Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 761
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
При мен антиперспиранта на Dermedic спира напълно изпотяването, но го ползвам само когато съм с тънка или тясна блуза/рокля, та нямам впечатление става ли за ежедневна употреба.
https://www.notino.bg/dermedic/antipersp-r-rol-on-protiv-izpotjavane/

# 466
Аз също съм много доволна от Юсерин. Зимата ползвам други продукти, които се водят натурална козметика, но лятото, особено ако имам важни дни / поводи, задължително ползвам Юсерин, изпотяване пак си има, но миризма не.. Точно вчера си взех въпросния комплект, аз го намерих за 29 лв: вкл. 2 * рол-она без алуминий и алкохол (има и със).
Здравейте! Ако сте закупили комплекта от онлайн магазин, може ли линк?

# 467
йоко, От физическа аптека на Матрикария във Варна го взех. Имаше същите комплекти И с алуминий и алкохол, но аз изрично помолих момичето да ми намери комплект без тези съставки.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 19:33 от *Emerald

# 468
iv4enceto_91 за кой вид точно става въпрос понеже виждам, че има Deodorant 48h. и Anti-transpirant 48h. ?

# 469
  • Deutschland
Да кажа за новият шампоан и Балсам Елсев с аргинин. Изсушава зверски косата, балсама омекотява положението, но дори и след него и солидно количество олио за коса, на другата сутрин е като метла. Иначе заздравява видимо косата, все по-малко косми падат при къпане, но за, сериозен косопад едва ли би помогнал.
Днес си купих нов шампоан Toni & Gay за увредена коса. Мисля, че и в България го има в Нотино. Аргинина го прибирам в шкафа

# 470
Фрау С, мерси за отзива за Елсев. Значи няма да го пробвам и аз.

# 471
  • Стара Загора
iv4enceto_91 за кой вид точно става въпрос понеже виждам, че има Deodorant 48h. и Anti-transpirant 48h. ?

Аз знам че има 2 вида, тях съм и виждала само. Единия за чувствителна кожа и другия този, който ние ползваме против силно изпотяване.

# 472
Може ли дълбоко почистващ шампоан да се ползва всеки ден???

# 473
Здравейте, виждали ли сте магнитни мигли скоро в някои от магазините? От къде мога да купя?

# 474
В Нотино последно съм виждала.

# 475
Дълбоко почистващият шампоан се използва 1-2 пъти месечно.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 22:10 от TaniPet

# 476
Много агресивно ми звучи на всяко миене дълбокопочистващ, дори и да не е ежедневно миенето на косата.

# 477
  • София

Аз не бих го ползвала  всеки ден. И с друг шампоан не е препоръчително всеки ден да се мие косата.

# 478
А от този шампоан доволни ли сте?

# 479
  • Deutschland

Не! Два пъти месечно.

Общи условия

Активация на акаунт