Любители на котки - Тема 181

• 34 488
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Препоръчала е да се маже с чисто кокосово масло. Сина е ок. Тестовете за котешки спин са отрицателни и тежи 3, 950 кг.

# 616
Върнаха се от вет клиника и мм е ядосан. Ще сменя клиниката. Сина е ваксиниран и са му взели кръв за някакви заболявания- всичко е ок. За козинката, близал се е, няма гъби и всякакви там буби.
Но ще сменяме клиниката.
Защо ще сменяте клиниката? И как с един поглед стигнаха до заключението, че няма гъби и буби?

# 617
А ти защо реши, че с един поглед?  И какъв е тоя зор с гъбите? Ще сменяме клиниката заради цените.

# 618
Гъбите не се виждат с просто око. Трябва да се посеят. Това изисква не един ден, ами поне 3-4.

# 619
Може ли да спрем с тези гъби?  Котето си има лекар, има и нас. По снимки диагнози не се поставят. Моля, да приключим до тук.

# 620
Явно абисинските котки са сравнително дребна порода, щом този атлетичен котак е само 4 кг. Което изобщо не намалява чара му.

# 621
Ама, разбира се!
Може ли да спрем с тези гъби?  Котето си има лекар, има и нас. По снимки диагнози не се поставят. Моля, да приключим до тук.

# 622
Явно абисинските котки са сравнително дребна порода, щом този атлетичен котак е само 4 кг. Което изобщо не намалява чара му.
Да, не са едри котки. Те са точно атлетични. Сина не е капризен и похапва добре / единствено отказа едни консерви с риба тон, но тях ги омете Кардю /, но е и като пружинка.

# 623
  • София
Боже, а моят уличник при миризмата на риба тон (дали в негова или човешка консерва) чак се разтреперва от мерак.

# 624
А де. Сина харесва сьомга. Рибешки крокети яде. Само тази консерва не харесва. Поръчваме стекчета с по 6 консерви - 3 вида по 2 консерви, само тази не харесва.

# 625
  • на брега на морето
Днес намерих това в пишканото и,нещо като слуз е,не знам дали е кръв,да я водя на ветеринар?
Заведи котката на доктор задължително. Нашата изпишка нещо подобно и зарази и другата. Заведохме и двете на ветеринар, на голямата дадоха капсули за повишаване на имунитета, а другата пи антибиотик. И двете се оправиха много бързо, след ден-два, но изпиха количеството лекарства, които им бяха предписани.

# 626
Моля Ви помогнете , котарака ми юни месец ще навърши 20 години. Дъщеря ми е в чужбина , искам да доживее да го види. Той от шест месечен правеше кристали в урината. След кастрация и храна , която го кара да пие много вода доживя до тази възраст. Преди нова година правихме изследвания , креатинина му висок, но казаха за тази възраст е нормално. Казаха ми , че ще поръчат Ипакитин, но го дадоха на друг стопанин. Отидох в друга по-голяма клиника и ми препоръчаха Проенетра. Взех сиропа. Казаха, че ще ми стигне до три месеца, но не . Натиснаха ми ревизии, счетоводител съм и не взех друго. Преди два дена отиде отзад в ъгъла да се крие. Знам , че това е най-лошия признак. Купих вчера Проенетра, но мога ли да давам и Ипакитин. Моля, който е имал подобен случай да сподели!

# 627
# 628
  • София
Нелка, стискам палци да се видят с дъщеря ти.
За медикаментите не мога да отговоря. Говорете с ветеринар.
Това че се крие не мисля, че е някакъв знак.

# 629
Срещу къщата ни :котешка среща

Общи условия

Активация на акаунт