Пъзели 52

• 24 749
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Ох, мили хора, днес съм много щастлива. Получих Ози! Евенце, права си, любовта е вечна!

Vox, ми скри шапката. Така се вълнувах за тях, а тя моменталически е скокнала да ме зарадва. Пристигат си днес подарък. Heart
Толкова мило и драго ми стана.
 Благодаря ти. Направи ми деня. Flushed
Има и още една изненада от душата на Vox, Тони, гледай, за теб е Kissing Heart

Едно голямо червено сърце.

# 301
Честит празник!
Наредих Видрите, много весел пъзел. Бухтичка, благодаря!

# 302
Schmidt 1000
Wild frontier

# 303
  • Варна
Corner piece 1000 - Дворецът Кенсингтън. Този приятел беше предизвикателство.

# 304
Новата ми любов - Cobble Hill

# 305
ermak., видях ти пъзела сутринта във фб и от тогава съм в размисъл дали го имам Joy Взех един подобен от Тони, но все ми се струва, че беше по-син, но сигурно е той, едва ли имат няколко подобни.
Във фб качих снимка от снощи на лампа и хич не изглежда както на живо. Тук днешната е на дневна светлина, но пак не се вижда колко наистина синее. Мен лично ме измъчи малко с преобладаващо синия цвят в целия пъзел Grinning

# 306
  • София
Voooooox Heart Heart Heart Ще ти го върна, все ще имам шанс! Благодаря!

Честит празник, момичета! Много сила, любов и достойнство ви желая!

# 307
Честит празник момичета. Аз днес помогнах на децата да завършат един пъзел от Евето, благодаря за който. Днес и уикенда съм на ски по цял ден и май нямам сили да отворя пъзел след това.

# 308
  • София
Не знам за хвалене ли е или за лудост... Нали все време не стига и като си сложих слушалките "четох" книга и редях пъзел. Странното е, че ми хареса.
FloridaM, благодаря! Много ми хареса Simple Smile

# 309
  • Варна
Само да вметна, че благодарностите за тази красота трябва да са за Hot Summer. Тя ми даде пъзела и каза, че може да се пусне да пътува.

# 310
И за мен не са;) Тони ми го прати като подарък, а на нея е подарък от други другарче в темата;)

# 311
Добро утро!
Пъзел Cobble Hill от 1000 нестандартни части - Цветя

# 312
Blizzard of Ozz 500 Rock Saws

Фен съм си още, то се е видяло. Нищо, че не го слушам, както преди.

Vox, достави ми невероятно удоволствие.

А качеството си е баш Фалкон. Восъчни части, същото изрязване, сглобка бетон и части, които влизат понякога на повечко места. Аз си обичам Фалкон, та за мен радостта беше пълна.

И всъщност беше доста лесен, тази сутрин нямаше как да не го завърша.

# 313
Някой не го ли търсеше този, не помня вече. High speed го взе, но дали още някой не го искаше??

# 314
  • София
Весе страхотно се е получил
Аз да благодаря и тук на sali за последните два пъзела:)

Общи условия

Активация на акаунт