Идеи за стартиране и развитие на бизнес - 26

• 37 389
  • 387
  •   1
Отговори
# 240
  • Свети Влас
Според мен трябва да е нещо, с което лесно ще те търсят и намерят. Важно е да могат да те намират, нали? Като сложиш Арт и Шок не ми звучи добре. Ето един пример с наш приятел- https://www.facebook.com/Zlati.Krumov.ZLAK

# 241
  • Бургас
Според мен името на художника трябва да присъства. Дали само името или и псевдоним няма значение. Не бих си купила картина от някой, който се е кръстил Артишок. Несериозно ми звучи.

# 242
Артевива?

# 243
И аз мисля да е включено "Арт", но ще помисля още малко как да го представя.

# 244
# 245
И аз се бях сетила, но мисля че е заето.

# 246
Защо Е? Сериозно питам. С това трябва да се сетиш, че и други като мен нищо не са разбрали.

# 247
Не съм много сигурна за Е-то, мисля че има италиано-испанско звучене, може би просто е благозвучно. Много ми е познато, със сигурност има някакъв бизнес, кръстен така.

# 248
Не съм много сигурна за Е-то, мисля че има италиано-испанско звучене, може би просто е благозвучно. Много ми е познато, със сигурност има някакъв бизнес, кръстен така.
Има хотел с това име.

# 249
Здравейте! Реших да си направя страница във фейсбук, където да качвам мои картини, с цел евентуална продажба. И се чудя какво име да избера за страницата. Хрумнаха ми доста имена, но май все не са много подходящи. Измежду тях едното е АРТиШОК, ама се чудя дали не е много шантаво, а и картините са нормални, така да се каже, нищо шокиращо. Не знам защо се хванах за това име. Иначе имена като "Контрасти", "Спектър"и други подобни май отдавна са заети като бизнеси.
Освен шока да е, че очакваш да се шокираш, а то няма за какво.Grinning
Вие какво мислите, важно ли е името и на прав път ли съм в измислянето му?
nod32,
първо трябва да си отговориш - какво значение има името на страницата, с какво ще ти помогне? Вероятно да привлича клиенти. Но с артишок - ще излизаш в търсачки за готвене и фермерска продукция.
И намерих поне 3 странци АРТиШОК: https://www.facebook.com/profile.php?id=61568746772359&sk=photos_by + 2 на руски език

Най-добре сложи името си (или псевдоним, дори да е нод32) +художник и/или описание какво предлагаш - картини, карикатури,  акварел....
Ако държиш на АРТ - може да го има. На мен nod32 Art ми звучи ОК, напомня на име на галерия.
Успех!

# 250
Благодаря за включването! Май наистина ще е по-добре да заложа на името си+нещо, което да ориентира хората, че става въпрос за изкуство.

# 251
  • София
Арт и шок е супер, само поработи върху дизайна на изписване.

# 252
И за мен АРТиШОК е много оригинално с един хубав дизайн на логото. Може би шок да не е с главни букви, а само с различен шрифт от и-то, за да не се набива много. А арт да е по-изразено.
Все пак обаче е хубаво да предава някаква идея за картините, тоест много би паснало,  ако има освен класически, и по екстравагантни неща.

# 253
+1 за АРТиШОК.
Можете да добавите с тире и името Ви или art by името Ви.

# 254
  • София
Аз съм за АРТ&ШОК, става и за латиница за чуждестранни клиенти Blush

Общи условия

Активация на акаунт