Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 71 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Лили е егати малоумния магазин! Убеждавам се за пореден път. Всяко първо число на месеца отивам и то на обяд, в обедната почивка. Промоциите не са отбелязани все още като такива. Цени на същите - няма. Има стоки, които са наредени на две места с две отделни цени, а стоките са едни и същи.. Продукти от брошурата на промоция въобще липсват! Политиката им за сторно е малоумна! Трябва да чакам ми казаха служителките 15 минути, за да се обаждали на телефон, да правели сторно. Ще отида за сторното друг ден, решена съм. Обаче са малоумни. Исках да го кажа. И тези неща дето изброявам са редовни, не са от днес.

# 106
Да, на живо ще ги гледам. Но когато пробвам на ръката е едно, после като сложа на лицето става друго, различен ми е цвета на кожата ли не знам...имала съм няколко злопочучни опита с фон дьо тени и пудри, , коректори, заминали в коша..А и светлината в магазина е една, после като лъсна навън съм като китосана...

# 107
Точно за това най-добре е да си вземеш мостра ако имаш възможност и да го пробваш на лицето.
Аз много държа на това, защото имам чувствителна и акнетична кожа и задължително пробвам за да видя дали няма да си запуша порите.

# 108
Лили е егати малоумния магазин! Убеждавам се за пореден път. Всяко първо число на месеца отивам и то на обяд, в обедната почивка. Промоциите не са отбелязани все още като такива. Цени на същите - няма. Има стоки, които са наредени на две места с две отделни цени, а стоките са едни и същи.. Продукти от брошурата на промоция въобще липсват! Политиката им за сторно е малоумна! Трябва да чакам ми казаха служителките 15 минути, за да се обаждали на телефон, да правели сторно. Ще отида за сторното друг ден, решена съм. Обаче са малоумни. Исках да го кажа. И тези неща дето изброявам са редовни, не са от днес.
Абсолютно! Тази "политика" на сторно е явно с цел да откаже клиента...Наложи ми се да връщам неразопакован продукт през януари (погрешно етикиран като 50% намаление), беше с предпазна лепенка. Момичето вади 2-3 тетрадки, удрях не знам си колко подписа, писах си няколко пъти имената, обаждаше се по телефона да обясни на по-висшестоящ, че "продуктът е неразопакован" и защо искам да го върна, отне малко време, за да получи оторизация за връщането...🤪
Да добавя, че е същото с повечето етикети и в последния ден от месеца...липсват или вече са сложени редовните цени.🤐

# 109
Вместо гребен без дръжка, съм взела този с дръжка. Защото гледах и двата, исках да върна единия, обаче в бързината , че обедната почивка свърши, съм си оставила нежелания... Ще връщам другата седмица. Ако искат и номера на гащите да им кажа ?! Егати. За едно връщане камара бумащини. Ама заслужават да не сменявам гребена за другия и да не им правя оборот значи...

# 110
От години не влизам в Лили.

# 111
Не ми се е налагало да връщам продукт в Лили, но разбирам фрустрацията ви. Още си спомням как се издъниха покрай черния петък 2021.
Аз нямам проблем да влизам там, обикновено паразувам от Ринг мола и минавам и през двете дрогерии и на място преценявам дали да си взема даден продукт.
Миналата седмица се взех няколко неща от там. Много се радвам, че намерих маски за лице в тубички, защото ги ползвам всеки ден и тези еднократните в пликчетата ме изнервят. Тази на Оливал ми е втора опаковка, обожавам я, много бързо изразходих предната. На Yves Rocher ще я ползвам като се затопли.
Скрит текст:

# 112
1ви ден от новата брошура става бавно смяната на цените ...

# 113
На Мишата 23 ми седи сиво 🤣 бетон а 25 е все едно има лек загар по тъмно е и з частици перфектно е ,но те се приспособяват към кожата.

# 114
Някой използвал този почистващ гел на Микса за мазна кожа.
Моля да сподели мнение. Thinking

# 115
  • In The Middle Of Nowhere
Аз съм го ползвала. Мисля, че е същия продукт, защото беше преди няколко, може би 4-5 години. Но в синя опаковка, за мазна или смесена кожа, така че май е същото.
 Не ми хареса, това съм запомнила, беше много изсушаващо и не го довърших. По-добре си вземи друго..

# 116
  • София
И аз съм доволна от маската на Оливал с тази забележка, че ми изсушава кожата, а уж е за суха кожа. И затова няма да повторя.

# 117
Момичета, neutrogena hydro boost gel cream става ли за под грим? Не мога да си намеря хидратиращ крем, който да не прави кир ефект.

# 118
Момичета, neutrogena hydro boost gel cream става ли за под грим? Не мога да си намеря хидратиращ крем, който да не прави кир ефект.

Аз съм ползвала и съм доволна от Neutrogena Cellular Boost. Не прави кир. За хидратиращ още не мога да си намеря подходящ, трябва ми някой силен който да оставя огледално а не мат покритие, но не чрез масла, защото аз си ги имам.

# 119
Рекламираха преди по телевизията някакви хидратиращи гелове за лице на Гарние. Отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт