С какво ви дразнят свекървите? – 144

• 33 627
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Има мъже, дето ги мързи да нарежат нещо за мезе, понеже ще си изцапат ръцете с блажничко и трябва да се мият после.
Една салата не могат да си приготвят от краставица и домат даже.
Отваряйте си очите момичета, един мъж задължително трябва да умее да приготви нещо за хапване.
Нека майките на момчета да ги учат, че после да не останат гладни.
Това за глада е в кръга на шегата, но наистина мисля, че мъжете трябва да се справят в кухнята.
ММ например си има известно количество специалитети за които аз не се наемам, защото той просто е по-добър в приготвянето.

# 616
Приядоха ми се бутерки с кренвирш. Ммм.

# 617
Утре май всички ще ядат банички с кенвирш.

# 618
По тях ще се разпознаем 🤣

# 619
А аз днес съм на  фастинг и  като чета.........!

# 620
  • при късмета
Баницата, описана тук, не ме вдъхнови особено, но вредните кренвиршки от баничарницата, мням-мням!
Мисля утре да си взема една. Дърпах се-дърпах се, устисквах-устисквах, еми не издържам вече 🥴
Това снахите сте много вредни 🤣
Аааа не снахите. Свекърва тръгна с баничките с кренвирши

# 621
Аз пък се гордея с всички вас, защото всички до една знаете как се пише кренвирш Grinning

# 622
Кремвирш, да дразня.

# 623
Утре май всички ще ядат банички с кенвирш.
Днес хапнах,утре пак!

# 624
То щото имаме autocorrect.

Аз пък се гордея с всички вас, защото всички до една знаете как се пише кренвирш Grinning

# 625
  • Fort Worth, TX
А аз днес съм на  фастинг и  като чета.........!
Защо не гладувам, а фастинг?ИзвинявЙ , ама звучи нелепо.

# 626
Вероятно защото фастингът не се припокрива с обикновеното гладуване.
Не я знам КАГ какво се кани да прави, но при фастинга се отварят едни врати и прозорци, правят се разни схеми и въобще, сложна работа. Уж не гладна 🥴

# 627
  • Fort Worth, TX
Вероятно защото фастингът не се припокрива с обикновеното гладуване.
Не я знам КАГ какво се кани да прави, но при фастинга се отварят едни врати и прозорци, правят се разни схеми и въобще, сложна работа. Уж не гладна 🥴
Така ли?Няма значение.И без това не е по темата.

# 628
Честита ви Баба Марта! Да сте здрави вие, свекървите, мъжете, тъщите! Да има материал за писане,че да не скучая в работно време.
    Аз съм на режимно хранене, а така ме подканяте с тия баници. Чия свекърва беше виновна?

# 629
Честита Баба Марта!Бъдете здрави и  по-позитивни!

Точно така,Креми. Думата е чуждица. Това е гладуване за определени  часове.  Стана популярна  сред тези,които правят кето диета.  Аз не съм на кето ,но спазвам друг режим, в който  1 път в месеца  за  24 часа  съм   само  на   вода,а в други дни -16 часа.
Марулета,това ли  правиш в работно  време?

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 11:36 от K.A.G.

Общи условия

Активация на акаунт