ДЕКЕМВРИйско бебе усмихва се и гука, за мама няма и минута скука 👶🧸 -- тема 2

• 23 450
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Не ги ли забраниха тези с живак? Ако е стъклен прилича на старите с живак но веществото е друго май.
Мириам, хубава ли е книгата? Освен рецепти друго има ли?

# 631
Pepinna много хубава статия❤️ трябва да си я припомням когато се чувствам безпомощна и изтощена❤️

И аз мисля, че няма вече живачни. Сега са с галий.

# 632
Не ги ли забраниха тези с живак? Ако е стъклен прилича на старите с живак но веществото е друго май.
Мириам, хубава ли е книгата? Освен рецепти друго има ли?

Днес я взех щ, когато я прочета ще мога да дам мнение. Едната книга е с рецепти, другата доколкото разгледах е обяснено всичко за захранването и третото е дневник за захранването. Ще кача снимките които имам, а по късно мога да кача още.

# 633
Pepinna, думите от статията ми дойдоха тъкмо на място днес, когато съм недоспала и изтощена.

Моята бебка от няколко дни се научи да си смуче палеца много настървено и се кисели като ѝ го дърпам. Навсякъде пише да ги оставяме да си изучават ръцете, но тя целенасочено лапа палецът и се унася така. Досега не ѝ бях давала биберо и пробвах сега, но го плюе и пак засмуква палеца. Много ме притеснява да не ѝ стане навик и асоциация за заспиване и не знам дали мога да направя нещо. 😤

# 634
  • Вестерос
Аз затова ѝ дадох биба още в родилното, освен, че ме спаси тогава, сега като лапа палеца, го дърпам и ѝ тикам бибата. Като заспи, си я плюе сама.

# 635
  • София
От страх да не пострада кърменето му спряхме биберона до навършване на месец на нашия младеж и сега не ще и да чуе. Пробвах с всички възможни вариации на форми, размери и материали, пръснах едни пари един вид. Нищо не иска. Ако ще! Яде си юмруците само засега, ще видим дали ще опре до палците.

Иначе днес пуснах пералня... без препарат. Герой. Сега върти пак, можеше и да не се усетя.

Вие как сте с главата? Слуша ли ви? 😁😁

# 636
Аз пак започнах да повивам само ръчичките . Събужда се от ръцете си , започва да ги лапа и още повече се разбужда . А така като са повити си спи по-добре . От снощи започнах да давам и бибка , иска не иска , това е положението . Усещам че вече не само от глад иска гърда , ами и като биберон ме ползва . Преди 3тия час не му давам да яде вече . Че и с тия колики по лошо става като го кърмя често . И както си обичаше да стои в количката от два дни едва го слагам в нея . Не иска изобщо да стои вътре . Чудя се дали да изкарам по рано летния кош , той си има различни степени , става и напълно легнал да стои в нея . От кой месец мога вече да сменя зимния с летния кош ?

# 637
Аз пак започнах да повивам само ръчичките . Събужда се от ръцете си , започва да ги лапа и още повече се разбужда . А така като са повити си спи по-добре . От снощи започнах да давам и бибка , иска не иска , това е положението . Усещам че вече не само от глад иска гърда , ами и като биберон ме ползва . Преди 3тия час не му давам да яде вече . Че и с тия колики по лошо става като го кърмя често . И както си обичаше да стои в количката от два дни едва го слагам в нея . Не иска изобщо да стои вътре . Чудя се дали да изкарам по рано летния кош , той си има различни степени , става и напълно легнал да стои в нея . От кой месец мога вече да сменя зимния с летния кош ?

Кестенче и ние сме същите,биберон така и не пожела. Опитвам да и го давам,но без резултат. Както казваш не имам чувството, а направо си ме използва за биберона и за успокоение. Макар че тя си яде плътно на 2часа.

# 638
Аз държа биберона малко под топла водичка и така го давам , като е така топличък и мокър го харесва сякаш повече или капвам няколко капки от капките за колики , те имат вкус на Малина и ги харесва малкия . Така повече време държи бибата в устата си. Можеш и ти да пробваш , може пък така да го приеме . И след като суче , особенно вечерта , веднага давам биберон . Аз си казах докато не станат около 3 часа пауза няма да давам вече никакво мляко Joy . Не гледам да е точно 3часа паузата , но поне 2часа и половина искам да е .

# 639
Да се похваля! Вече трети път акаме без чай и то по едно и също време сутрин. Май с чайчето го въведохме режима и съм щастлива😄.  Ей, хората на какво се радват, а🤣🤣.
Книгата изглежда добре, благодаря за снимките💐

# 640
Момичета, използвате ли видео бебефон или камера и доволни ли сте?

# 641
Подариха ни такава https://www.emag.bg/bebefon-s-kamera-awanfi-vb603-dvuposochno-au … 232/pd/DXSFQNMBM/ И съм многодоволна. Има и песнички и хубаво се вижда,обхвата е доста.

# 642
Ние сме с Чиполино Поларис (по препоръка от тук) и съм изключително доволна. Има страхотен обхват. В един двор е нашата и на родителите ми къщата и няма проблем

# 643
ZiggyStardust, все едно за нас говориш.. за да оправим кърменето спрях бибата и сега въобще не желае да чуе за нея, пробвах различни силиконови и каучукови, но няма грам интерес. Иначе днес ни теглиха и малката е 5440г,т.е. качвала е по малко по-малко от кг на месец. Струва ми се доста малко за кърмаче

# 644
  • Вестерос
Искам да ви похваля това тоалетче от Синсей. накупих ѝ доста дрешки от там и от Пепко, няколко от Лидл. Но това е най-доброто. Умалено е. Взех 74 и е точно, освен на ръкавите. От другите носи 68 вече, блузи 62 има още.

https://www.sinsay.com/bg/bg/bebeshki-komplekt-7583q-02x?algolia … 8882a94d5f19e5f8c

Общи условия

Активация на акаунт