Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 491
  • 752
  •   2
Отговори
# 315
  • Sofia
За коя група става въпрос? Дайте линк, моля... И как така е за импланти, пък не искат да се пише по темата.

# 316
За коя група става въпрос? Дайте линк, моля... И как така е за импланти, пък не искат да се пише по темата.
Ти как си се опазила да не попаднеш там Joy
БезОпасна красота се казва групата.

# 317
Пише се, ама против имплантите.

# 318
Някой път, като ми е скучно, може да вляза там, да напиша колко съм впечатлена от гърдите си и да изчакам търпеливо да ме сложат на кладата.

# 319
А , появяват се такива ентусиастки отвреме навреме😆
В началото, когато влязох в групата се поуплаших и се замислих, дали па да не ги махна. Обаче с повечко четене си съставих мой си профил за жените, които веят най - високо байряка и си обясних всичко.

# 320
и аз да се включа в дискусията, значи ако нямаш никакви оплаквания няма значение, че имплантите са алерган. Едно време д-р Стоянов препоръчваше само тях и поради този факт и аз бях с алерган.... бях да, защото относно смяната на импланти на един мамографски преглед с ехограф ми казаха че нещо му има на гела на имплантите и трябва да се сменят до няколко месеца даже по спомен и май и срок за смяната ми бяха казали но колко беше вече не помня и това само 7-8 години след поставянето, изобщо не бях доволна от този факт, както и да е ако нищо не се вижда на ехограф и всичко е наред значи няма повод за тревоги Simple Smile

# 321
  • Варна
Момичета, един организационен въпрос понеже водя днес кореспонденция с Есте.
Искат присъствие на 7ми ден за превръзка и на 14ти за сваляне на конци.
Това означава ли, че 2 седмици трябва да предвидя престой в София (от Варна съм) или е ок и да се пътува.
Ако ще се пътува... опция самолет ще имам ли или 4 часа с кола...

Тези, които не сте от София как процедирахте?

Изяснявам всички въпроси, за да мога да запазвам час за консултация и вече да имам яснота и опции и за дата за операция.

# 322
  • Русе
Аз пътувах постоянно. От Русе съм. Не е най-приятното преживяване на света, ама се оцелява Simple Smile

# 323
  • София
И аз пътувах до Панагюрище. Действително не е особено приятно, но се преживява. Ако има възможност първия път (на 7мия ден) да останеш с нощувка, ще е по-добре, за да не пътуваш в един ден толкова часове. За 14тия ден вече не би трябвало да е проблем пътуването с кола дори и да трябва двете посоки да се минат за един ден.

# 324
Ами може да се пътува.  Не е приятно, но може. Аз сега се връщам от преглед на 7ми ден. Пътувам 350 км в една посока. Другата седмица съм за сваляне на конци. След изписването не беше много приятно, но ми пуснаха банка обезболяващо преди пътя и си се прибрах.

И момичета да ви споделя хубавата новина.
Махнахме ужасната лента! Много съм доволна!

# 325
  • Русе
Ако ще си с кола вземи си някоя малка възглавничка за гърба. Тя ме спасяваше.

# 326
  • София
Лимонче, честито! Радвам се за теб. Разкажи как се чувстваш, как изглеждат гърдите без лентата?
И аз бях с банка обезболяващи след изписването и пътуването мина добре, нямах проблеми.

# 327
  • София
Не знам с точност за коя група говорите, но най-вероятно е тази, която майка ми ми изпрати като й съобщих, че ще си слагам силикон. Директно й бих хикса на въпросната група и въобще не съм чела.

Правя информиран избор. Доколкото може. Една съфорумка даде прекрасната идея да си направим изследване за мутацията на MTHFR гена. От нея разбрах, че заболяванията, в следствие на поставени импланти, идват от мутация на въпросния ген.

Сигурна съм, че ще е полезно и за други дами, за съжаление тази безценна информация остана в предишната тема, затова прикачвам екранни снимки.

1)

2)

# 328
Лимонче, честито! Радвам се за теб. Разкажи как се чувстваш, как изглеждат гърдите без лентата?
И аз бях с банка обезболяващи след изписването и пътуването мина добре, нямах проблеми.
Много ми е добре без лента! Гърдите са още много изстрадали милите, но с всеки ден стават по-добре. Честно казано ми се срува, че ще се получат добре и няма да личи, че са изкуствени. Да, искаше ми се да са една идея по-големи, но не съм изгубила надежда все още. Надявам се, като се отпуснат да достигнат желаният размер. Аз ги снимам всеки ден и като се пооправят ще кача колаж с развитието.

# 329
Лимонче, чакаме снимки скоро! Страшното мина, скоро ще натегнеш и хубавото бельо

Общи условия

Активация на акаунт