Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 71 743
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Аз си търся молив за устни в светло розово/нюд и гланц/червило. Нещо подобно като ефект

Иначе поръчах един такъв молив от Нотино

Също да питам, имам голям проблем с устните ми-много се изсушават и напукват не знам какво да ги правя вече. Балсама на Хималая преди спасяваше положението, вече не. Използвам на Nuxe reve de miel, с него е горе долу добре. Поръчах и Cicaplast на Ла рош.
Чист вазелин може би най-добра работа ще свърши?

# 91
Наскоро коментирахме балсама за устни на Алверде с невен, много е хубав. Може да пробваш.

# 92
Чист ланолин. Перфектна работа върши

# 93
  • София
Този вазелин ме спасява винаги, когато ми се пресушат устните :

# 94
От коя аптека го купуваш !?

# 95
Получих -10% за декоративна козметика, парфюми и грижа за лицето в приложението

# 96
  • София
До 10-и март?

# 97
Да, точно така

# 98
Писах и в другата тема, но да питам и тук, ако някой е изпробвал и двете термозащити за коса да даде препоръка.
За топлинна защита при сешоар или изправяне с преса кой от двата е по-хубав. Ползвала съм този с високата бутилка и ми хареса, за другият се чудя дали е хубав. Не обичам да ми лепнат като лак за коса.
https://shop.lillydrogerie.bg/got2b-sprej-toplinna-zaschita-200-ml?qty=1
https://shop.lillydrogerie.bg/got2b-sprej-izpravjasch-4-dni-200-ml

# 99
От Лили ме оспамиха, че имат 25% намаление на БГ марки онлайн от днес до 3 март. Ако някой го интересува.
Скрит текст:

# 100
  • София
От коя аптека го купуваш !?

По принцип от Елитис, но съм го виждала и в Ремедиум

# 101
Може ли да ми помогнете с насоки как да си подбера цвета на ВВ крем, в случая конкретно за Миша ми е питането. Има го намален в каталога на Лили, но пусто никога не съм ползвала подобни кремове/фон дьо тен

# 102
В магазините на Сеул козметикс(Парадайз, Сердика) има мостри. Аз от там съм взимала да пробвам. Иначе бб крема на Миша се приспособява към цвета на кожата.

# 103
Не знам, не знам... 23 е сиво, 25 е оранжево. Според мен ги виж задължително на живо, че може да останеш неприятно изненадана.

# 104
Да, определено трябва да се пробва. Аз си бях взела мостра на 23, в първия момент ми тъмнееше, но после наистина сякаш се приспособи. Сега си го купих бб крема, но взех 21, защото съм много светла.

Общи условия

Активация на акаунт