Любители на котки - Тема 181

• 35 509
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Морковелка, дано все пак се появи котенцето макар и след толкова време! Стискам много палци!

Ние също загубихме нашето коте, лечението нямаше време да помогне и си отиде миналата седмица. Много рев изревахме, но поне детето го прие горе долу добре.

# 571
Задължително ли е котките да ядат трева.И трите котки,които съм имала/имам не ядат трева.Само си играеха с нея,затова не им купувам.Но не виждам да имат проблеми Инцидентно,да кажем около 10 пъти общо,съм виждала повърнато с косми.Само това.
Иначе и аз нямам цветя,защото не мога да гледам.Букетите ги дъвчат и вече нямам и такива,а тук цветята са много красиви и много евтини.Не ми липсват.

# 572
Аз посадих трева, но нашият котарак  не проявява много интерес към нея. Стои му тревата, не забелязвам някакви връхчета да са изядени. Веднъж бях забравила на пода едни цветя (мушкато) и го беше оръфал.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 21:24 от Pepina_n3

# 573
Стискам палци Манди да се върне. Не е невъзможно!
Само да кажа, че габагамата никак не е безобидно лекарство, по-добре пробвайте с капки на Бах.
Лана, свърши вече, а и за шест часа път не бих си правила експерименти, така или иначе.

Беладжиите разузнават и разрушават, не съм спала почти тази нощ, че бяха заети да отварят шкафчета и гардероби. Много са ми липсвали и сега им се радвам на всяка глупост Heart

# 574
От миналата неделя я няма и аз имам останала една прашинка надежда, но стана много време.
Според мен няма как да са я прибрали , защото си имаше каишка,  а и те са много страхливи и не търсят контакт с хората. Веднъж на улицата и мен не ме познаха и тръгнаха да бягат, за да се скрият.
И аз си я чакам, но ... си мисля за най-лошото развитие.
Тобчо, два дена почти не е ял, започна но не е като преди. Не знам болен ли е, липсва ли му ще го водя на лекар тия дни.

# 575
  • София
Честита да ни е пролетта!

# 576
  • Варна
Едно разпухлено коремче на спяща Женя:

# 577
  • София
^SunLight^, много съжалявам за загубата ви!

# 578
След вечеря полегнах, а Сина се настани върху мен. И уж е лекичък, ама върху пълен тумбак...

# 579
  • Велико Търново
Аз постоянно съм с настанена върху/до мен Пига ☺️

Само се намества, както и е удобно 😀

# 580
  • София
Твоята Пингвинка е с бели лапки-чорапки като Том от Том и Джери.

# 581
# 582
Как казвате "НЕ" на котките си?

# 583
Морковелка, това че Тобчо не яде е много съмнително и може да има нещо общо с изчезването на Манди. Confused

# 584
  • Бургас
Как казвате "НЕ" на котките си?

"Ще ти скъсам ушите"
"Нееее беее,  Харкоооооо!"
"Ще мяукаш до казаните, мръсна гад такава..."
"ШШШШШТ"
Никакво внимание не ми обръща.
Ако направи беля, сам се усеща и бяга със свити уши, най-често се качва на гардероба и доволно ме гледа как се ядосвам.
Мен не ме слуша, на баща ми също не обръща внимание, прави кълбета, мяука, протяга се и се милва нахалникът...
Вече баба му като му се скара, така бяга, че казваме "Запали гумите" или "Върти гумите ".
Общо взето и в мое присъствие не се качва по маси, шкафове и т.н., много добре знае какво не може.

И така уж не може, ама...

Общи условия

Активация на акаунт