Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 71 737
  • 747
  •   1
Отговори
# 75

Момичета днес минах през dm и си взех тези нещица. Балсамчето е лекичко и свежо на ягодка с лек цвят шишенцето е за почистваве на всякакви очила и последното е за акне и проблемна кожа. Не съм ползвала нито едно надявам се да съм направила сполучлива покупка, дайте мнения ако сте ги ползвали Simple Smile

# 76
Момичета, гледам, че от утре ще има различни уреди за коса в Лидл, които са в колаборация с певицата Рита Ора. Дали ще са хубави? Харесах си една електрическа четка за коса, но не знам, дали си заслужава.

# 77
Не са от утре, а от четвъртък. Имам въртящата четка с горещ въздух, страхотна е. Изправям се предимно с нея, набързо сутрин преди работа.

# 78
А дали става за обем и например къдрици?
Моята коса е права и затова не ми върши работа ако само изправя.

# 79
По-скоро вълни би направила, но нямам си на идея, не съм я пробвала. Косата и без друго ми е чуплива, та затова изправена се харесвам и правя.

# 80
Janice, става за обем, да. За подвиване на краищата навън или навътре, както и за обем в горната част. Когато бях с по-къса коса, само с четката успявах да си оформя косата. Вече за вълните си трябват и умения.🙂 Чак къдрици едва ли ще станат...

# 81
А тези четки с горещ въздух щадят ли косата, или също трябва да се ползва защита преди ползване?

# 82
Все пак с топлина работи, топлинната защита е задължителна.

# 83
Имат керамично покритие, което също е плюс, но няма как да не се използва и продукт за топлинна защита.

# 84
  • Deutschland
Аз имам сешоара на Агилера точно от Лидл. Страхотен. Не съм ги виждала отдавна обаче. Имам и един на Филипс, но не е толкова добър, макар че цената му е тройна от на другия.

# 85
Преди години бях взела преса на Бритни Спиърс от там и също бях доволна. Не се е развалила, но просто не използвам вече преси.
ММ ми подари ето тази четка преди няколко месеца, но за съжаление останах много разочарована. Четката беше около 60лв. от намаленията на Нотино. Не се върти, но е слаба и не ми върши абсолютно никаква работа. Използвах 2 пъти, но не видях никакъв ефект. Има три накрайника - кръгла четка, сешоар и за изправяне.

# 86
Аз имам такава четка от 20г и в ползвам на 90% духа коса, за да ѝ дам обем и да я изгладя.Не ме бива със сешоар и четка.Иначе не мога да правя букли и тн., защото косата ми е много жива и не стои.

# 87
Дами, търся си хубав гланц за устни, хидратиращ и с блясък. Някой нещо може ли да ми препоръча?
Maybelline lifter gloss ❤️🌷
Благодаря ти за препоръката! Взех си цвят Moon и е страхотен!

# 88
Lifter gloss e много хубав, аз имам цвят Ice, за лятото перфектен.

# 89
Аз имам 02 и 05 и ги обожавам!
Този гланц в цвят 05 е червилото, с което съм получавала най-много комплименти някога!
И е много трайно! А сложа ли молив отдолу /идеално се съчетава със Mac soar/ e бетон часове наред.

Общи условия

Активация на акаунт