Любители на котки - Тема 181

• 34 491
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
А какво мислите за Alleva Holistic, купих на Кити за кастрирани с пиле и пате?
Ветеринарката в Макси Пет ми я препоръча.
Но почти не откривам информация.

# 601
Здравейте,гледам котката на приятеля ми,тъй като е в чужбина,нямам опит с котки,гледала съм само кучета.Днес намерих това в пишканото и,нещо като слуз е,не знам дали е кръв,да я водя на ветеринар?

# 602
Нищо не личи на тази снимка. Или снимай пак, или опиши.

# 603
Нищо не личи на тази снимка. Или снимай пак, или опиши.

Само тези снимки направих,защото измих легенчето . Продълговато червено на цвят наподобяващо слуз

# 604
Кастрирана ли е?

# 605

Не,наскоро беше разгонена

# 606
Тути вече близо месец спи при мен до главата главно,но влиза под шалтето и е плътно до корема.Явно усеща вече и за това,иначе не мога да си го обясня.Допреди това спеше на нейното си легълце.
Имаш принцеса ти.Heart
Да споделя и аз....
Нищо! Всичко си е по старому, спи си в краката, скача върху мен, ползва ме за легло... Ще видим като посрещне бебето как ще реагира. Топче не се отделяше от бебето, от първият й ден спеше при нея в кошарата, беше много внимателен, Уши надали ще го пусна веднага до бебето, да го подуши само, Топче съм го оставяла сам с нея в стаята, страшно доверие имах на топката косми, грижеше се за нея и я чистеше.Joy Сами не вярвахме, животните са умни и усещат.
Причината поради която няма да допускам Уши при бебето е , че той е изключително груб, първо ще опитам да свикне с присъствието на бебето. Ще действам различно, но в никакъв случай няма да го изолирам. Ще трябва да свикне.

# 607
  • София
И Дейзи не е изолирана изобщо, но вече 4 месеца сама се изолира. Joy Все пак има прогрес. Понякога отива на дивана, където е и бебето. Simple Smile Но само бебето да мръдне и бяга с 200 км/ч. Joy

# 608
  • София
Барни се страхува от внучето ми. Особено когато беше бебе и пълзеше, няколко пъти се опита да си опази територията от другия “четирикрак”, с хъркане, не му мина заплахата, и оттогава се държи на разстояние от внука (когато ни дойде на гости).

# 609
  • Стара Загора
А какво мислите за Alleva Holistic, купих на Кити за кастрирани с пиле и пате?
Ветеринарката в Макси Пет ми я препоръча.
Но почти не откривам информация.
Страхотни са им храните, но доста скъпи. Ако това не ви е проблем давайте смело.

# 610
Днес купих на котака 2 четки, че сме любители на чесането. Но не ги харесва, търси си старата четка, веднага познава новите, имат метални зъби и малко се чува едно звънене като решим. Взех ги с надежда да му разплета едно заплетено място (дългокосмест е), но не става.
Май аз ще се реша с четката, ха ха. Вие решите ли козини? Приемам всякакви съвети.
Скрит текст:

# 611
Изрязваш сплъстеното:) така правя на дългокосместите.
Като бях бременна котката ми Чери спеше опънара покрай корема ми под завивките Simple Smile
После в чекмеджето на креватчето. И в него се пробваше. С Бебо двамата деляха едни котешки солети Simple Smile

# 612
  • Крайбрежен район
Ейтакава е нашата. Лъки много обича да го реша, мърка и меси с лапи. Проблемът е, че държи непрекъснато да души четката и да я хапе. Не успявам да го среша като хората, защото не стои мирен.

# 613
Върнаха се от вет клиника и мм е ядосан. Ще сменя клиниката. Сина е ваксиниран и са му взели кръв за някакви заболявания- всичко е ок. За козинката, близал се е, няма гъби и всякакви там буби.
Но ще сменяме клиниката.

# 614
Важното е, че котето е добре.

Общи условия

Активация на акаунт