерос
Анчи, някой вече го беше споделил този клин, не помня кой обаче, Викито и аз си взехме даже, ама от друг вид на марката. Аз го нося също, напоследък по-рядко, но го слагам. Нямам идея дали има ефект, ама поне с него се чувствам по-слаба Grinning

# 200
  • Русе
Момичета, искам да споделя с вас нещо. Коремът ми не се е прибрал напълно след раждането и бях в голямо чудене дали да си взема стягащи колани или нещо такова. В крайна сметка намерих един много интересен клин с корсетен колан със стягащ ефект. В горната част има корсет, който супер прибира корема. Клинът стяга и ханша, и бедрата. Откакто се постопли времето, навън съм все с него, защото е много удобен за ежедневните разходки с количката. Мисля, че намерих доста добро решение - хем прибира и поддържа корема, хем мога да си го нося у дома и навън.

https://shaperfit.bg/collections/shapewaer/products/diosa-active … content=%D0%90035

# 201
  • Вестерос
Вече си мисля, че работиш за марката Grinning Grinning Grinning  Видях, че точно ти си споделила първа за тази марка в темата

# 202
  • Русе
да, аз си взех също от шортите. ама сега явно са пуснали нов модел като клин, който може да се носи и навън, а не само под дрехи и затова реших да го пробвам и съм много доволна и реших да споделя.
Вече си мисля, че работиш за марката Grinning Grinning Grinning  Видях, че точно ти си споделила първа за тази марка в темата

# 203
Нещо не съм дописала  135 мл вода с 4 л. и половина АМ. Да стане 150 мл млякото Simple Smile Извинете
Притеснявам се,че моя е лакомник и ако направя 170 ще  го изяде,  а ми се струва много Simple Smile
Ааа да, така и аз Simple Smile))) И моята е лакома и ще го излапа всичкото и после ще връща, нали е с рефлукс.
Вчера за втори път в рамките на седмица яде последно около 9:30 и после откърти. Събуди се в 3:30 за ядене и после в 9:30.. Нещо си измества режима детето.  Обаче вече съм сигурна заради лекарствата, котио давах я хвана запек. Онзи ден пропусна за втори пък да ака и се поизмъчи милата. Поръчах разхлабващия чай.

Оййй, Веси Heart EyesHeart Eyes пу пу! Еднояйчни бяха , нали?

Miriamm, много ми се струва това за ядене на такова малко бебе.  Да не реве, че го боли корема, защото му е много? 150 с 5 лъжици се яде до петия месец, т.е. ти даваш сега мляко за 6-месечно и нагоре. Моята педиатърка ми каза, че бебе на 2 месеца и 2 седмици трябва да яде 150-160 мл готов разтвор.

Разнояйчни са, но много си приличат. По повод млякото. Ние от няколко дена от 150 мл вода с 5 лъжички, пак минахме на 120 мл с 4 лъжички. Не искат повече. Утре сме на консултация, ще видя как са наддали за последния месец и вече май трябва да почнем с ваксините, че много ги отложихме заради варицелата.

# 204
  • Вестерос
Да ти кажа и Ралица има някои дни последно време не иска да си изяжда всичкото и съм забелязала това е като не е акала повече часове, явно ѝ е тежко. Исках да ти пиша, че и според мен, както съм чела, не е хубаво да се мешат две отделни марки АМ.
Аз мисля във вторник да я водя за ваксините, ще са минали утре 10 дни откакто давам биозин.

# 205
  • Русе
Как на 2 месеца 200мл аз на 2 месеца давах по 120мл сега на 3 давам по 130.
Ойй сладурковци 😍😍😍😍

Ние сме на 2 месеца и 1 седмица и вече е 6. 500 кг. Вдигнах е дозата на млякото на 200 (180 вода + 6 лъжици), през 4.5-5 часа ,а той продължава след всяка бутилка да плаче и да иска още... Има ли други бебчета, които са толкова ящни? Не ми се иска да вдигам пак дозата докато не стигне поне на 3 месеца.

Усещам как ще започна захранването още на 4 месеца, а не както ми се искаше поне в 5ти месец.

# 206
Сега аз ще задам един супер глупав въпрос. Първо чакате ли бебето да се разплаче,че е гладно, за да дадете АМ? И второ ако не да плаче как разбирате, че е гладно.  Аз на моменти имам чувството, че съм ужасна и още не съм се научила как да различа сигналите  Sad

# 207
Аз лично съм й направила график и си я храня според него. Не винаги се получава. Но ако според този график се разплаче по-рано и няма друга причина, пълен памперс, някакъв дискомфорт или нещо от този сорт, предлагам шишето с вода, ако го засмуче като обезумяла, приготвям мляко. Това с шишето го правя, когато не съм сигурна, дали наистина е гладна, защото моята госпожица е много капризна: веднъж е много гладна, друг път не успява да си изяде млякото.  В голяма част от случаите е на усещане. Мисля, че при всеки е различно. Ти също ще ги усетиш нещата.

# 208
  • Вестерос
Честно казано рядко ми е ревяла за ядене. Като беше на четири часа режим до около 50тия ден, не ми е ревяла, но си хапваше добре. Като ѝ смених да яде през деня на 3,4 часа, а вечер да си спинка повече, пак си свикна така. Като наближи времето да яде през деня, ако спи, се събужда, ако не спи, нервничи, приревава леко. През нощта, сутрин по-скоро като иска да яде почва да мрънка, понякога като се събудя да я проверя е или събудена и ме гледа, или спи, ама мрънка, върти се и знам, че е гладна. Сменям я и като я взема да я храня и почва да се върти и като неиздържала.
Последните дни ми мрънка по-различно и ме гледа жално, това е като иска да я взема.

# 209
Как на 2 месеца 200мл аз на 2 месеца давах по 120мл сега на 3 давам по 130.
Ойй сладурковци 😍😍😍😍

Вдигам всеки път когато започне да ми търси по-на често храна и така стигнахме на 200.. Последно 150 мл вода с 5 лъжички искаше да яде през 3 часа. Той реално за деня си изяжда нормално количество 4 хранения(много рядко търси 5то). И на мен ми се струва много, но гледам да се водя по него.

Общи условия

Активация на акаунт