Пъзели 52

• 24 749
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви, момичета ❤️

Честит празник! Здраве, щастие и време за хобитата и любимите хора!💐

# 406
Съмър, ЧРД! Пожелавам ти от всички хубавини в живота по много 🍀♥️

Честит ни празник, момичета!

# 407
Честит празник ч, дами!
Нека всичко за което мечтаете се сбъдне.
Един Master pieces oт мен

Както Тони казва, много клони, много нещо Joy

# 408
Честит 8ми Март, дами! Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Eurographics 1000 части

# 409
  • Варна
Дами, честит 8-ми март. Да ни е весел празникът.
Hot Summer, залисана покрай внука за малко да пропусна да те поздравя. Честит рожден ден! Жива и здрава да си и много щастлива.

# 410
Добро утро и честит празник, мили момичета Hug
Самърче, честито и на теб на патерици, да си здрава, много усмихната и винаги да ти остава време за пъзели Hug

Аз получих мейл от озон за допълнителни 8% и на намалени стоки GIFT8
Изкушаващо предложение, но не знам дали ще поръчвам, защото никак не ми е удобно да поръчвам до адрес в момента.
Ако засечете безплатна доставка до офис на куриер свиркайте да поръчвам Joy

Първия ми от трета серия на магическите пъзели
The Secret Soup
1000 части
Magic Puzzle Company
Слагам го в скрит текст ако някой не желае да го вижда нареден.
Снимката ми не е много добра за съжаление, но истината е, че на снимка изобщо не може да се обхване красотата на тези пъзели. Има страшно много малки детайли, които няма как да се видят. Реденето на тези пъзели е изключително преживяване, постоянно откриваш нещо ново. Формите на парчетата също са уникални и направени с много мисъл, винаги намират с какво да те изненадат.
Скрит текст:

А за много любопитните може да видите и пъзела след изненадата
Скрит текст:

# 411
  • Русе
Flowers BouquetFlowers Cherry BlossomЧестит празник момичета! Flowers HibiscusFlowers Tulip
Самър.Честит рожден ден! Бъди здрава,щастлива и много,много късмет в живота Flowers Four Leaf Clover

# 412
  • София, България
Честит празник, момичета! Бъдете щастливи, красиви и уверени в себе си!

Скрит текст:
Ох, какви мъки са по тези празници в училище, направо ми иде да се тръшна в леглото още преди обяд и да не стана. Цветя на едната госпожа, на другата госпожа с картички, ама то едната я няма, пишем картичка на заместничката в колата, докато друса все едно си на сафари. Точно днес има и учебник, пъхвам й учебника под мишница, защото се качва по едни стълби, саксиите в торба, тръгва по стълбите, по средата изпуска учебника, не може да се наведе, децата започват да се щурат, тикат и учебника някак под мишницата отново. Аз вече съм умряла 3 пъти и като за капак днес е с рокля, защото трябвало да са фръцкави на снимките, което ми го съобщи снощи и измислях тоалет, който да може да облече и съблече, заради спорта и който накрая се оказа в крайна сметка, че не може ни да го облече, ни да го съблече.

# 413
  • София
Ох, Мона Лиза Heart Ами, то не е лесно да си дама - нито пораснала, нито малка! Затова празникът ни е толкова важен! Пу-пу, прати една снимка на фръцкава Джо, да се порадваме форумните й лели Simple Smile

# 414
  • София
Мона Лиза, то саксиите са сигурно една пета от височината на Джо,  учебниците са около 1/3. Сега си представи, че ти се носиш някъде с картон 100/50 и саксия 50 см и за да ти е по-екстремно се катериш и по стълби. Не ще попилееш всичко, ами направо ще се метнеш и ще те събират после Joy

# 415
По случай празника си самоподарих подарък Simple Smile

Играта я искам отдавна и сега с допълнителното намаление се получи добра цена.
https://www.ozone.bg/product/nastolna-igra-canvas-semeyna/

За разкош добавих тази красота.
https://www.ozone.bg/product/fairy-dance-in-the-twilight-500pcs/

# 416
  • Fairbanks, Alaska
А как станаха тези магии с пъзела?

# 417
Vox, тази игра изглежда много интересно, аз я загледах още първия път като писа, дай отзиви после Grinning Супер подарък си си направила Hug

Natael-1485, в това видео показват един пъзел от първа серия, но се разваля изненадата, така че гледай на своя отговорност ако решиш - https://www.youtube.com/watch?v=UtHp9adhj_0

# 418
  • София
Честит празник момичета!
Лисиците са готови

# 419
  • Русе
Еве,ти си машина Blue HeartКога ги взе,кога ги нареди.....Много са красиви

Общи условия

Активация на акаунт