Идеи за стартиране и развитие на бизнес - 26

• 36 896
  • 387
  •   1
Отговори
# 255
  • Свети Влас
Само че под името АртиШок не се разбира, за какво става на въпрос.... Трябва да е името+за какво става на въпрос. Иначе така се заблюждават хората и може да се разбира за храна, за дизайн, но не и за картини...

# 256
Откакто прочетох за "артИшок", не ми излиза от главата. Много е запомнящо се. Графиката също има значение обаче. Според мен си го измислила много хубаво.

# 257
  • пустинята Гоби
Като видиш фейсбук страница с картини, какво още има да се обяснява? То е от ясно по-ясно.

# 258
  • Свети Влас
Извенете, но с такова име ще си помисля, че става въпрос за храна, но не и за картини !
Нека присъства Арт, но този шок, ми звучи също като един турски магазин Шок, шок, шок. Не чесно изобщо не звучи добре !

# 259
  • Бургас
Като видиш фейсбук страница с картини, какво още има да се обяснява? То е от ясно по-ясно.

То е ясно. Ама как ще я видиш тая страница първо.
Повечето хора търсят по име на художник в търсачките. Трудното е да докараш хората до страницата. За да търсят Артишок те вече трябва да знаят, че нейната страница се казва така.

# 260
На мен АртиШок ми звучи като хумористична страница

# 261
Здравейте,
Как ви си струва идея за фитнес зала и тренировки + детски кът, който да има и човек/ аниматор? За София говоря?
От доста време ми се върти тази идея в главата, като майка най- вече- знам как ми се тренира/разпуска, но повечето пъти няма на кого да оставя децата… Като мисля, да си е с часове или поне някакъв график- с идеята да не струпват много деца все пак. И вечер от 18 и 19 часа да има групови тренировки за мами, които просто не “харесват “ фитнес?

# 262
Най-лесния начин да провериш дали една идея е работеща е да провериш има ли я по други страни и колко е развита там. Няма ли я никъде в сходни държави наложена, умряла работа.

Иначе тази ми звучи сложно и проблемно на мен. Непознати деца на различни възрасти да успее аниматор да ги забавлява без да досаждат на родителите си и това да се повтаря всяка седмица по един, два пъти на едно и също място, трудна работа.
Разните грипни, шаркини и прочие сезони също ще са проблем, защото ще ти намалят посещаемостта, а оттам и абонаментите на следващия месец.
С отговорността ако не дай боже някое дете се нарани не знам как са уредени сега нещата, но дори и официално да си освободена, проверяващите пак ще ти стъжнят живота.

# 263
На мен ми звучи просто като детски център. Все тая дали е в мола или във фитнеса... Децата ги пускат на такива места от 2-3 до 5-6г. Нагоре няма кое хлапе да иска да стои..

# 264
Детски кът, за да си избие парите трябва да прави от онези партита, които са на цената на малка сватба. Да плащаш заплати и осигуровки на минимум двама човека ми се струва доста рисково във финансово отношение начинание. Аз ако трябва да правя фитнес бих инвестирала в нещо като безплатен консултант по хранене, който да изготвя хранителни режими и да следи показатели на клиентите. Хората обичат да са обгрижвани и да вярват в идеята, че им се прилага индивидуален подход.

# 265
Здравейте,
Как ви си струва идея за фитнес зала и тренировки + детски кът, който да има и човек/ аниматор? За София говоря?
1. Детски кът със стъклена преграда, за да могат децата да виждат майките си.
2. Комбинирано - гимнастика за майките, в същия часови диапазон в друга зала да се провежда гимнастика за децата. Тук ще отбележа, че имам огромно желание да тренирам нещо, докато дъщеря ми е на репетиция по балет. Уви наблизо не се предлагат занимания за възрастни с тези часове.
3. Заедно - не е ефективно, но е много забавно, обща тренировка за майки и деца. Ходихме на такива занимания по  йога, за съжаление залата беше малка, а записаните много и тази близост не беше особено приятна.

# 266
Аз подкрепям последния пост. И на мен ми липсва подобно място.

# 267
  • пустинята Гоби
И на мен идеята ми харесва под формата на групови занимания за деца и майки или отделни такива за деца. По принцип това, което ми липсва в София е танцови групи, но не зумба и не танцови школи, а точно тренировка с танци.

# 268
Идея за бизнес имам. Салон за чистене на въшки. Как ви се струва? Simple Smile Тегавата работа да я върши някой друг. Бихте дали пари за такава услуга. Нали?
Дайте идеи какви разрешителни обаче ще изисква подобен салон.

# 269
Успех с персонала .. или ти ще ги чистиш...

Общи условия

Активация на акаунт