Любители на котки - Тема 181

• 35 534
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Joy На бас, че ако сложиш завеска на този шкаф с изкъртената вратичка, ще е хипер доволен Grinning

# 136
MojaveGhost
etsy.com е чуден сайт, точно такива неща ми харесват, хем да са мебел, хем да са къща за котки.
Благодаря ти много.

# 137
  • София
Демонстрация на гнездото Grinning По някаква причина снимката се завърта, като я кача.

# 138
  • София
Скрит текст:
Моля покажи ги тези Икейски етажерки, гнезда, аз търся да му купя нещо за лежане, като къща, но по-голямо, защото е едър и в 30х30см може да влиза, ама се мъчи, като спи, или главата, или лапичка - отвънка. Искам и нещо за катерене, много обича височини, прежалила съм стените-ще му правиме някаква джунгла.
А през юни сме на почивка и ще трябва да остане сам, е, някой ще помоля да го храни, че тия автоматичните роботи, не знам ако запецнат... и не го нахранят?
Дали мога да го гледам с камера дистанционно на телефона си? Трябва да намеря някоя камера да инсталирам.
Може, да, точно това направихме скоро.
Сложихме тази камера – https://www.technopolis.bg/bg/Sigurnost/SMART-IP-KAMERA-TP-LINK- … 5?tab=description
Има нощно виждане (доста прилично), може да говорим на котарака (макар че се чува малко странно), върти се на 360 градуса, вертикално не помня ъгъла, управлява се от телефона – има приложение...

# 139
  • София
АнМари, съвсем различно е да живееш в къща с двор и котката спокойно да щъка в двора и само там, или да живееш в блок и да пуснеш котка без контрол на вън.
Това не мога да си го представя. Simple Smile
Мислех докато сме навън да го отвържа за малко. Случвало ми се е да го изпусна и един-два пъти сам да се измъкне от нагръдника. Зает е да лови мухи и съм го хващала веднага.

Оникс познава блока, но не се ориентира вътре във входа. Залепва се на "нашият" апартамент на първия етаж. Отказва се да виси на вратата след като не улови "нашите" миризми.

В стаята на сина ми има Икейска етажерка с кутии (двойна). Синът ми беше отворил две от кутиите и момчетата веднага влезли и позирали за снимка.

# 140
О, Джуджи скапва Икейските картонени кутии. Такъв зор е да “бръкне” вътре през отворите за дупки… синът ми има такава на рафта на нощното шкафче.
А за хралупите - от квадратен кашон имаме такава, точно с изрязана дупка в едната стена. Черен нос спи в нея вън. От скоро и Шошо в харесал да я ползва, на бас че му е тясно но…

# 141
А снимката, за която позират, къде е, АнМари? Grinning

Прибра се уморен скитника. Търси си удобно място, на което да полегне. Изкъпа се старателно и заспа. Joy
Успокоих се.

# 142
  • София
А за хралупите - от квадратен кашон имаме такава, точно с изрязана дупка в едната стена. Черен нос спи в нея вън. От скоро и Шошо в харесал да я ползва, на бас че му е тясно но…
Скрит текст:
Какъв образцов кашон! Шели веднага би го наръфала. Умира да къса хартия и кашони.

# 143
Всички лагла, къщи и тем подобни леговища спират да са инересни на втория ден или най много отстрани да полегне !

И после за подаръци - добре, че сме много котколюбците !
Иначе и розова за момиче имахме ама за малко.

Броколи не съм пробвала, но мисля ще е напразно.
Първата ми котка Жаклина обожаваше домати , зеле  - зеленчукова сиамка беше.
Персийката Пуха малко трева може да сдъвче и някое друго мушкато - само цвета.
Основно си е на малцова паста.

# 144
Възможно ли е Блеки да си е маркирал някъде навън, въпреки че е кастриран? Дупето му мирише на маркирано. Joy Голямо миене падна, ама въпреки че се старае момчето, понамирисва. Joy

Таня, щях да пиша и забравих. Силно се надявам другите котки, които ми се подвизават в двора, да спрат да идват, когато разберат, че тук шефа е друг. Или поне да идват с покана от Таласъма. Joy За сега съм му ограничила достъпа до спалнята, докато не сме там, че ми омръзна да пера. От вчера до днес съм извъртяла 4 перални, заради миришещото Grinning

# 145
На моят пуфан напоследък сутришната рутина е следната - в 5.30 роботчо му сервира закуската, после предсказуемо се отива да рови в пясъчника да се из*ка, и после обикаля коридора с едно "мйооооул" озвучаване, докато не го извикам при мене. Съответно той ми скача до главата, но още не си е изкъпал лапките и ми понасмръдва, и го изгонвам от леглото, докато не се обърше. А преди това "мйоул" го извиваше преди посещението за номер две, не след това... 🧐

# 146
Хихихих - предупреждава , че тоалетната ще е заета ! Друг да не влиза -  самопуфан-душан.

# 147
Здравейте, да се включа и аз в темата. Имаме котарак с припадъци, не успяха на открият от какво са и му даваме Епитил обед и вечер и сякаш има ефект. Много е привързан към сина ми, като кученце ходи след него, спи при него и стои до вратата да го чака. Работим от къщи и много рядко го оставяме сам. Сега се налага 8 дни да ни няма, намерили сме кой да стои в къщи и да го гледа, но много се притеснявам, особено с припадъците. Нещо да ме посъветвате - какво още да направя?

# 148
Donatella
Тази хубавица е като близначка на Шошко:)
Дори има същото по-светло снопче на гушката

# 149
Скрит текст:
Здравейте, да се включа и аз в темата. Имаме котарак с припадъци, не успяха на открият от какво са и му даваме Епитил обед и вечер и сякаш има ефект. Много е привързан към сина ми, като кученце ходи след него, спи при него и стои до вратата да го чака. Работим от къщи и много рядко го оставяме сам. Сега се налага 8 дни да ни няма, намерили сме кой да стои в къщи и да го гледа, но много се притеснявам, особено с припадъците. Нещо да ме посъветвате - какво още да направя?
На колко е години? Припадъци какво точно ще рече?
--------------------------------
Някой да е ползвал този пробиотик?

Общи условия

Активация на акаунт